Όταν η μαριονέτα υπολειτούργει:Ο ψευδό-πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν σε μάχη με την προχωρημένη άνοια λένε

Ο ψευδό-πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και πάλι σε δημόσια εμφάνισή του, έδειξε η πνευματική του υγεία.

Σε νέο περιστατικό αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος που κρατά το βαλιτσάκι σχεδόν των μισών πυρηνικών του πλανήτη και αποφασίζει για πόλεμο και ειρήνη και για την ευημερία ή την καταστροφή των ανθρώπων, απλώς έχει χάσει τα λογικά του και βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια.

Το σκηνικό έγινε στη Νέα Υόρκη: Όταν τελείωσε την ομιλία του, προσπάθησε να κατέβει από το βήμα, αλλά δεν μπορούσε. Χαμένος, προσπαθούσε να βρει τη δρόμο του, εμφανώς αποπροσανατολισμένος. Προσπαθούσε να βρει ποια κατεύθυνση βρίσκονταν οι σκάλες.

Πήγε με αργό βήμα στην αντίθετη πλευρά. Στο βήμα είχε ανέβει άλλος ομιλητής και ο Μπάιντεν προσπαθούσε ακόμα να κατέβει από την πλατφόρμα!

Ο νέος ομιλητής που ανέβηκε στο βήμα είπε: «Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ», αλλά ο δυστυχής Μπάιντεν περιπλανιόταν στη σκηνή σαν χαμένος.

Το σκηνικό διήρκεσε αρκετά λεπτά. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθούσε να βρει το δρόμο του, σταματούσε για να κοιτάξει τον ομιλητή και αυτος θα ελεγε «Πού βρίσκομαι»

Ο γερουσιαστής του Τέξας, Τεντ Κρουζ, χαρακτήρισε τη σκηνή «τρομακτική», σε ανάρτησή του στο Twitter, με τον σύμβουλο επικοινωνίας του, Στιβ Γκεστ, να προσθέτει στο δικό του tweet: «Ο Τζο Μπάιντεν είναι εντελώς χαμένος στη σκηνή. Τρομακτικό και λυπηρό».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications