Αυτός που κινηματογράφησε έναν γίγαντα  και μετά είπε ότι τον καταδιώκει η CIA πέθανε μυστηριωδώς

Κάτι περίεργο και ζοφερό συνέβη στον Καναδό Andrew Dawson , ο οποίος δημοσίευσε ένα βίντεο με έναν «γίγαντα» σε ένα βουνό στον λογαριασμό του στο TikTok στις αρχές του καλοκαιριού του 2022 (βλέπε εδώ).

Πρώτα τον καταδίωξαν, μετά με απειλες να βγει ο ιδιος και να πει ότι το βίντεό του ήταν fake και μετά ο Dawson ... πέθανε!!! για την ιστορία στην Ελλάδα οι ελληνόφωνοι αφού έβγαλαν τα παντα fake και θεωρίες συνωμοσίας ξανα γύρισαν σε τέτοια θέματα, μέχρι και ο Έριχ φον Ντένικεν τους ενοχλεί τώρα που έλεγε για αρχαίους εξωγήινους για να αποκρύψουν την καταγωγή τους .

Μια μυστηριώδης γιγάντια φιγούρα σε ένα βουνό στην Αλμπέρτα, ο Dawson παρατήρησε τυχαία ενώ οδηγούσε στη δουλειά με έναν συνάδελφό του. Τράβηξε τη φιγούρα σε βίντεο και τη δημοσίευσε στο Διαδίκτυο. Το βίντεο έγινε γρήγορα δημοφιλές.

Εν τω μεταξύ, είχε εμμονή να λύσει το μυστήριο του γίγαντα στο βουνό. Νόμιζε ότι είχε βιντεοσκοπήσει ένα yeti. Επέστρεψε στο βουνό, αλλά δεν είδε κανέναν στην πλαγιά του και όταν ήθελε να ανέβει στο βουνό, κάποιος πράκτορας του το απαγόρευσε (διότι αυτα ειναι δηθεν θεωρίες συνωμοσίας ).

Τότε άρχισε να τον ακολουθεί κάποιος. Άρχισε να παρατηρεί ύποπτα άτομα σε ένα αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι του, τον παρακολουθουν συμμορίτες της μασόνο-CIA.

Τελείωσε με το γεγονός ότι μια μέρα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ομολογούσε ότι το βίντεο του με τον γίγαντα ήταν «μόνο μια φάρσα».Δηλαδή τον έπιασαν και τον απείλησαν να βγει ο ίδιος και να πει οτι ειναι fake ,στη συνέχεια η ιστορία του Dawson άρχισε να ξεχνιέται ...

Την άλλη μέρα, ένας από τους χρήστες του Διαδικτύου μελέτησε την ιστορία του Dawson και διαπίστωσε ότι ο Andrew Dawson είχε πεθάνει. Μια νεκρολογία από τους πενθούντες συγγενείς του δημοσιεύτηκε την 1η Ιουλίου 2022 σε ιστότοπους στην περιοχή του και, αν κρίνουμε από την ημερομηνία, ο Dawson πέθανε λίγο αφότου το εβαλαν να πει οτι ηταν «φάρσα».

Ίσως ήταν κάποιος άλλος Andrew Dawson; ήταν το ίδιο άτομο από τον λογαριασμό TikTok και ο θάνατος του δεν ψεύτικος ούτε ο βιντεο που είχε ανεβάσει .

Όταν οι πληροφορίες για αυτό έπληξαν τα κοινωνικά δίκτυα, πολλοί θυμήθηκαν ότι η ομολογία βίντεο του Dawson φαινόταν πολύ ύποπτη, ήταν νευρικός και συνέχιζε να κοιτάζει στο πλάι, σαν να υπήρχε κάποιος που τον διέταζε τι να πει.

Δεν είναι γνωστό από τι πέθανε ο Dawson, αλλά ο θάνατός του ήταν προφανώς ξαφνικός.

Μετά το βίντεο της εξομολόγησης, ο Dawson δημοσίευσε δύο ακόμη βίντεο: το ένα με τίτλο "Φοβάμαι" και το δεύτερο δείχνει το ίδιο βουνό όπου κινηματογράφησε τον γίγαντα, στο οποίο ο Dawson παρατήρησε κάποιο είδος δομής και έκανε την ερώτηση "Στρατιωτικός;".

Συμπέρασμα? αρχισαν πάλι δολοφονίες οι συμμορίτες για όσους λενε δηθεν θεωρίες συνωμοσίας ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications