Γάκης: «Καταφέρατε όπως διαχειριστήκατε την πανδημία να προκαλέσετε περισσότερα θύματα από την ισπανική γρίπη»

Μειώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το προσδόκιμο επιβίωσης στις ΗΠΑ εξαιτίας της διαχείρισης της πανδημίας όπως αποκαλύπτει ο γνωστός γενικός χειρουργός Δ.Γάκης.

Μάλιστα όπως λέει χαρακτηριστικά η πτώση αυτή θα συνεχιστεί και το 2022 κάτι που θα φέρει «ιδιαίτερη χαρά» σε αυτούς που «ελέγχουν τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς Συνταξιοδότησης».

Ο Δ.Γάκης αναφέρει πως «πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνδυασμένη πτώση σε διάστημα δύο ετών από τη δεκαετία του 1920» και προσθέτει σκωπτικά «μπράβο παιδιά, ότι δεν έκανε η ισπανική γρίπη το 1919 το κάνατε εσείς τώρα» αναφερόμενος στην εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από την αμερικανική κυβέρνηση και τις υπόλοιπες δυτικές κυβερνήσεις (ανάμεσά τους και η ελληνική).

«ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟ 2021 ΣΤΙΣ ΗΠΑ
#Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το προσδόκιμο ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε, σύμφωνα με το CDC.
#Η πτώση αυτή -από την ηλικία των 77 ετών στα 76,1 έτη- αποδίδεται σε πρόωρους θανάτους από COVID-19 και υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών.

#Η μείωση αυτή , είναι μικρότερη από του 2020, όταν μειώθηκε κατά 1,8 έτη.
#Η πραγματικότητα είναι, όμως είναι, ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνδυασμένη πτώση σε διάστημα δύο ετών από τη δεκαετία του 1920. #Φυσικά το CDC, δεν αναφέρει πιο εξειδικευμένα ποιές αιτίες θανάτων που συναρτώνται με τον χειρισμό και την αντιμετώπιση της COVID-19, ευθύνονται. Διότι απο μόνοι τους οι θάνατοι από την νόσο είναι υποσύνολο της υπερβάλλουσας θνησιμοτητας.

#Οι αυξημένοι θάνατοι από τα ναρκωτικά, επίσης, αποτελούν μέρος των ψυχολογικών επιπτώσεων του χειρισμού της επιδημίας (τρομοκράτηση, εγκλεισμοί, υποχρεωτικότητες, απολύσεις, φάρμακευτικά σκευάσματα κλπ)

#Αναμένεται, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου περαιτέρω πτώση το 2022
#Χαράς ευαγγέλια για τους κροίσους που ελέγχουν και τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς Συνταξιοδότησης.
#Well done, boys. what the 1918 flu didn’t do, you’ve done now.
#Σσσσσσσσσσς ο Έλληνας κοιμάται.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications