Η Αφροδίτη αποχωρεί από τη ΝΔ (που κακώς ηταν ) και προσχωρεί στην Εθνική Συμφωνία

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου με βίντεο της στο Instagram ανακοίνωσε πως θα συμπορευτεί πολιτικά με τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Η Λατινοπούλου μεταξύ άλλων αναφέρει πως «με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μας ενώνουν κοινές αξίες, τα ιδανικά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, αλλά και η τόλμη να εκφράζουμε δημόσια όσα άλλοι πολιτικοί φοβούνται ακόμα και να ψελλίσουν».

«Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα με ποιον θα συμπορευτώ πολιτικά.

Μπορεί κάποιοι να στεναχωρηθούν που δεν θα ανήκουμε στην ίδια κομματική παράταξη όμως να θυμάστε πως οι απόψεις, οι ιδέες κ τα ιδανικά μας, μας ενώνουν και αυτό είναι το σημαντικότερο.
Σας ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτηση της.

Αν η Εθνική Συμφωνία του Μπογδάνου δεν έχει παρτιδες με την Εθνική Δημιουργία κάποιου Τζήμερου και κάποιου Κρανιδιώτη ο οποιος το 2019 έγραφε "Ναζισμός, κομμουνισμός, ίδια σάπια μήτρα" στο newsbreak , αυτο το λενε κατι στοκοι δογματικοι νεοέλληνες αμφυβολου γενους που φτανουν στο σημειο συνδιαζουν δυο εντελως διαφορετικα πραγματα ως ένα , και που νομιζουν οτι ειναι και απογονοι αρχαίων ενω δεν μπορουν να ξεχωρισουν καν το καλο απο το κακο αλλα εχουν αποψη = αγνοια για όλα , θα ηταν καλύτερα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications