«Θα γράψετε για τη δολοφονία μου» λέει η 26χρονη – Ελεύθερος ο 36χρονος που πήγε να την σκοτώσει με κατσαβίδι

«Εμένα, ποιος θα με προστατεύσει τώρα;» - Ξέσπασε σε κλάματα η νεαρή μητέρα

Ελεύθερος αφέθηκε ο 36χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει με κατσαβίδι την 26χρονη σύντροφό του στον Βόλο, Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους και δυο μηνών, με τριετή αναστολή και εφέσιμη.

Ο δράστης άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο συνήγορός του, ζήτησε από το δικαστήριο να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα προκειμένου να μην πλησιάζει τη νεαρή γυναίκα. Τελικά το δικαστήριο απέρριψε την πρόταση, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα η οποία δέχτηκε την άγρια επίθεση μπροστά στα μάτια του 5χρονου παιδιού της να ξεσπάσει σε λυγμούς.

«Εμένα, ποιος θα με προστατεύσει τώρα που θα έρθει στο σπίτι μου και θα κάνει ξανά φασαρίες ή που μπορεί να με σκοτώσει;» φώναξε η γυναίκα η οποία τρέμει για τη ζωή της, τώρα που ο 36χρονος θα κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος και μπορεί να της επιτεθεί ανά πάσα στιγμή.

Μιλώντας στην συριζο-ΕΡΤ η 26χρονη μητέρα δήλωσε: «την επόμενη φορά θα κάνετε θέμα την δολοφονία μου». Όπως περιέγραψε η νεαρή μητέρα, ξεκίνησε να εργάζεται πριν από 3 εβδομάδες και δεν έχει χρήματα για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του 36χρονου. Μάλιστα, η ίδια εξήγησε ότι ο πρώην σύντροφός της της επιτέθηκε την περασμένη Κυριακή επειδή του ζήτησε χρήματα για να ψωνίσει τρόφιμα.

Στην απολογία του ο δράστης αρνήθηκε ότι της επιτέθηκε με το κατσαβίδι και ισχυρίστηκε ότι το είχε στα χέρια του γιατί έκανε εργασίες στο σπίτι. Μάλιστα για τα χτυπήματα στο σώμα της νεαρής γυναίκας, υποστήριξε ότι «προήλθαν, αφότου της πέταξε ένα μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications