Δικαστήριο της Νέας Υόρκης επαναφέρει τους αστυνομικούς που απολύθηκαν επειδή δεν μπολιάστηκαν

Ήταν ο δεύτερος νομικός θρίαμβος των ένστολων στην εν λόγω πολιτεία. Την περασμένη εβδομάδα, ένας άλλος δικαστής του Μανχάταν αποφάσισε ότι ο Alexander Deletto, ένας αστυνομικός του Μπρούκλιν, πρέπει να διατηρήσει τη δουλειά του ως αστυνομικός αφού αρνήθηκε το εμβόλιο δηθεν για τον COVID!

Η πόλη της Νέας Υόρκης που διοικείται από τους αριστερό- Δημοκρατικούς της γνωστής φυλης ήταν μία από τις πιο σκληρές όσον αφορά τους περιορισμούς τύπου σοβιετικής ένωσης,και στην Ελλαδα λένε για φασιστικά μετρά και για χουντο-μετρα(!)οταν μονο τους συμμορητες δεν αφορουν αυτα τα "μετρα" αφου ειναι δικα τους λογικη Goim εχουν οι περισσοτεροι, ολα αυτα επειδή ετσι τους είπαν κατι Λιακοπουλοί και λοιποί τυπου νεοελληνες (μη ευρωπαικου λευκου γενους γιαυτό τους αφήνουν ολους αυτούς ανενόχλητους ουτε καν στο facebook εχουν σκοπιμη μειωση απηχησης , αφου ειναι χρήσιμοι ακομα και όταν λενε και κατα του "συστήματος" έτσι αόριστα λες και ειναι ενα μαγικο χερι αυτο το συστημα, διότι αν δεν διάβαζαν αυτούς οι μάζες που ψάχνουν λίγο και δεν ειναι άπλα αγέλη θα ειχαν ξυπνήσει ), και πως οι ψευδό-ναζι τύπου τζιχαντιστές της Ουκρανίας ειναι ιδιοι με τους Γερμανούς και υποστηρίζουν Ιουδαίο Zelensky (!) κακος εκαναν αεροψεκασμους πάλι την Κυριακή αφου ειναι ηλίθιοι απο μονοί τους οι περισσότεροι στην Ελλάδα .

Στην Νέα Υόρκη λοιπον ακόμη και ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρο , έπρεπε να φάει στο δρόμο επειδή δεν ήταν εμβολιασμένος. Αφού κανείς δεν μπορούσε να μπει σε μια επιχείρηση χωρίς εμβολιασμό και η αστυνομία δεν αποτελούσε εξαίρεση. Όσοι αρνήθηκαν να εμβολιαστούν απολύθηκαν. Ωστόσο, τώρα ένας δικαστής της Νέας Υόρκης επανέφερε αυτούς τους αξιωματούχους.

Ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Μανχάταν, Λάιλ Φρανκ, δήλωσε ότι η εντολή εμβολιασμού της πόλης ήταν άκυρη «στο βαθμό που έχει χρησιμοποιηθεί για την επιβολή νέου όρου απασχόλησης». Μέλη της Αστυνομικής Φιλανθρωπικής Ένωσης (PBA) ανήκουν στο μεγαλύτερο σωματείο, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει προηγούμενο σε εθνικό επίπεδο.

«Αυτή η απόφαση επιβεβαιώνει αυτό που είπαμε από την αρχή. Η εντολή για το εμβόλιο ήταν ακατάλληλη παραβίαση του δικαιώματος των μελών μας να λαμβάνουν προσωπικές ιατρικές αποφάσεις σε συνεννόηση με τους δικούς τους επαγγελματίες υγείας», ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του PBA Pat Lynch. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης αποφαίνεται κατά των εντολών εμβολίων κατά του Covid για αστυνομικούς και διατάσσει την αποκατάσταση των απολυμένων. Το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν και άλλοι εργοδότες», είπε ο διάσημος επιδημιολόγος Μάρτιν Κούλντορφ.

Ο στρατός έδιωξε περισσότερους από 60.000 στρατιώτες επειδή δεν εμβολιάστηκαν. Περίπου 40.000 της Εθνοφρουράς και 22.000 Έφεδροι στρατιώτες που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κατά του COVID-19 δεν μπορούν πλέον να συμμετέχουν στα στρατιωτικά τους καθήκοντα. Τους στερεί επίσης ορισμένα από τα στρατιωτικά τους οφέλη, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι του Στρατού (μια χαρά για τους συμμορίτες αφου ορδες λαθρο εισβάλουν και στην Αμερική για φυλετικά μπολιάσματα ).

«Η κυβέρνηση των συμμορητων με τον γερο Μπάιντεν χρησιμοποιεί εντολές εμβολίων ως εργαλείο για να καθαρίσει τις συντηρητικές φωνές από τον στρατό και την κυβέρνηση ωστε να μεινουν μονο οι χρήσιμοι ηλίθιοι .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications