«Κάνετε ακόμη υποχρεωτικά rapid test για το “καλό σας”»

Η παράνοια με τα υποχρεωτικά rapid test για τους ανεμβολίαστους συνεχίζεται, καθώς σύμφωνα με νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στην Βουλή, παραμένει η απαίτηση για επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στους εργασιακούς χώρους.

Όλο αυτό… παρόλο που έχει αποδειχθεί και στην πράξη ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν κανονικά!

Αυτό δεν πτοεί τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, να κοροϊδεύει τον κόσμο, λέγοντας πως το μέτρο παραμένει και αφορά μόνο στους εργασιακούς χώρους για το… καλό των εργαζομένων.

«Αυτό για να το ξεκαθαρίσουμε αφορά την υποχρέωση στην εργασία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, δεν αφορά τα πιστοποιητικά στο να μπαίνεις στα μαγαζιά ή οτιδήποτε άλλο. Την υποχρέωση των ανεμβολίαστων για ένα τεστ. Είναι από τα τελευταία μέτρα που κρατιούνται γιατί ξέρετε, είμαστε σε φάση συνύπαρξης με τον ιό και ο μεγαλύτερος λόγος είναι -αυτό που αναφερθήκαμε και προηγουμένως- γιατί ο κόσμος έχει εμβολιαστεί, και το 81% του πληθυσμού έχει νοσήσει. Αυτοί που εξακολουθούν να έχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο και πολύ μεγάλο κίνδυνο, είναι αυτοί οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί καθόλου και για αυτό είναι αυτό μέτρο σε ισχύ ακόμη», ανέφερε χωρίς δισταγμό!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications