Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύντροφό της την ώρα που συνευρίσκονταν ερωτικά μέσα σε ένα χωράφι!

Σοκάρει η επίθεση που δέχτηκε 50χρονος επιχειρηματίας από την σύντροφό του την ώρα που συνευρίσκονταν ερωτικά μέσα σε ένα χωράφι.

Το θύμα της επίθεσης, έδωσε συνέντευξη και περιέγραψε ότι ενώ βρισκόταν με τη σύντροφό του σε χωράφι ιδιοκτησίας του, όπου οι δυο τους ήρθαν σε ερωτική επαφή, εκείνη ξαφνικά του επιτέθηκε με μαχαίρι 22 εκατοστών.

Η 43χρονη του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα, ενώ τον μαχαίρωσε και σε σημείο κοντά στην καρδιά.

Μάλιστα, στην προσπάθειά του να αμυνθεί, εκείνος άρπαξε το μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και στους τένοντες. Αφού παρακάλεσε την σύντροφό του να μην τον σκοτώσει, εκείνη τελικά τον άφησε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο 50χρονος υπεβλήθη σε πολύωρη επέμβαση και παρέμεινε για μέρες στο νοσοκομείο. Η 43χρονη συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η ίδια υποστήριξε στο δικαστήριο ότι επιτέθηκε στον σύντροφό της μετά από λογομαχία. Τελικά η 43χρονη αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

«Είναι μία δύσκολη περίπτωση αυτό που έζησα. Δεν το περίμενα. Η ζωή μου συνεχίζεται κανονικά και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο» δήλωσε ο 50χρονος και πρόσθεσε: «Το χέρι μου έχει τραυματιστεί, κάνω θεραπεία για να δουλέψουν οι τένοντες. Ηταν κομμένοι και οι τέσσερις, στα τέσσερα δάκτυλα. Ενστικτωδώς έπιασα τη λάμα του μαχαιριού και μου κατέστρεψε το χέρι» δήλωσε, ενώ πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε καμία ένταση μεταξύ τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications