Ο Travis Walton που απαχθεί από εξωγήινους και έγινε ταινία  πέρασε επιτυχώς τον ανιχνευτή ψεύδους  5 φορές

Το 1975 τον απήγαγαν οι εξωγήινοι ηταν ενας άνδρας από την Αριζόνα των ΗΠΑ ονόματι Travis Walton, τον κράτησαν αιχμάλωτο για 5 ημέρες πριν τον επιστρέψουν στη Γη.

Όλα τα χρόνια που πέρασαν από τότε, ο Travis Walton έκανε τεστ ανιχνευτή ψεύδους τουλάχιστον 5 φορές και κάθε φορά το μηχάνημα έδειχνε ότι έλεγε την αλήθεια. Στις 5 Νοεμβρίου 1975, ο Travis Walton και άλλοι πέντε ξυλοκόποι πήγαν το πρωί στο δάσος για να δουλέψουν, όταν παρατήρησαν ένα περίεργο φως να λάμπει μέσα από τα δέντρα. Αρχικά, όλοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για δασική πυρκαγιά και αποφάσισαν να φύγουν το συντομότερο δυνατό, αλλά στη συνέχεια ένας από αυτούς είπε ότι είδε έναν «ιπτάμενο δίσκο»

Όταν οι υλοτόμοι κοίταξαν προς αυτή την κατεύθυνση, είδαν έναν μεταλλικό δίσκο περίπου 30 μέτρα μακριά, καθαρά ορατό στον πρωινό ουρανό και «φανταστικό στο μεγαλείο του», όπως τον περιέγραψε ο Travis Walton .

"Όλα τα υπόλοιπα παιδιά τον περιέγραψαν επίσης ως κάτι απολύτως όμορφο, όσο φοβισμένοι κι αν ήταν. Έδειχνε τόσο τέλειος. Όταν ο Μάικ, που οδηγούσε, φρέναρε, βγήκα έξω και πήγα στον "ιπτάμενο δίσκο". Ήταν μια παρορμητική απόφαση και σκέφτηκα μάλιστα ότι θα εξαφανιζόταν πριν φτάσω κοντά. Και φόβιζε τα άλλα παιδιά, όσο πλησίαζα, τόσο πιο δυνατά μου φώναζαν να επιστρέψω στο φορτηγό. Αργότερα μου είπαν ότι κινήθηκα σαν να ήμουν υπνωτισμένος, αλλά όταν τους είδα, μου φάνηκε ότι ήταν και αυτοί υπνωτισμένοι", λέει ο Travis Walton.

Όταν ο Travis έφτασε πολύ κοντά στο σκάφος, άρχισε ξαφνικά να κάνει δυνατούς θορύβους και να δονείται, κάτι που ανάγκασε τον Travis να αναζητήσει προστασία πίσω από το πλησιέστερο δέντρο. Στη συνέχεια προσπάθησε να ξεφύγει από εκεί, αλλά δεν τα κατάφερε, κάτι τον άρπαξε και τον σήκωσε με το ζόρι στον αέρα.

"Όταν με χτύπησε, ήταν μια εκπληκτική δύναμη. Δεν είδα αυτή την απελευθέρωση ενέργειας, αλλά τα παιδιά από το φορτηγό περιέγραψαν τα πάντα στο γραφείο του σερίφη και είπαν ότι είδαν μια μακριά μπλε ακτίνα που με πεταξε κατω. Ήταν σίγουροι εκείνη τη στιγμή ότι με σκότωσε".

Μετά από αυτό, οι σοκαρισμένοι και φοβισμένοι οι ξυλοκόποι σκέφτηκαν ότι τους περίμενε η ίδια τύχη και έφυγαν από εκεί το συντομότερο δυνατό. Όταν είπαν στο σερίφη τα πάντα, μια ομάδα έρευνας στάλθηκε στο δάσος, συμπεριλαμβανομένων ελικοπτέρων, του τμήματος του σερίφη, ακόμη και ιππέων.

Καθώς ολόκληρη η περιοχή ερευνήθηκε και δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του Travis Walton , το γραφείο του σερίφη άρχισε να υποπτεύεται ότι ο Travis Walton σκοτώθηκε από τους δικούς του συνεργάτες και στη συνέχεια επινόησαν την ιστορία των UFO για να θέσουν την έρευνα σε λάθος δρόμο. Αλλά 5 μέρες μετά την εξαφάνιση του Travis Walton εμφανίστηκε ξαφνικά ζωντανός. Και είπε μια απίστευτη ιστορία για το πώς σύρθηκε σε ένα διαστημόπλοιο και περικυκλώθηκε από παράξενα «εξωγήινα» πλάσματα.

«Είδα τα πάντα πολύ θολά, είχα αμυδρή όραση, αλλά μπορούσα να δω τα περιγράμματα αυτών των μορφών γύρω μου, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν γιατροί, αλλά όταν η όρασή μου καθαρίστηκε και μπορούσα να δω καθαρά, είδα ότι ήταν Δεν ήταν γιατροί και μετα απλώς έχασα τις αισθήσεις μου.

Μετά συνήλθα και προσπάθησα να ελευθερωθώ έσπρωξα ενα απο αυτα τα πλάσματα, ένιωσα ότι το ον ήταν απαλό και ελαφρύ. Από το σπρώξιμο μου, κατέρρευσε από αδράνεια πάνω σε ένα άλλο πλάσμα που στεκόταν δίπλα του. Μετά οπισθοχώρησα και έπεσα πάνω σε ένα ράφι, κοίταξα γύρω μου και είδα πολλά εργαλεία ή συσκευές πάνω τους, άρπαξα γρήγορα ένα από αυτά και άρχισα να το κουνώ για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.Σταμάτησαν να κινούνται και στάθηκαν να με κοιτούν, και αυτό το βλέμμα εμφανίστηκε στους εφιάλτες μου για πολλά χρόνια μετά. Δεν άντεχα αυτό το βλέμμα».

Σύμφωνα με τον Travis, στη συνέχεια διέσχισε κάποια πόρτα σε διάδρομο και κατέληξε σε ένα δωμάτιο με μεγάλο πίνακα ελέγχου. Εκεί, ένα ον με μεγάλο κράνος τον άρπαξε και τον πήγε σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο, όπου τον ξάπλωσε σε ένα τραπέζι και του έβαλε κάτι σαν μάσκα στο πρόσωπό του, μετά το οποίο ο Travis έχασε τις αισθήσεις του.

"Κανείς δεν ήθελε να με πιστέψει, ούτε οι ντόπιοι ούτε ο σερίφης. Στην αρχή, ο σερίφης νόμιζε ότι με σκότωσαν και όταν εμφανίστηκα με την ιστορία μου, αποφάσισε ότι είχα παραισθήσεις λόγω ναρκωτικών."

Μετά πέρασα από ένα σωρό ψυχιατρικά τεστ και δεν κατέληξαν σε τίποτα, και μετά ήρθαν τα αποτελέσματα του τεστ ναρκωτικών, που έδειξαν ότι ήμουν εντελώς καθαρός.

Ο Travis Walton έχει πει την ιστορία του σε ερευνητές πολλές φορές τα τελευταία 40 χρόνια. δημοσιογράφοι, γιατροί και πολλοί άλλοι, και πέρασε επίσης πέντε ειδικά τεστ ανιχνευτή ψεύδους 5 φορές. Οι συνάδελφοί του ξυλοκόποι πέρασαν επίσης από 11 τεστ ανιχνευτή ψεύδους ομοίως δεν έδειξαν στοιχεία ψεύδους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η πιθανότητα να έχουν γίνει σφάλματα σε τόσους πολλούς επιτυχημένους ελέγχους είναι 1 στο εκατομμύριο. Ο Travis Walton όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσε συνεχώς να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια σε αρνητές της πραγματικοτητας που φαίνεται να έχουν θέσει ως στόχο να τον δυσφημήσουν. Έγραψε ακόμη και ένα βιβλίο απομυθοποιώντας σχεδόν κάθε εναλλακτική εξήγηση για αυτό που του συνέβη.

"Πήρα κάθε θεωρία που έβγαλαν οι σκεπτικιστές και απλώς τους αποδήμησα. Είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος που απήχθη - αυτό είναι απολύτως πραγματικό και είναι σημαντικό να έρθει το ευρύ κοινό", λέει ο Travis.

Η ιστορια του έγινε και ταινία και μετα απο τόσα χρόνια οι μάζες συνεχίζουν να νομιζουν οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι,και πιστεύουν τους ίδιους που βγάζουν ολα αυτα τα θέματα "θεωρίες συνωμοσίας" και "fake" (διότι και ιδιοι εχουν σχέση με εξωγήινους και μαλιστα μοχθηρούς ) και χρονο με τον χρονο βυθίζονται όλο και περισσότερο στην άγνοια στο Matrix και στην πνευματική παρακμή που σημαινει ζωώδες επίπεδο, οι δηθεν μορφωμένοι και πολιτισμένοι όλα αυτά όταν το επίπεδο πολλών ειναι ίδιο με Ζουλου για αυτο κανουν party οι γνωστοί μη ανθρωπινης φυσεως και τους ελέγχουν με τον ίδιο τρόπο που ελεγχεις εκπαιδευμένα σκυλια απλα με λεξεις και φρασεις κλειδια , εφτασαν στο σημειο να λενε στο ποπολο ηθικα και πνευματικα εποχης σπηλαίων (80%) που τους παταει και like, οτι υπαρχει παγκοσμια πανδημία χωρις να εχει πεθανει ουτε ενας στο δρομο απο αυτην! και το ποπολο δεν καταλαβαινει καν οτι η αίτια που τα κανουν αυτα ειναι ακριβώς επειδή το ιδιο το ποπολο ειναι σε επίπεδο ζώου (goim)! ουτε οι θεοι (οι εξωγηνοι ανθρωπινης μορφης) δεν θελουν παρε δωσε με το κτηνωδες απολίτιστο εντελώς αμόρφωτο (με πτυχια) και ηθικά και πνευματικά επίπεδου ζώου πολιτισμο της Γης!

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications