Ανατριχιαστικές αλλά ελάχιστα γνωστές περιπτώσεις απαγωγών από εξωγήινους

Μερικές ιστορίες ανθρώπων που απήχθησαν από εξωγήινους γίνονται γνωστές σε όλο τον κόσμο, μπαίνουν σε όλες τις εφημερίδες, ενώ άλλες, όχι λιγότερο τρομερές, εμφανίζονται μόνο σε ιδιωτικές μελέτες. Ακολουθεί μια επιλογή περιπτώσεων από τη δεύτερη ομάδα.

Πριν από μερικά χρόνια, μια ηλικιωμένη γυναίκα ονόματι Betty Andreasson Luka αποφάσισε να υποβληθεί σε μια συνεδρία οπισθοδρομικής ύπνωσης, στην οποία θυμήθηκε ένα περίεργο περιστατικό που της συνέβη το 1950, όταν ήταν παιδί.

Εκείνο το βράδυ βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά της ξαφνικά όταν της εκαναν απαγωγή και βρέθηκε σε ένα όχημα σε μορφή «τροχού». Αυτός ο «Τροχός» όρμησε στη θάλασσα με πολύ μεγάλη ταχύτητα, και στη συνέχεια βούτηξε απότομα κάτω από το νερό, συνεχίζοντας να κινείται άνετα μεσα στο νερο. Κινήθηκε τόσο ομαλά που η κοπέλα δεν ένιωσε το παραμικρό να τρέμει.

Στα πλαϊνά του «τροχού» υπήρχαν μεγάλα παράθυρα και η κοπέλα έβλεπε τους υποβρύχιους κατοίκους (ψάρια κτλ) να περνούν ορμητικά δίπλα . Και τότε το σκάφος μπήκε σε κάτι σαν τούνελ και στα παράθυρα μπορούσε κανείς να δει φύσεις πάγου ακόμα και παγάκια, που ταυτόχρονα φωτίζονταν έντονα με τη βοήθεια λαμπτήρων.

Ο «τροχός» σταμάτησε όταν έφτασε σε έναν τεράστιο υποβρύχιο θόλο, προφανώς μια βάση ή άλλη κατασκευή, όπου το κορίτσι τρόμαξε βλέποντας πολλά κοντέινερ στα οποία τα σώματα μεγάλου αριθμού ανθρώπων κείτονταν σε κατάσταση ύπνου ή παγωμένα. . Τα συνέκρινε με έντομα σε κεχριμπάρι.

Υπήρχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών σε αυτα που περιγράφει ως κοντέινερ και ήταν ένα τρομακτικό θέαμα. Είδε εκατοντάδες και εκατοντάδες από αυτούς τους ανθρώπους, ντυμένους με ρούχα από διαφορετικές περιόδους της ιστορίας και τοποθετημένους σε ξεχωριστές ομάδες που αντιστοιχούσαν περίπου σε μια συγκεκριμένη περίοδο, που ονόμασε αυτό το μέρος «Μουσείο του Χρόνου».

Η Μπέτυ δεν θυμάται τίποτα άλλο εκτός από αυτή την παρατήρηση. δεν θυμάται αν της έκαναν κατι, το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι πώς την πήγαν σπίτι πίσω στο ίδιο μονοπάτι μέσα από το τούνελ και το νερό, και μετά ξέχασε τα πάντα, σαν να είχε σβήσει η μνήμη της .

Μόνο το 1980 είδε ξαφνικά έναν ζωηρό εφιάλτη που ξύπνησε μέρος της μνήμης της. Αυτές οι απωθημένες αναμνήσεις τη βασάνισαν και τελικά επικοινώνησε με έναν ερευνητή και στη συνέχεια συμφώνησε να υποβληθεί σε συνεδρία ύπνωσης.

Η παρακάτω ιστορία μιλάει για τον Αργεντινό Orlando Jorge Ferraudi , ο οποίος ψάρευε ενα βράδυ στην ακτή το 1965 όταν ξαφνικά ένιωσε ότι κάποιος τον παρακολουθούσε. Όταν γύρισε, είδε ένα ανθρωποειδές πλάσμα με ύψος πάνω από 2 μέτρα, με χλωμό δέρμα, λευκά μάτια και ντυμένο με ένα ασπροκίτρινη στενή στολή.

Το πλάσμα, σαν να αισθάνθηκε ότι τρόμαξε, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του τηλεπαθητικά και να τον ηρεμήσει:
Αυτό το πλάσμα μου είπε διανοητικά: "Ηρέμησε. Μην φοβάσαι. Δεν χρειάζεται να με φοβάσαι." Έπειτα γύρισε, πήρε το χέρι μου και τοποθέτησε κάποιο κουτί μπροστά μου που έμοιαζε με κουτί πούδρας. Όταν το άνοιξε, αυτό το κουτί εξέπεμπε μια φωσφορίζουσα λάμψη που μου επέτρεψε να δω περισσότερες λεπτομέρειες για το πλάσμα. Η στολή του πλάσματος ήταν κίτρινο-μουσταρδί, δεν είχε πτυχώσεις, φερμουάρ ή κουμπιά και στο πίσω μέρος του κεφαλιού του είχε μια κουκούλα. Επανέλαβε: «Μη φοβάσαι θα πάμε ένα μακρύ ταξίδι».

Στη συνέχεια, το πλάσμα άλλαξε κάτι στο κουτί και ένα μεγάλο σκάφος που έμοιαζε με αναποδογυρισμένο πιατάκι σηκώθηκε από το νερό, πλησιάζοντας πιο κοντά μέχρι που αιωρήθηκε ακριβώς μπροστά . Στη συνέχεια η πόρτα άνοιξε και μια ράμπα βγήκε έξω, το πλάσμα του έδειξε την πόρτα και εκείνος, όντας σε κατάσταση έκστασης, μπήκε υπάκουα στο σκάφος.

Μέσα συνάντησε μια νεαρή γυναίκα, έναν άνθρωπο, περίπου 18 ετών, η οποία του είπε να μην φοβάται και ότι ο εξωγήινος ήταν φίλος . Είπε ότι το όνομά της ήταν Έλενα και ότι και εκείνη είχε απαχθεί με αυτό το σκάφος λίγο πριν.

Στη συνέχεια, το πλάσμα τους έβαλε και τους δύο να αλλάξουν διαφορετικά ρούχα, κάποιου είδους φόρμες, και τους είπαν ότι θα μεταφερθούν υποβρύχια για να διασχίσουν τον ωκεανό και να φτάσουν στην Αφρική. Στην πορεία, σταμάτησαν σε έναν τεράστιο υποθαλάσσιο θόλο που στέγαζε μια βάση, που του είπαν ότι ήταν για επισκευές σκαφών και πειράματα.

Ο εξωγήινος τότε τους είπε ότι η Γη είναι ένας ζωολογικός κήπος και ότι μεγάλο μέρος της ζωής στη Γη δημιουργήθηκε από εξωγήινους μέσω γενετικών πειραμάτων.

Στη συνέχεια, ο Ορλάντο και η Έλενα έφαγαν μερικά άγευστα αυγά - κόκκινα, κίτρινα, καφέ και πράσινα, μετά τα οποία τους έβαλαν σε φορείο και έπεσαν και οι δύο σε βαθύ ύπνο. Όταν ξύπνησαν, τους είπαν ότι τα «αποτελέσματα των εξετάσεων» ήταν καλά. Ενημερώθηκαν ότι η επίφυση τους είχε «επανενεργοποιηθεί» και ότι αυτό θα τους επέτρεπε να λαμβάνουν περαιτέρω νοητικά μηνύματα από εξωγήινους.

Στη συνέχεια άρχισαν να μιλούν για τον πλανήτη που κατάγονται οι εξωγήινοι και για το πώς λειτουργεί το σκάφος τους, ενώ υπήρχαν και διάφοροι φιλοσοφικοί προβληματισμοί. Τι συνέβη τότε ο Ορλάντο δεν θυμάται, και μετά ξύπνησε στην ίδια ακτή, από όπου τον πήραν τη νύχτα. Δεν θυμόταν τίποτα για το τι του συνέβη, αλλά μετά από μερικές δεκαετίες, οι αναμνήσεις άρχισαν να επιστρέφουν.

Η ακόλουθη ιστορία δημοσιεύτηκε στο βιβλίο «Extraordinary Encounters» του ερευνητή Jerome Clark. Μια γυναίκα με το ψευδώνυμο "Tori M." έκανε διακοπές στις όχθες του ποταμού Owyhee στο ανατολικό Όρεγκον με τον σύζυγό της Darryl τον Αύγουστο του 1975. Πήγαν εκεί για μια 3ήμερη πεζοπορία για να κάνουν κάποια αρχαιολογική έρευνα ταυτόχρονα.

Ωστόσο, δεν πήγε τίποτα σύμφωνα με το σχέδιο, άρχισε να βρέχει πολύ, μια πραγματική καταιγίδα ξέσπασε και πήγαν σπίτι τους. Όταν όμως έφτασαν, ξαφνικά παρατήρησαν οτι ειχαν 2 ώρες «χαμένου χρόνου», δηλαδή έφτασαν 2 ώρες αργότερα από το αναμενόμενο και δεν μπορούσαν να θυμηθούν τι έκαναν αυτές τις 2 ώρες.

Όταν προσπάθησαν να το ερευνήσουν, αντιμετώπισαν ένα ακόμη πιο περίεργο φαινόμενο - κανείς δεν φαινόταν να έχει ακούσει καθόλου για την καταιγίδα σε εκείνο το μέρος.

Μετά από αυτό, ο Ντάριλ έπεσε σε μια ανεξήγητη κατάθλιψη που του κόστισε τη δουλειά του ως μηχανικός. Κάτι τον βασάνιζε, σαν να είχε βιώσει κάτι που του είχε ταράξει τον ψυχισμό, αλλά δεν θυμόταν τίποτα, όπως η γυναίκα του. Και όσο περισσότερο υπέφερε, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσαν και οι δύο ότι κάτι τραυματικό τους είχε συμβεί σε εκείνο το ταξίδι δίπλα στο ποτάμι.

Σε κάποιο σημείο, αποφάσισαν να επικοινωνήσουν με τον υπνοθεραπευτή και ερευνητή UFO, Terry A. Hartman, και τους έπεισε να υποβληθούν σε ύπνωση για να επαναφέρουν τις χαμένες τους αναμνήσεις.

Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, άρχισαν να μιλούν για το πώς σταμάτησαν σε ένα ρέμα για να ξεκουραστούν και ο Ντάριλ παρατήρησε ένα παράξενο αεροπλάνο στον ουρανό, παρόμοιο με ένα «βομβαρδιστικό B-52», αλλά εντελώς αθόρυβο. Δεν είναι σαφές αν αυτό είχε κάποια σχέση με κάτι, αλλά αμέσως μετά, παρατήρησαν μια παράξενη, γυαλιστερή σφαίρα να βρίσκεται στο έδαφος, κοντά τους.

Ξεκίνησαν το αυτοκίνητο και οδήγησαν προς την μπάλα, και όταν έφτασαν, τους δέσμευσε μια έκσταση και αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο και περιπλανήθηκαν με τα πόδια στην μπάλα, σαν να τους οδηγούσε ένας κουκλοπαίκτης.

Έφτασαν στο αντικείμενο και παρατήρησαν μια οκταγωνική τρύπα στο πλάι του, στην οποία ο Ντάριλ μπήκε όχι με τη θέλησή του, αλλά ενώ βρισκόταν στην ίδια έκσταση. Κατέληξε σε ένα μέρος με σκοτεινούς τοίχους «γεμάτους φως». Μετά από αυτό, οι αναμνήσεις τους προήλθαν από το την γυναικά του "Tori M", η οποία επίσης μπήκε στην μπάλα και είδε ένα μικρό πλάσμα με πρόσωπο που μοιάζει με κρανίο και μικρό στόμα, που δήλωσε ότι το όνομά του ήταν Αχαάβ.

Μετά η «Τόρι Μ». βρέθηκε στο ίδιο δωμάτιο με τον άντρα της, όπου υπήρχαν σκοτεινοί τοίχοι και έντονο φως. Είδε τον σύζυγό της σε ένα μεταλλικό τραπέζι, ήταν ξαπλωμένος στο πλάι, τα χέρια και τα πόδια του ήταν δεμένα και ένα «περίεργο όργανο» κρεμόταν από πάνω του. Κοντά ήταν ένα παράθυρο που έδειχνε το διάστημα και τον πλανήτη Γη.

Μια πόρτα άνοιξε στον τοίχο, μέσα από την οποία περνούσαν δύο πλάσματα με σκούρο γκρι δέρμα και σφιχτές στολές του ίδιου χρώματος, με άτριχα κεφάλια, χωρίς ορατά αυτιά και μόνο σχισμές για μάτια, μύτη και στόμα, και ζαρωμένο δέρμα «σαν ξεραμένο μήλο." Τα πλάσματα έκαναν έναν ήχο «σαν το βουητό των μελισσών» και την πλησίασαν για να της πουν μέσω τηλεπάθειας ότι δεν είχαν σκοπό να τους βλάψουν.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν αυτό που φαινόταν σαν λέιζερ από τη συσκευή πάνω από τον σύζυγό της για να τον σαρώσουν, οπότε ένας από αυτούς τράβηξε το χέρι του αρκετά δυνατά για να τον κάνει να αναστενάζει από τον πόνο.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι επέστρεψε στη Γη και οι αναμνήσεις τους διαγράφηκαν έτσι ώστε να θυμούνται μόνο μια βίαιη καταιγίδα και να θέλουν να επιστρέψουν στο σπίτι .

Ας περάσουμε στην επόμενη ιστορία. Τον Ιανουάριο του 1976, τρεις γυναίκες - η Mona Stafford, η Louise Smith και η Elaine Thomas πήγαιναν σπίτι μαζί μετά το δείπνο για να γιορτάσουν την 36η επέτειο της Mona Stafford. Συνέβη στην περιοχή του Στάνφορντ του Κεντάκι.

Στο δρόμο παρατήρησαν ένα μεγάλο, έντονο κόκκινο αντικείμενο στον ουρανό που κατέβαινε σε ένα σημείο μπροστά τους. Στην αρχή είχαν την εντύπωση ότι επρόκειτο για ένα φλεγόμενο αεροπλάνο που συνετρίβη, αλλά στη συνέχεια ένα αντικείμενο που εκτιμάται ότι ήταν στο μέγεθος δύο σπιτιών αιωρήθηκε πάνω από το δρόμο μπροστά τους πριν εξαφανιστεί μέσα στη νύχτα.

Οι γυναίκες συνέχισαν να οδηγούν και μετά φάνηκε πίσω τους ένα μπλε φως, που τις πλησίασε γρήγορα και μετά «μια ομίχλη σαν αέρας» γέμισε το αυτοκίνητό τους. Το αυτοκίνητο φαινόταν τώρα να βρίσκεται υπό τον έλεγχο κάποιου άλλου και και οι τρεις γυναίκες ένιωσαν μια αίσθηση καψίματος στα μάτια τους.

Καθώς προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε, βρέθηκαν ξαφνικά χιλιόμετρα πάνω από το δρόμο με μια αίσθηση χαμένου χρόνου, μια ώρα και είκοσι λεπτά για την ακρίβεια. Οι τρεις γυναίκες επέστρεψαν στο σπίτι και μετά παρατήρησαν ότι είχαν κάτι σαν έγκαυμα στο λαιμό τους και επίσης οι δείκτες των ρολογιών τους γύριζαν γρήγορα. Τις μέρες που ακολούθησαν άρχισαν να έχουν προβλήματα με τα μάτια τους, τα οποία ήταν πολύ κοκκινισμένα και ερεθισμένα. Το χειρότερο από όλα ήταν η κατάσταση της Μόνα Στάφορντ.

Επιπλέον, όλοι βίωσαν άσβεστη δίψα και ανεξήγητη απώλεια βάρους, ενώ είχαν και ακατανόητες ουλές στο σώμα τους. Ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι αυτό ήταν κάτι μη φυσιολογικό. Και ο παπαγάλος της Louise Smith πέθανε ξαφνικά σχεδόν αμέσως μετά την επιστροφή της γυναίκας στο σπίτι μετά από εκείνο το περίεργο περιστατικό στο δρόμο.

Οι τρεις τους επικοινώνησαν τελικά με τον ερευνητη Τζέρι Μπλακ, ο οποίος διεξήγαγε εκτεταμένη έρευνα για την περίπτωσή τους, και στη συνέχεια ένας άλλος ερευνητής ΑΤΙΑ, ο Λέο Σπρινκλ, έκανε γενική ύπνωση στις γυναίκες. Υπό ύπνωση, η Mona Stafford είπε πώς συνάντησαν στο δρόμο παράξενα πλάσματα με τεράστια κεφάλια και μεγάλα μάτια αφού είδαν ένα αναμμένο κόκκινο φως στον ουρανό. Στη συνέχεια, και οι τρεις μεταφέρθηκαν σε ένα σκάφος και υποβλήθηκαν σε μια σειρά ιατρικών εξετάσεων που κυμαίνονταν από ρουτίνα έως οδυνηρές, όπου οι γυναίκες ήταν δεμένες και τοποθετημένες σε εξευτελιστικές θέσεις.

Τους έδιναν συσκευές που έμοιαζαν με θηλιά γύρω από το λαιμό τους και συχνά τους τοποθετούσαν σε καρεκλοειδή αντικείμενα όπου τους εξέταζαν με διάφορους ανιχνευτές και τους τοποθετούσαν κάποιο είδος υγρού.

Τα οντά ήταν σκοτεινές φιγούρες . Ήταν ξεκάθαρο μόνο ότι αυτά τα πλάσματα είχαν ύψος περίπου 120 εκατοστά και είχαν κάποιο είδος «λαμπερού μωβ ματιού που έβγαζε ακτίνες σαν αστραπή».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications