Βγαίνουν και επίσημα αυτα που λέμε τοσο καιρό: Το Facebook κατασκόπευε προσωπικά μηνύματα

Παραβίαση και προσωπικόν δεδομένων εκτος απο το να κανει σκόπιμη μηδαμινή απήχηση σε αληθινά ανεξάρτητες σελίδες (σαν την δικη μας) και οχι δούρειους ίππους που το παίζουν και πατριώτες και πρωωθουν δικες τους : Το Facebook κατασκόπευε προσωπικά μηνύματα από «δεξιούς συντηρητικούς» στην Αμερική και στη συνέχεια έστειλε καταγγελίες για «εγχώρια τρομοκρατία» στο FBI ! την ιδια ωρα χιλιαδες αναρχο-σελιδες εκτος ότι ειναι η ιδια η τρομοκρατια κάνουν και και δημοσια υποκίνηση βιας και μισους στο λευκο γενος.

Το Facebook κατασκοπεύει προσωπικά μηνύματα Αμερικανών και τους καταγγέλλει στο FBI εάν κάνουν δηλώσεις «αντικυβερνητικές ή κατά της εξουσίας», συμπεριλαμβανομένης της αμφισβήτησης της νομιμότητας των αμερικανικών εκλογών του 2020.

Όπως γράφει η Miranda Devine : «Κάτω από τη συνεργατική επιχείρηση του FBI, κάποιος στο Facebook επισήμανε αυτά τα υποτιθέμενα ανατρεπτικά ιδιωτικά μηνύματα τους τελευταίους 19 μήνες και τα μετέδωσε σε συνταγογραφημένη μορφή στην εγχώρια μονάδα δράσης για την τρομοκρατία στα κεντρικά γραφεία». του FBI στην Ουάσιγκτον».

«Έγινε εκτός της νομικής διαδικασίας και χωρίς πιθανή αιτία», είπε ένας από τους καταγγέλλοντες, ο οποίος μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας. "Το Facebook παρέχει στο FBI ιδιωτικές συνομιλίες που προστατεύονται από την Πρώτη Τροποποίηση χωρίς καμία κλήτευση."

Σύμφωνα με πηγή της «[το Facebook και το FBI] έψαχναν για δεξιά συντηρητικά άτομα. Κανένα από αυτά δεν ήταν τύπου Antifa».

Οι χρήστες του Facebook των οποίων τις ιδιωτικές επικοινωνίες το Facebook είχε χαρακτηρίσει ως εγχώρια τρομοκρατία στο FBI ήταν όλοι «δεξιά συντηρητικά άτομα».

«Ήταν Αμερικανοί [που ήταν] θυμωμένοι μετά τις εκλογές. Δεν υπήρχε τίποτα εγκληματικό, τίποτα σχετικά με τη βία ή τη σφαγή ή τη δολοφονία κανενός. Μόλις επισημανθούν, τα ιδιωτικά μηνύματα στάλθηκαν ως "οδηγοί" στα γραφεία του FBI σε όλη τη χώρα, τα οποία στη συνέχεια θα επικοινωνούσαν με την Εισαγγελία των ΗΠΑ σε αυτήν την περιοχή για να λάβουν νόμιμα τις ιδιωτικές συνομιλίες που είχαν ήδη πραγματοποιηθεί.

«Μόλις ζητήθηκε κλήτευση, μέσα σε μια ώρα, το Facebook έστειλε gigabyte δεδομένων και φωτογραφιών. Ήμουν έτοιμος να πάω. Απλώς περίμεναν αυτή τη νομική διαδικασία για να μπορέσουν να το στείλουν», είπε μια πηγή.

Τούτου λεχθέντος, οι ομοσπονδιακοί δεν βρίσκουν πολλά για να διώξουν. «Ήταν χάσιμο του χρόνου μας», είπε μια πηγή που γνωρίζει τη 19μηνη «φρενίτιδα» του FBI να βρει εγχώριες υποθέσεις τρομοκρατίας που ταιριάζουν με τη ρητορική της κυβέρνησης Μπάιντεν .

Το Facebook που εν καιρό θα φάει μια αγωγή για ολα όσα έχει κανει στην σελιδα και για συνεργία και χρηματοδότηση σατανικών και αναρχο-εγκληματικών οργανώσεων παραβιάζοντας ολους τους δικούς τους ορούς , αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε δύο αντικρουόμενες δηλώσεις που στάλθηκαν με διαφορά μίας ώρας .
«Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς επειδή αντικατοπτρίζουν μια παρανόηση του τρόπου με τον οποίο τα συστήματά μας προστατεύουν τους ανθρώπους από τη ζημιά και τον τρόπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε με την επιβολή του νόμου. Εξετάζουμε προσεκτικά όλα τα κρατικά αιτήματα για πληροφορίες χρηστών για να διασφαλίσουμε ότι είναι νομικά έγκυρα και προσαρμοσμένα και συχνά απορρίπτονται. Ανταποκρινόμαστε σε νόμιμα αιτήματα για πληροφορίες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τους όρους μας και ειδοποιούμε τους χρήστες όπου επιτρέπεται», δήλωσε η Erica Sackin, εκπρόσωπος της μητρικής εταιρείας Meta του Facebook.

Στη συνέχεια, σε μια δεύτερη «ενημερωμένη δήλωση» που στάλθηκε 64 λεπτά αργότερα, άλλαξε τη γλώσσα του λέγοντας ότι οι ισχυρισμοί ήταν «λανθασμένοι» και όχι «ψευδείς».

«Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι απλώς λάθος. Η πρόταση να ψάξουμε στα προσωπικά μηνύματα των ανθρώπων για αντικυβερνητική γλώσσα ή ερωτήσεις σχετικά με την εγκυρότητα προηγούμενων εκλογών και στη συνέχεια να τα παρέχουμε προληπτικά στο FBI είναι σαφώς ανακριβής και δεν υπάρχουν στοιχεία που να το υποστηρίζουν», δήλωσε ο Sackin, ειδικός σε απάντηση στο Κρίση με έδρα το DC, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν για τους Planned Parenthood και "Obama for America" ​​και τώρα ηγείται των επικοινωνιών του Facebook σχετικά με την "αντιτρομοκρατία και επικίνδυνους οργανισμούς και άτομα". (μέσω NY Post)

Το 2020 στάλθηκε σε προσωπικό μήνυμα ανάρτηση "ειδικού" στα fake news σε άναρχο-σατανική ομάδα τους να γραφει αν έχετε δει ξυρισμένη γάτα και κατι τετοια γελοία ο κατα αλλα σοβαρός και "ανεξάρτητος" συμμορίτης που μαντέψτε που αλλου δηλώνει μέλος ο "ανεξάρτητος" ! μαντέψετε τι έγινε μετά ? ο άναρχο-συμμορίτης που ηταν και στην lifo διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του απο άναρχο-σατανική ομάδα τους, υπάρχουν και screenshot ηδη σε δικηγόρο οχι μονο για αυτο το συγκρινόμενο μίασμα αλλα και για τα αλλα μιάσματα της γνωστής συμμορίας καθώς και οι ειδικές υγειονομικές εξετάσεις απο αυτές που εκαναν οι κακοί ναζι που εξηγούν πολλά οχι μονο την μισανθρωπη εως σατανικη συμπεριφορα τους και αυτα περί ιδεολογίας να τα πουν στο πόπολο ....

2017: Στάλθηκε επίσης σε μήνυμα εικόνα με τον Μπαφομετ απο σελιδα άναρχο-συμμοριτών , μέσα σε 2-3 ήμερες εξαφανίστηκε η ανάρτηση της εικόνας με τον Μπαφομετ να κράτα ενα πάπυρο που στην αρχή έγραφε στα αγγλικά: "Αυτή ειναι η εποχη της αμαρτίας " ενώ ηταν αναρτημένη τουλάχιστον ενα χρόνο πριν άπλα ουδείς κοίταξε οτι όλοι που έλεγαν για ναζι φασίστες και τωρα υπερ μπολιασμτων ειναι μελή άναρχο-σατανικών και αληθινών εγκληματικών οργανώσεων και μαζεμένοι σε τέτοιες σελίδες facebook και καθοδιγουνται σαν λυσσασμενα σκυλια απο την εκλεκτή φυλη του Γιαχβέ του λεγάμενου οσοι δεν ειναι οι ιδιοι σημιτικες φυλες, τι εγινε και την εσβησαν ξαφνικα? μηπως ειδαν το μηνυμα που στειλαμε? αυτα και αλλα πολλά γινόντουσαν στο ιντερνετ δημοσια όσο οι μάζες έλεγαν τα ίδια με αυτούς και πατούσαν like σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους, μέχρι που οι άναρχο-συμμορίτες της γνωστής φυλης μαζί με τα χιλιαδες ακρως επικίνδυνων αναρχο-ork είδαν οτι οι μάζες κοιμούνται όρθιες οχι μονο δεν καταλαβαινουν τιποτα παρα το γεγονος οτι τους βλεπεις στο ιντερνετ αλλα ελεγχονται πολυ ευκολα μονο με τον λογο και την εξαπατηση αρκει για παραδειγμα να τους πεις οτι κατι ειναι " θεωριες συνομωσιας" fake news και ολες αυτες οι μασονικες φρασεις για το απορρίψουν και σου πατανε και Like! και ειναι η ώρα για μπολιάσματα, αφου αν οι έγκυρες πήγες τους δεν ειχαν κόσμο δεν τολμούσαν να κανουν κατι τέτοιο... Αυτή ειναι η εποχη της αμαρτίας οπως ελεγαν το 2017?..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications