Στην Ιρλανδία, μια γυναίκα άκουσε τις φωνές των νεράιδων να την παρασύρουν στο  δάσος

Μια Ιρλανδή αποκάλυψε ότι η πρόσφατη βόλτα της στο δάσος πήρε μια τρομακτική και πιθανώς μυστικιστική τροπή όταν χάθηκε στο δάσος και μετά άκουσε απόκοσμες φωνές που πιστεύεται ότι ήταν νεράιδες που προσπαθούσαν να την παρασύρουν.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022, η γυναίκα, η οποία δεν κατονομάστηκε στα μέσα ενημέρωσης , πήγε μια βόλτα σε μια δασώδη περιοχή κοντά στο σπίτι της στην Κομητεία Meath της Ιρλανδίας. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που συνάντησε δύο πανομοιότυπα δέντρα στο τέλος του μονοπατιού.

Περνώντας ανάμεσα από τα δέντρα, τα άγγιξε και τα δύο ταυτόχρονα και παρατήρησε ότι το ένα ήταν ζεστό, ενώ το άλλο έμοιαζε υγρό και κρύο. Στρίβοντας αριστερά, διαπίστωσε ότι αυτό το μονοπάτι οδηγούσε σε πυκνή δασική ζούγκλα, κάτι που της φαινόταν λάθος.

"Υπήρχε ένα πραγματικά κατάφυτο δάσος, με πολύ ψηλά δεντρά και κανένας δεν φαινόταν γύρω . Ήξερα ότι κατι δεν πάει καλα , γιατί συνήθως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ. Είναι ένα πολύ δημοφιλές μέρος. Έτσι σκέφτηκα ότι αυτό δεν ήταν το κύριο μονοπάτι, και απλά θα έπρεπε να είχα πάει από την άλλη πλευρά".

Αλλά όταν επέστρεψε στη διχάλα και έστριψε δεξιά αυτή τη φορά, αυτό το μονοπάτι επίσης δεν οδηγούσε πουθενά. Τότε, κάπως σαστισμένη, η γυναίκα αποφάσισε απλώς να επιστρέψει κατά μήκος του μονοπατιού προς την κατεύθυνση από την οποία είχε έρθει, αλλά τώρα ολόκληρη η περιοχή δεν φαινόταν οικεία.

Μια προσπάθεια να ανακαλύψει που βρίσκεται χρησιμοποιούσε τους Χάρτες Google αποδείχθηκε μάταιη λόγω κακού σήματος, έτσι αποφάσισε να συνεχίσει να περπατά κατά μήκος ενός από τα τρία μονοπάτια, υποθέτοντας ότι τελικά θα έφτανε κάπου.

Διάλεξε το μονοπάτι που οδηγούσε στο «κατάφυτο δάσος» και όταν προχώρησε σε αυτό το μονοπάτι, ξαφνικά άκουσε μια πολύ ψηλή γυναικεία φωνή να την φωνάζει «Έλα εδώ!».

Η γυναίκα στην αρχή σκέφτηκε ότι αυτη ήταν κάποια άλλη ντόπια που θα περπατούσε με τα παιδιά της στο δάσος και την καλούσε κοντά της. Αλλά η διάθεσή της άλλαξε όταν άκουσε αυτή τη φωνή να ξεσπάει σε ανατριχιαστικά γέλια.

"Ποτέ δεν έχω βιώσει τέτοιο φόβο στη ζωή μου. Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν και οι τρίχες σηκώθηκαν ."

Το περιστατικό έγινε ακόμη πιο ανησυχητικό όταν η γυναίκα άκουσε ξανά την «αιθέρια» φωνή και το γέλιο, αλλά τώρα ήρθε από την απέναντι πλευρά του δάσους.

«Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και είχα μια πολύ άσχημη αίσθηση ότι τα πράγματα θα τελείωναν άσχημα για μένα αν δεν έκανα κάτι», λέει.

Αν και η πρώτη της παρόρμηση ήταν να τρέξει μακριά , η γυναίκα παρατήρησε ότι στην πραγματικότητα δεν είχε ιδέα προς ποια κατεύθυνση έπρεπε να τρέξει. Μετά θυμήθηκε μερικά παραμύθια για ανθρώπους που «παγιδεύτηκαν από νεράιδες» στο δάσος και άρχισε να γυρίζει το μπλουζάκι της από μέσα προς τα έξω.

«Ένιωσα σαν να ήταν απλά τρελό», παραδέχτηκε, αλλά τόνισε ότι «απλώς έπρεπε να το κάνω».

Περίεργο, αλλά αυτή η τακτική πέτυχε. Όταν φόρεσε το μπλουζάκι γυρισμένο προς τα έξω, σύντομα βρήκε το μονοπάτι με δύο δέντρα, πέρασε δίπλα τους και όταν πέρασε στο μονοπάτι, η δυσοίωνη σιωπή που την περιέβαλλε εξαφανίστηκε και άκουσε τους συνηθισμένους ήχους πουλιών και ανθρώπων .

Ωστόσο, τα περίεργα δεν τελείωσαν εκεί. Όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό της που ήταν σταθμευμένο κοντά στο δάσος, έριξε μια ματιά στο βραχιόλι γυμναστικής της και είδε ότι είχε περπατήσει απίστευτα έως και 10.000 βήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της μυστηριώδους περιπλάνησής της στο δάσος.

Αν και προηγουμένως ήταν δύσπιστη για τα παραμύθια που σχετίζονταν με την Ιρλανδία, η γυναίκα παραδέχτηκε ότι η εμπειρία την έκανε να πιστέψει την αλήθεια τέτοιων ιστοριών.

Μοιράζοντας την ιστορία της στο Twitter, έλαβε πολλά σχόλια, έγραψαν ότι δύο δέντρα στο μονοπάτι ήταν μια πύλη. Το θέμα είναι ότι μεμονωμένες κυκλικές συστάδες δέντρων στα χωράφια στην Ιρλανδία θεωρούνται δάση με νεράιδες και δεν μπορούν να καταστραφούν δια νομου για να μην εξοργίσουν τις νεράιδες, εκεί ακόμα έχουν επαφή με πνευματικό κόσμο (οχι για πολύ ακόμα ) σε αντίθεση με τους υλιστές που δεν έχουν ίδεα για τίποτα, ειδικα μετα την ελευση του χριστιανισμου στην Ευρωπη, ουτέ οτι και οι ιδιοι ειναι πνευματα μεσα σε υλή για μικρο χρονικο διαστημα (οσο κραταει η ζωη τους).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications