Οι ΗΠΑ εμπλέκονται στην δολοφονία του Ούγκο Τσάβες από καρκίνο,  στον COVID και την ευλογιάς των πιθήκων

Από τον θάνατο του προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες από καρκίνο το 2013 και τον ξαφνικό θάνατο ορισμένων άλλων από τον ίδιο περιεργό καρκίνο, και δήθεν θεωρίες συνωμοσίας για την ύπαρξη ενός «ιού καρκίνου» γίνονται αλήθειες αφού οι ελληνόφωνοι συμμορητες που λενε για θεωρίες συνωμοσίας ειναι της ίδιας φυλης με τους "Αμερικανούς" συμμορητες και αυτούς στην Γερμανια που έκλεισαν φυλακη τον Γερμανό Γιατρό που έλεγε για την συνωμοσία τους και οχι την θεωρία με τον Καρκίνο,μονο οι κοιμισμένοι δεν εχουν καταλάβει οτι μια κοινή φυλή ανεξάρτητου χωράς μαζί με υποκατηγοριες της ειναι η αίτια του κακού .

Πρόσφατα, ο Αμερικανός βουλευτής Τζέισον Κρόου δήλωσε ρητά ότι υπάρχει ένα βιολογικό όπλο που, με βάση το δείγμα DNA , μπορεί να καταστρέψει ένα συγκεκριμένο άτομο, ζώο ή φυτό ( άρα και τα μπόλια τους ).

Στις 4 Αυγούστου 2022, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας σχετικά με τις στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες των Ηνωμένων Πολιτειών. Αναφέρθηκε ότι, σύμφωνα με τον σημερινό Πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, ο προκάτοχός του Ούγκο Τσάβες είχε σκοτωθεί από μια ένεση κάποιου αμερικανικού φαρμάκου που προκαλεί καρκίνο.

Όπως είπε ο Αντιστράτηγος Igor Kirillov (Αρχηγός των Στρατευμάτων Ακτινοχημικής και Βιολογικής Προστασίας (RCBZ) των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων) σε μια ενημέρωση, πριν από δύο εβδομάδες ο Μαδούρο ανακοίνωσε δημόσια την εμπλοκή των ΗΠΑ στη δολοφονία του Ούγκο Τσάβες.

Αναφέρεται ότι οι αρχές της Βενεζουέλας είχαν πληροφορίες ότι από το 2002, οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ εργάζονται για τρόπους εξόντωσης του Τσάβες, επειδή ακολούθησε ενεργή αντιαμερικανική πολιτική. Συγκεκριμένα, έκαναν πολυάριθμες απόπειρες δολοφονίας κατά του με τη συμμετοχή υπαλλήλων της αμερικανικής πρεσβείας στο Καράκας.

«Κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου, οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποίησαν δραστηριότητες για τη δημιουργία φαρμάκων που όταν εισάγονται στον οργανισμό για σύντομο χρονικό διάστημα, προκαλούν χρόνιες ασθένειες και προκαλούν την ανάπτυξη διαφόρων μορφών καρκίνου», είπε ο Kirillov.

«Σύμφωνα με την πλευρά της Βενεζουέλας, ένα παρόμοιο φάρμακο χρησιμοποιήθηκε για τη δηλητηρίαση τον Τσάβες από την Claudia Diaz, η οποία ήταν μέλος του προεδρικού περιβάλλοντος. Με τη βοήθεια των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, έφυγε από τη Βενεζουέλα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αποφύγετε πιθανή δημοσιότητα των λεπτομερειών της συνεργασίας της με τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών», είπε ο Kirillov.

Η νοσοκόμα και κομμουνιστρια Claudia Patricia Diaz Guillén είναι σύζυγος του πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Hugo Chávez, Adrián José Velasquez Figueroa. Το 2018, αυτή και ο σύζυγός της κρατήθηκαν στην Ισπανία μετά από αίτημα έκδοσης από τη Βενεζουέλα με την κατηγορία της εγκληματικής συνωμοσίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Ωστόσο, αργότερα το ισπανικό δικαστήριο τους άφησε ελεύθερους. Το 2020, ο Guillén και ο Velázquez κρατήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά μετά από αίτημα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ξανά ελεύθεροι με το πρόσχημα ότι περίμεναν να εκδικαστεί η υπόθεση. .

Η αιτιώδης σχέση μεταξύ του θανάτου του Ούγκο Τσάβες και των εξελίξεων στον τομέα των βιολογικών όπλων, σύμφωνα με τον στρατηγό Igor Kirillov, επιβεβαιώνεται από στοιχεία ιατροδικαστικής εξέτασης και μαρτυρίες γιατρών του Τσάβες. Μιλούν για την άτυπη πορεία της νόσου και την αντοχή της στη χρήση φαρμάκων.

Στην ίδια ενημέρωση, ο Kirillov είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, ή μάλλον ο Οργανισμός των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID), εμπλέκονται στην πανδημία COVID-19. Και ότι ένας από τους εργολάβους του έργου τους, η εταιρεία Metabiota, δραστηριοποιούνταν στην Ουκρανία .

Τον Ιούνιο του 2022, ο διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος - Καθηγητής Jeffrey Sachs , ο οποίος συνεργάστηκε με μια ομάδα επιστημόνων από το κορυφαίο αγγλόφωνο ιατρικό περιοδικό The Lancet, ανακοίνωσε ότι είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Covid δημιουργήθηκε τεχνητά σε αμερικανικά εργαστήρια.

«Έτσι, ακολουθούμε μια σαφή τάση: παθογόνοι μικροοργανισμοί που εμπίπτουν στην περιοχή ενδιαφέροντος του Πενταγώνου θα γίνουν στη συνέχεια πανδημία, με τις αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες και τους προστάτες του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, να γίνονται δικαιούχοι», δήλωσε ο Kirillov.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications