«Της έλεγα μην μπλέκεις με Πακιστανούς» – Ξεσπά η μάνα της 35χρονης Ιωάννας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη

Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης που έλιωσε το κεφάλι της 35χρονης

Την ώρα που ο φονιάς της κόρης της παραμένει ασύλληπτος, η μητέρα της 35χρονης Ιωάννας Παπαρίζου που εντοπίστηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της, στην Λάρισα, ξεσπά μιλώντας για την τραγική κατάληξη του παιδιού της.

Η άτυχη Ιωάννα που είχε καταγγείλει στις αρχές περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, βρισκόταν νεκρή για περισσότερες από 7 ημέρες και η σορός της εντοπίστηκε σε κατάσταση σήψης.

Ο 27χρονος Πακιστανός σύντροφός της ο οποίος στο παρελθόν είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών και είχε αφεθεί ελεύθερος, φέρεται ότι έχει καταφέρει να διαφύγει στο εξωτερικό μετά το έγκλημα.

«Δεν ενέκρινα την σχέση της με τον Πακιστανό. Εκείνη μου έλεγε ‘είμαι μεγάλη και ξέρω τι κάνω’. Της είπα “Πρόσεχε θα σε σκοτωσουν! Σώθηκαν οι Ελληνες και πας με Πακιστανό;’ Και μου έκλεισε το τηλέφωνο!» δήλωσε η μητέρα της, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Θέλω να βρεθεί και να τιμωρηθεί για να ησυχάσει η ψυχή της» ανέφερε η μητέρα της 35χρονης και πρόσθεσε «είναι κρίμα να μάθουν τα παιδιά πώς πέθανε η μάνα τους, ότι την σκότωσαν».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications