Μπογδάνος: «Παράρτημα της ΝΔ οι Φ.Κρανιδιώτης και Θ.Τζήμερος» -  Τώρα ξύπνησε?

Μηπως ξυπνησε μετα το post: Η Αφροδίτη αντιπρόεδρος στην Εθνική Συμφωνία του Μπογδάνου αν δεν διώξει τον άλλον δεν γίνεται δουλειά όμως

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε λόγο για «παράρτημα της ΝΔ».

«Δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης» ήταν η πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τη διαγραφή του.

Κι αυτό γιατί όπως είπε, ο Φαήλος Κρανιδιώτης «έχει βγει ως την πιο προωθημένη εμπροσθοφυλακή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του Νίκου Ανδρουλάκη».

«Καμία στήριξη στην ‘’πασοκοποταμίσια’’ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Nα θυμίσουμε ότι ο Κ.Μπογδάνος είχε αποδοκυμάσει την δημοσιοποίηση από Φ.Κρανιδιώτη φημών για το περιεχόμενο των υποκλοπών αναφορικά με την προσωπική ζωή του προέδρου του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ.

Χθες επίσης οι Τζήμερος και Κρανιδιώτης του ζήτησαν να πάρει πίσω την δήλωσή του και να χειροκροτήσει τον Κ.Μητσοτάκη, αλλιώς θα διέλυαν την συνεργασία. Αυτός αρνήθηκε για λόγους «ηθικής και πολιτικής δεοντολογίας», όπως δηλώνει.

Αν μάθει αληθινή ιστορια ο ίδιος και ζητήσει συγνώμη για τα σημιτικά που έλεγε σε κάποιον Terry Hatziieremia περι ταχα "ιδεολογία του μίσους" ίσως ειναι ακόμα καλύτερα και προλαβει να σωσει το πνέυμα του γιατι οι θεοι που είπαν για φυλετικη υγεία σε αυτους που αποκαλει αυτος ταχα "ιδεολογία του μίσους" επειδη δεν εμαθε αληθινη ιστορια, περιμένουν στην γωνιά το πνεύμα του μόλις αφήσει αυτόν τον κόσμο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications