Δεν πιστεύει την 13χρονη η μητέρα της: «Αποκλείεται να την βίασε – Η κόρη μου ζηλεύει τον σύντροφό μου»

«Ο σύντροφός μου δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα» λέει η μητέρα της 13χρονης

Πεπεισμένη ότι η καταγγελία της κόρης της είναι ψευδής είναι η μητέρα της 13χρονης στο Ηράκλειο, η οποία εξομολογήθηκε στη δασκάλα της ο 46χρονος σύντροφος της μητέρας της την βίαζε τα τελευταία δύο χρόνια.

Η 13χρονη κατήγγειλε μάλιστα ότι την ημέρα που η μητέρα της βρισκόταν στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το αδερφάκι της, ο 46χρονος πατριός της την κακοποίησε ξανά. Σημειώνεται ότι μετά την καταγγελία της ανήλικης, ο 46χρονος συνελήφθη και θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Από πλευράς της, η μητέρα του κοριτσιού δηλώνει ότι αποκλείεται να έχει προβεί σε τέτοιες πράξεις ο σύντροφός της, ενώ υποστηρίζει ότι η 13χρονη ζηλεύει επειδή έφτιαξε ξανά τη ζωή της και απέκτησε μαζί του και άλλα παιδιά: «Μου φαίνεται πολύ παράξενο γιατί ήμουν μονίμως στο σπίτι, επειδή δεν εργάζομαι. Είμαι συνέχεια με τα παιδιά, ο σύζυγός μου φεύγει στις 7 το πρωί για δουλειά, γυρνάει αργά το βράδυ.

Η κόρη μου δημιουργούσε πάντα ζήλιες, είχαμε θέματα με τον χαρακτήρα της, ήταν πάντα ατίθαση, ζωηρή, ήθελε να είναι το επίκεντρο. Γιατί μετά από πολλά χρόνια έφτιαξα ξανά τη ζωή μου. Ειδικά τώρα με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, το πιστεύω ακόμη πιο πολύ. Αν πριν το πίστευα μία φορά, τώρα το πιστεύω περισσότερο» δήλωσε και πρόσθεσε ότι η συμπεριφορά του συντρόφου της ήταν πάντα φυσιολογική:

«Είχαν μια φυσιολογική σχέση πατέρα – κόρης. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ήμουν όλη μέρα εδώ, αποκλείεται να είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Όπου πήγαινα ήταν μαζί μου. Δεν ήταν μόνη της, ήταν η πεθερά μου εδώ. Το σπίτι ποτέ δεν έμενε άδειο. Η συμπεριφορά του ήταν πάντα φυσιολογική, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Είμαι πεπεισμένη ότι δεν ισχύει η καταγγελία» δήλωσε στην εκπομπή T-Live.

«Έχω πάθει εγκεφαλικό, δεν μπορώ να συνέλθω. Το παιδί δεν μου είχε πει τίποτα. Αν ήταν έτσι ή αν είχαμε κάτι να κρύψουμε, δεν θα πηγαίναμε όλοι μαζί στο τμήμα. Αυτός μου λέει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ακουμπήσει τα παιδιά» πρόσθεσε η μητέρα της ανήλικης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications