Ο Βασιλακόπουλος ζητάει αναστολή εργασίας για τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς!

Επίθεση από τον «ειδικό» σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν με τα πειραματικά σκευάσματα

Ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ζήτησε οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί να μην διδάσκουν τα παιδιά, δηλαδή επί της ουσίας ότι θα έπρεπε να ισχύει και για αυτούς το καθεστώς που ισχύει για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που τέθηκαν σε αναστολή εργασίας!

«Τι γράμματα θα μάθει στο παιδί μου ένας ανεμβολίαστος δάσκαλος», σημείωσε χαρακτηριστικά λέγοντας πως οι εν λόγω εκπαιδευτικοί δεν λειτουργούν με βάση την λογική!

«Με προβληματίζει που θα κάνει μάθημα στο παιδί μου ανεμβολίαστος εκπαιδευτικός, τι γράμματα θα μάθει στο παιδί μου;» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει ούτε ένας λογικός λόγος ένας νοήμων, μορφωμένος άνθρωπος να μην κάνει κανείς το εμβόλιο»

Για τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς, που υποχρεούνται να κάνουν ένα rapid test ή PCR test την εβδομάδα, ο καθηγητής τόνισε ότι ο αριθμός όσων δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν νοσήσει είναι μικρός. Χαρακτήρισε πάντως όχι ιδιαίτερα ευφυή επιλογή το να μην έχει εμβολιαστεί κάποιος.

«Το να κάνει ένα rapid τεστ για να προστατεύει το υπόλοιπο περιβάλλον στοιχειωδώς, είναι το μίνιμουμ κόστος διατήρησης της ξεροκεφαλιάς του», είπε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Είπε ότι πρωτόκολλο θα έπρεπε να προβλέπει αρνητικό τεστ κορωνοϊού για τους εκπαιδευτικούς που επιστρέφουν στις τάξεις μετά από νόσηση καθώς δεν φτάνει μόνο η μάσκα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications