Ένας άντρας αγόρασε έναν καταραμένο πίνακα από περιέργεια και του κατέστρεψε τη ζωή

Ένας άντρας που αυτοαποκαλείται «συλλέκτης περίεργων πραγμάτων» περπατούσε σε μια υπαίθρια αγορά και συνάντησε έναν πίνακα που ο πωλητής του αποκάλεσε καταραμένο πίνακα. Για χάρη του ενδιαφέροντος, ο «συλλέκτης» αγόρασε αυτόν τον πίνακα, αλλά πραγματικά του έφερε μόνο ατυχία.

Ήταν ένας πίνακας με δύο κούκλες , πουλήθηκε με την προειδοποίηση, αλλά σκόπιμα αγνόησε γιατί δεν πίστευε σε τέτοια πράγματα και ήταν περίεργος αν η κατάρα θα τον επηρέαζε .

Και μόλις πήγε αυτή τον πινάκα στο σπίτι, ξεκίνησε ένα «επικό σερί ατυχιών».

Πρώτα ανέπτυξε μη φυσιολογική αϋπνία, μετά διαπίστωσε ότι το σπίτι του ήταν γεμάτο κατσαρίδες και μετά το κατοικίδιο ενα χάμστερ , που ήταν εντελώς υγιές, πέθανε ξαφνικά.

Τότε ο άντρας άρχισε να υποφέρει από βασανιστικό άγχος, καθώς και από μοναξιά, που δεν τον είχε βαρύνει πριν. Η μια μετά την άλλη, άρχισε να αναπτύσσει ασθένειες.

Τελικά αποφάσισε να απαλλαγεί από τον πίνακα πουλώντας τον στο eBay. Πιστεύει ότι τον πίνακα μπορεί να τον αγοράσει κάποιος που μαζεύει παραφυσικά πράγματα επίτηδες.

"Η γυναίκα στην υπαίθρια αγορά με προειδοποίησε πριν το αγοράσω και σας προειδοποιώ - τίποτα καλό δεν μπορεί να προκύψει από αυτόν τον πινάκα. Τότε, δεν έδωσα μεγάλη σημασία σε αυτήν και απλώς υπέθεσα ότι ήταν μια από αυτούς εκκεντρικούς έμπορους που πωλούν τα προϊόντα τους φτηνά, έγραψε στη συνοδευτική περιγραφή του προϊόντος".

"Όσο για τον πίνακα, φαινόταν αξιολάτρευτος, είχε δύο αθώες κούκλες... αλλά είχε δίκιο - μην ξεγελιέστε. Δεν ξέρω ποιανού το καταραμένο αίμα ανακατεύτηκε με τη μπογιά για να δημιουργηθεί αυτό το κομμάτι, αλλά η δύναμή του είναι μεγάλη".

Εξήγησε ότι θα μπορούσε απλώς να είχε καταστρέψει τον πίνακα, να του βάλει φωτιά, αλλά πιστεύει ότι αυτό έρχεται με τον κίνδυνο να εκτεθεί σε ακόμη μεγαλύτερη ατυχία.

"Πουλάει τον πίνακα στην ίδια τιμή που τον αγόρασε, αλλά ελπίζει ότι όσοι ενδιαφέρονται για τον αποκρυφισμό θα πληρώσουν λίγο περισσότερο για να αναπληρώσουν τις απώλειες που προκλήθηκαν εξαιτίας του: "Ξεκινάω τη δημοπρασία με 50 $, που είναι ακριβώς ό,τι πλήρωσα , αλλά ελπίζω να πάει σε περισσότερα για να αναπληρώσω όλα όσα πέρασα. "

Ακόμα δεν ειναι γνωστο αν πούλησε τελικα αυτόν τον πινάκα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications