Βόλος: Με σπασμένο σπόνδυλο ανήλικος – Δέχθηκε επίθεση από σκύλο κι έπεσε σε χαντάκι

Οι γονείς κατέθεσαν μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του

Ωρες αγωνίας βίωσε πριν από λίγες μέρες μία οικογένεια στον Ριζόμυλο Βόλου, όταν ο ανήλικος γιος έπεσε θύμα επίθεσης δεσποζόμενου σκύλου. Το παιδί είχε πάει για ψώνια στο μπακάλικο του χωριού, σύμφωνα με πληροφορίες.

Κρατώντας τα ψώνια στο χέρι περπατούσε αμέριμνο στον δρόμο για να επιστρέψει στο σπίτι, όταν δέχτηκε την επίθεση δεσποζόμενου σκύλου. Το μικρό παιδί έντρομο για να ξεφύγει επιχείρησε να τρέξει και έπεσε σε παρακείμενο χαντάκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Το συμβάν, όπως αναφέρει το taxydromos.gr είδε διερχόμενος ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει το παιδάκι, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι γονείς του. Αμέσως το μετέφεραν στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι από την πτώση έχει υποστεί κάταγμα σπονδύλου. Δόθηκε εντολή για εισαγωγή και νοσηλεία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί θα πάρει εξιτήριο τις επόμενες μέρες και θα επιστρέψει στη θαλπωρή του σπιτιού του, για να ξεπεράσει την περιπέτεια.

Οι γονείς κατέθεσαν μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του δεσποζόμενου τετράποδου. Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ρήγα Φεραίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications