Μια υπνοβάτη γυναίκα έπεσε από τις σκάλες, σπάζοντας τα χέρια οστά του προσώπου και τη σπονδυλική στήλη

Σύμφωνα με τη Morag, υπέφερε από υπνοβασία από πολύ μικρή και όταν άρχισε να βγαίνει με έναν άντρα, άρχισε να την παρακολουθεί τακτικά να σηκώνεται από το κρεβάτι τη νύχτα και να περιφέρεται στο σπίτι, μουρμουρίζοντας κάτι στον εαυτό της και μετά να ξαπλώνει ξανά στο κρεβάτι σαν να μην συνέβη τίποτα.

Όταν η Morag έμεινε στο ξενοδοχείο, σηκώθηκε και περιπλανήθηκε στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, και μια μέρα ο ρεσεψιονίστ την συνόδευσε προσωπικά πίσω στο δωμάτιό της όταν έφτασε στον πάγκο του.

Η Morag περπατάει στον ύπνο της με τα μάτια ανοιχτά, αλλά είναι σε κατάσταση ύπνου και δεν θυμάται τίποτα για την περιπλάνηση όταν ξυπνάει. Και για την ίδια, αυτή η κατάσταση προηγουμένως δεν φαινόταν επικίνδυνη.

H Morag κοιμήθηκε στο σπίτι του φίλου της Carl και όταν πήγε ξανά να περπατήσει στο σπίτι το βράδυ, ο Carl το είδε και της είπε το επόμενο πρωί ότι περπατούσε σαν υπνοβάτης. Η Morag του είπε για την ιδιαιτερότητά της και απλώς γέλασαν με αυτό.

Ο Carl ζούσε σε ένα σπίτι με βεράντα και μια πολύ απότομη σκάλα που οδηγούσε από την εξώπορτα στην κρεβατοκάμαρά του. Στο πόδι της σκάλας υπήρχε μια στενή γωνιά όπου βρισκόταν το καλοριφέρ, και όχι πολύ μακριά ήταν η πόρτα του μπάνιου.

Εκείνο το βράδυ, ο Carl ξύπνησε από έναν δυνατό θόρυβο και όταν ξύπνησε, είδε ότι η Morag δεν ήταν δίπλα του. Όταν βγήκε τρέχοντας από την κρεβατοκάμαρα προς τις σκάλες, είδε το ακίνητο σώμα της Morag στους πρόποδες της σκάλας. Το πρόσωπό της ήταν γεμάτο αίματα, και αίμα έτρεχε επίσης από κάπου αλλού, και μια μεγάλη λίμνη αίματος είχε ήδη αρχίσει να συσσωρεύεται κάτω από το σώμα της.

Εκείνο το βράδυ, μια φίλη της Morag ονόματι Kate, ο οποία κοιμήθηκε επίσης στο σπίτι του Karl επίσης ξύπνησε από τον θόρυβο και πήδηξε έξω από το δωμάτιο. Όταν είδε το σώμα της Morag είπε αμέσως στον Carl να μην την αγγίξει, εργαζόταν ως νοσοκόμα και κατάλαβε ότι σε περίπτωση τραυματισμού στη σπονδυλική στήλη, αυτό θα μπορούσε να την σκοτώσει.

Η Kate έλεγξε τον σφυγμό της Morag και βεβαιώθηκε ότι ήταν ακόμα ζωντανή και μετά κάλεσαν ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο, η Morag ξύπνησε κατά την εξέταση. Αποδείχθηκε ότι και οι δύο καρποί της, η κόγχη των ματιών της, τα ζυγωματικά, το σαγόνι, η μύτη, πολλά πλευρά της έσπασαν, αλλά το χειρότερο από όλα ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός στον έναν σπόνδυλο.

«Θα μπορώ να περπατήσω ξανά;» ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον γιατρό. Η Morag δυσκολεύτηκε πολύ κατά την ανάρρωσή της, καθώς χρειάστηκε να φορέσει κορσέ για περισσότερους από 4 μήνες, ενώ λόγω σπασμένων καρπών δεν μπορούσε να κρατήσει ούτε ένα φλιτζάνι καφέ στα χέρια της.

Έκτοτε, υπήρξαν και άλλα κρούσματα υπνωτισμού. Η κόρη της έκανε επίσης υπνοβασία μερικές φορές.

Η υπνοβασία ή η υπνοβασία θεωρείται διαταραχή ύπνου, αλλά η αιτία της δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί με ακρίβεια. Υποτίθεται ότι οι αιτίες της υπνοβασίας μπορεί να είναι η έλλειψη ύπνου, τα προβλήματα του νευρικού συστήματος, η υπερβολική εργασία. Ωστόσο, είναι κληρονομική και πιστεύεται ότι περίπου το 45% των υπνοβατών παιδιών κληρονομούν την υπνοβασία από τους γονείς τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications