Αριστερό-συμμορίτες δικηγόροι είπαν στον Πακιστανό να πει «Την έπνιξα γιατί μίλησε απαξιωτικά για τον Μωάμεθ »

Ο Πακιστανός δολοφόνος της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας από το Περιστέρι κατοπιν αριστερο-κομμουνιστων ειπε στην ουσια ότι διέπραξε έγκλημα μίσους. Την σκότωσε επειδή του ζήτησε να γίνει χριστιανός ταχα και πως μίλησε απαξιωτικά για τον Μωάμεθ (αυτο το λεξιλόγιο δεν ειναι του πακιστανου αλλα των συμμοριτών ).

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει συλληφθεί κανένας από όσους τον φυγάδευσαν, τον φιλοξένησαν και τον βοήθησαν να διαφύγει στα Σκόπια όπου και συνελήφθη. Ειδικά από τη στιγμή που διέρρεαν ότι βρισκόταν σε επαφή μαζί του για να παραδοθεί, σημαίνει πως ο Πακιστανός ρατσιστής δολοφόνος είχε συνεργούς. Που όμως παραμένουν ασύλληπτοι.

Οι συμμορητες προσπάθησουν να δικαιολογήσουν τον πακιστανο υποστηρίζοντας ότι την σκότωσε για κίνητρα θρησκευτικού χαρακτήρα.Φυσικά ούτε λόγος για αποπλάνηση ανηλίκου ..

Βλέποντας πως δρουν οι ελληνόφωνοι με δεκάδες αληθινές εγκληματικές οργανώσεις τύπου antifa που ενώ ειναι αληθινές εγκληματικές οργάνωσες δεν γίνεται τίποτα , επειδή εχουν εναν συμμορίτη σε κάθε μέρος που ελέγχει τους δικαστές , διαπιστωθεί πόσο εύκολο ειναι να τους πάρεις την εξουσία και να στρέψεις ολους τους δικούς τους νομούς κατα τους αφού οι περισσότεροι άπλα εκτελούν εντολές και πρωτοκολλά.

Πες στην Ελλαδα πως οι κοιμισμένες μάζες βγάζουν ένα μη δικό τους κόμμα (πράγμα αδύνατο μονο και μονο αν δει κάποιος οτι διαβαζουν σελίδες ελληνόφωνων, και προσκύνουν δημοκρατες βουλευτες που ειναι μερος του συστηματος, αλλα λέμε ) το μονο που χρειάζεται να αλλάξεις / ξηλώσεις ειναι τα κεφάλια του φιδιού απο αστυνομία δικαιοσύνη και υπουργεία όποτε δίνεις εντολή να συλλάβουν και να κλείσουν όλες τις αληθινές εγκληματικές οργανώσεις που έχουν σχέση ειδικά με τον αριστερισμό-κομμουνισμό με δικούς τους νομούς μάλιστα, αρχή γενόμενης της δημοσιάς υποκίνησης μίσους στο λευκό γένος , αυτόματα θα μείνουν χωρις χρήσιμα goim οι ελληνόφωνοι οπως τα λενε στην γλωσσα τους ..

Μια ευκαιρία δόθηκε στον ελληνόφωνο πληθυσμό μετα απο 40 χρονία και την πέταξε...

Ο μεγαλύτερος έλεγχος των μαζών γίνεται μεσώ της εξαπάτησης για αυτο εχουν δεκάδες έγκυρες πήγες όλες στην πρώτη θέση, και βαζουν κατι "αναρχο-μασονους" οπως εγραφε ενας εξ αυτων σε φωτο εξωφυλλο να ελεγχουν τι θα βλεπουν οι μαζες στο facebook επειδή οι μάζες λειτουργούν ως κοπάδι προβάτων και οχι μονο υποστηρίζουν σελίδες κόμματα και παραμυθία ελληνόφωνων αλλα θα σου κανουν και επίθεση αν τους πεις κατι διαφορετικό απο αυτο που τους λενε οι ελληνόφωνοι ...Aκολουθεί το σχολείο και μετα τα πράγματα ειναι εύκολα, ειδικά σε εναν λαό κτηνώδες βαρβάρων και μηδαμινής νοημοσύνης αρετης και ηθικης που ειναι ανω του 50% στην Ελλάδα επειδη ειναι ελληνοποιημένες ανάμεικτες φυλες ακομα και ίδιας ρατσας με τον Πακιστανο και αραβικής ρατσας και λοιπες σημιτικές φυλές απο την εποχη της Τουρκοκρατίας με αριστερο-κομμουνιστικες τασεις συνήθως ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications