Viktor Orban:«Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι το αφεντικό μας. Είμαστε ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο  έθνος».

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν επιτέθηκε στην μασονική Ευρωπαϊκή Ένωση το βράδυ της Δευτέρας σε μια ανάρτησή του στο Facebook, υπενθυμίζοντας στους οπαδούς του ότι οι Βρυξέλλες δεν υπαγορεύουν τις ευρωπαϊκές υποθέσεις.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται στη Βιέννη, τη Βουδαπέστη και τη Βαρσοβία, το Βερολίνο και τη Μαδρίτη», είπε ο πρωθυπουργός.

«Οι Βρυξέλλες δεν είναι το αφεντικό μας. Είμαστε ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο ουγγρικό έθνος. Παίρνουμε αποφάσεις μαζί. Αν δεν μας κάνουν καλό, θα τους το πούμε. Αν δεν είναι καλές μπορούμε να τις αποτρέψουμε.

Στις 28 Ιουλίου, ο πρωθυπουργός επέκρινε την υποστήριξη του ΝΑΤΟ προς το Κίεβο κατά τη διάρκεια συνάντησης στη Βιέννη με τον Αυστριακό Καγκελάριο Καρλ Νεχάμερ. «Η Ουγγρική εκτίμηση είναι ότι η ιδέα του ΝΑΤΟ να υποστηρίζει την Ουκρανία με όπλα και να εκπαιδεύει αξιωματικούς και οι Ουκρανοί να πολεμούν τους Ρώσους, είναι ένα κατασκεύασμα που έχει πλέον αποδειχθεί ότι δεν οδηγεί σε νίκη της Ουκρανίας». είπε ο Όρμπαν σε συνέντευξη Τύπου.

Ο πρωθυπουργός αποτέλεσε εμπόδιο μεταξύ των συμμοριτών της μασονίας που παριστάνουν τους ηγέτες για να συμμετάσχουν στην εκστρατεία κυρώσεων των Βρυξελλών κατά της Ρωσίας, ιδιαίτερα ενός πλήρους εμπάργκο στο ρωσικό φυσικό αέριο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications