ΗΠΑ :1.200.000 άτομα με αναπηρία και 14,5 εκατομμύρια νοσηλεύονται λόγω εμβολίων σύμφωνα με το CDC

Τα τελευταία στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ αποκαλύπτουν ότι οι ψεκασμενοί ειναι αυτοι που λενε την μασονική φράση θεωρίες συνωμοσίας και διαβαζουν έγκυρες πήγες της γνωστής φυλής, ποιος θεός δεν τους λυπηθεί? άσχετο: αλλα στην Ισπανία παραδέχονται επίσημα ότι ψεκάζουν δηθεν για την κλιματική αλλαγή, έτσι λοιπόν περισσότερα από 56.000 παιδιά έχουν "τραυματιστεί" λόγω εμβολιασμού σε όλη τη χώρα της Αμερικής επειδή οι κάλοι γονείς τους έβλεπαν δελτία των 8 και πατούσαν Like σε σελίδες της γνωστής φυλής

1.174 από αυτά τα παιδιά υπέστησαν ένα απειλητικό για τη ζωή συμβάν ή μόνιμη αναπηρία. ενώ άλλα 159 παιδιά έχασαν τη ζωή τους.Τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) φιλοξενούν ένα Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) που ενημερώνεται εβδομαδιαία μέχρι το σταματήσουν να το ενημερώνουν οπως σταμάτησαν και τόσα αλλα για να μην καρφώνονται μονοί τους , για παράδειγμα στην Αμερική σταμάτησαν εδώ και χρόνια να αναφέρουν ποσά παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο .

Το εμβόλιο του Janssen ευθύνεται για 1.355 από αυτούς τους τραυματισμούς, του Moderna για 10.355 και Pfizer για 44.472.

Το CDC αποκαλύπτει επίσης ότι 14.461 παιδιά έχουν επισκεφθεί ένα νοσοκομείο ή έχουν νοσηλευτεί λόγω τραυματισμού που προκλήθηκε από το εμβόλιο ,βασικά αργά η γρήγορα θα πανε αδιάβαστα κια αυτα, τα σκότωσαν οι γονείς τους επειδή πατούν like σε σατανο-συμμορίτες και έχουν την εντύπωση οτι θα πανε και στο παράδεισο όταν υποστηρίζουν το ίδιο κακό με καθε τρόπο και οχι το δίκαιο και αγαθό .

Το πιο ανησυχητικό για τους κοιμισμένους είναι ότι αυτά τα στοιχεία δεν απεικονίζουν τις πραγματικές συνέπειες του εμβολιασμού για Covid-19 στα παιδιά. Αυτό συμβαίνει επειδή το CDC εκτιμά ότι μόνο το 1-10% των ανεπιθύμητων παρενεργειών αναφέρονται στην πραγματικότητα στη VAERS, επίσης δεν αναφέρουν πόσοι πήγαν αδιάβαστοι, εκατομμύρια θα ειναι αλλα οι δημοκράτες κουβαλούν ορδες λαθρο και εκεί και ετσι δεν θα αδειάσει η Αμερική και ούτε η Ευρώπη αφου το ίδιο κάνουν εδώ, και ερώτημα ειναι τι θα κανουν όταν όλοι γίνουν με δείκτη νοημοσύνη κάτω απο το όριο ? θα τους κρατήσουν για δούλους τους όλους? (βλέπε άναρχο-ορκ και ιδιας ρατσας με λαθρο ) προφανώς θα τους ξαποστείλουν και αυτούς μόλις δεν θα τους έχουν ανάγκη για να μεινει μονο η φυλή τους στην Γη, και αν δεν το κανουν αυτοι θα κανουν οι "θεοί" καθώς τοτε θα ειναι η ευκαιρία για reset του Πλάνητη οταν δεν θα υπαρχουν του ευρωπαϊκού λευκού γένους ...

Στο μεταξύ ακριβώς το ίδιο είχαν κανει πριν 2000-2500 χρόνια και η Ευρώπη είχε ερημώσει ...με την μονή διάφορα οτι τοτε δεν ειχαν ξεπαστρέψει αυτούς που ηταν αποκομμένοι σε χωριά και σκορποχώρι στην επαρχία αφού δεν γνώριζαν καν την ύπαρξη τους, άσε δε που τοτε ήσαν τεράστιες οι αποστάσεις .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications