Ακούστηκε ένας περίεργος θόρυβος και «τηλεμεταφέρθηκε» 65 χλμ: Το περιστατικό με κάτοικο της Αργεντινής

Αυτή η εξαιρετικά περίεργη περίπτωση συνέβη στα τέλη του 2021 στην Αργεντινή. Μια γυναίκα έξω από το σπίτι της ακούει έναν περίεργο θόρυβο και το επόμενο πράγμα που θυμάται είναι να ειναι δίπλα σε δρόμο σε ένα άγνωστο μέρος. Όπως αποδείχθηκε, αυτό το μέρος ήταν 65 χιλιόμετρα από το σπίτι της.

9 μήνες αργότερα, υπάρχουν λίγες νέες πληροφορίες. Στις 16 Νοεμβρίου 2021, η 55χρονη Irma Rick εξαφανίστηκε κοντά στο σπίτι της στην πόλη Jacinto Arauza και όταν ο σύζυγός της προσπάθησε να της τηλεφωνήσει, η κλήση έγινε αποδεκτή, αλλά άκουσε μόνο έναν μυστηριώδη ήχο βόμβου.

Η Irma Rick είναι υπέρβαρη και δυσκολευόταν να κινηθεί μόνη της, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει μόνη της μακριά από το σπίτι της. Ωστόσο, το γεγονός είναι ότι εξαφανίστηκε χωρίς ίχνη.

Κλήθηκαν ερευνητές με κυνηγόσκυλα πήραν αμέσως τα ίχνη της Irma Rick κοντά στο σπίτι, αλλά περίπου 150 μέτρα από το σπίτι τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά.

Και σχεδόν μια μέρα αργότερα, η αστυνομία της πόλης Guatrace, η οποία βρίσκεται 65 χλμ. από το Jacinto Arauza, βρήκε μια γυναίκα στην άκρη του δρόμου που δεν μπορούσε να σταθεί μόνη της και δεν μπορούσε να μιλήσει, αλλά είχε τις αισθήσεις της και μπορούσε επικοινωνούν γραπτώς.

Τα ρούχα της γυναίκας ήταν ελαφρώς τσαλακωμένα και ελαφρώς λερωμένα, αλλά τίποτα δεν έδειχνε ότι της είχαν επιτεθεί ή ότι είχε περπατήσει δεκάδες χιλιόμετρα.

Η γυναίκα είπε ότι ξαφνικά έσβησε το ρεύμα στο σπίτι της και μετά άκουσε έναν περίεργο θόρυβο από έξω λιποθύμησε και ξύπνησε δίπλα στο δρόμο στη Γκουατράτσα. Δεν θυμάται τίποτα για το πώς κατέληξε εδώ, θυμάται μόνο κάποιο έντονο φως.

Όταν η ιστορία της Irma Rick δημοσιεύτηκε στα μέσα ενημέρωσης, τράβηξε αμέσως την προσοχή των τοπικών ερευνητών, επειδή η ιστορία της είχε λεπτομέρειες παρόμοιες με αυτές που συνήθως έλεγαν τα θύματα απαγωγής από εξωγήινους: Ξαφνική εξαφάνιση, γρήγορη μετακίνηση σε μεγάλη απόσταση, απώλεια μνήμης, περίεργοι ήχοι κλπ.

Ο Όσκαρ Μάριο λέει ότι η περιοχή της Λα Πάλμα θεωρείται από καιρό ζώνη υψηλής δραστηριότητας ΑΤΙΑ και συχνά υπάρχουν περιπτώσεις ακρωτηριασμού ζώων. Συγκεκριμένα, ένα από αυτά συνέβη λίγους μήνες πριν το περιστατικό με την Irma Rick.

Ο Όσκαρ Μάριο και άλλοι ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα να μελετήσουν το τηλέφωνο της Irma Rick, επειδή ήταν μαζί της όλη την ώρα, ακόμα και όταν απήχθη ή τηλεμεταφερόταν. Ήθελαν να μάθουν αν υπήρχαν ανωμαλίες στο τηλέφωνο και αν υπήρχαν δεδομένα γεωγραφικής θέσης, καθώς και κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει τους ήχους που άκουσε ο σύζυγος της όταν προσπάθησε να την καλέσει.

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να πάρουν τηλέφωνο γιατί, όπως αποδείχθηκε, τα τηλέφωνα της και του συζύγου της κατασχέθηκαν από κυβερνητικούς αξιωματούχους λίγο μετά το περιστατικό. Φέρεται ότι αφαιρέθηκαν στο πλαίσιο έρευνας και υποσχέθηκαν να επιστραφούν γύρω στον Φεβρουάριο-Μάρτιο 2022, αλλά, όπως μπορείτε να μαντέψετε, δεν επιστράφηκαν εντός της καθορισμένης περιόδου.

Και τότε η Irma Rick ανακοίνωσε ξαφνικά ότι ήταν έγκυος από εξωγήινο! Είναι αλήθεια ότι αργότερα η εφημερίδα La Arena δημοσίευσε ένα άρθρο που ανέφερε ότι η Irma Rick έκανε υπέρηχο και η εγκυμοσύνη της δεν επιβεβαιώθηκε. Δυστυχώς, δεν δόθηκαν λεπτομέρειες.Μόλις πρόσφατα επιστράφηκαν τελικά τα τηλέφωνα στην Irma Rick και στον σύζυγό της με ένα σημείωμα ότι είχαν ελεγχθεί, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα σε αυτά που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διερεύνηση του περιστατικού.

Η υπόθεση διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Juan Bautista Méndez, ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η έρευνα τελείωσε χωρίς να μπορέσει να προσδιορίσει τους λόγους για την εξαφάνιση αυτής της γυναίκας σε ένα μέρος και την επακόλουθη εμφάνισή της σε άλλο απομακρυσμένο μέρος»..."Τα τηλέφωνα δεν παρείχαν πληροφορίες ενδιαφέροντος, σύμφωνα με έκθεση της Διεύθυνσης Ανάλυσης Τηλεπικοινωνιών της Επαρχιακής Αστυνομίας. Τα αίτια δεν ήταν δυνατό να προσδιοριστούν και δεν διαπιστώθηκε η εμπλοκή άλλου ατόμου σε αυτή την εξαφάνιση. Τα θέματα που ανέφερε αυτή η γυναίκα αφορούσαν Πιθανή απαγωγή από εξωγήινους δεν έχουν ερευνηθεί εκτός των δημοσιεύσεων των εφημερίδων", ανέφερε τα λόγια δικαστικού λειτουργού στο άρθρο.

Με άλλα λόγια, δεν ξέρουν ακόμη (η κάνουν πως δεν ξέρουν) πώς η Irma Rick κατάφερε να διανύσει 65 χλμ μέσα σε λίγες ώρες αφού άκουσε περίεργους ήχους. Και δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι απήχθη από κανέναν. Υπάρχουν ακόμα περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις και δεδομένου ότι η υπόθεση της απαγωγής της Irma Rick δεν διερευνάται πλέον, μένει μόνο να βασιστούμε στους τοπικούς ερευνητές που υπόσχονται να συνεχίσουν να παρακολουθούν την Irma Rick.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications