Το δράμα πίσω από την αυτοκτονία  29χρονης που κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι της

Η νεαρή φιλόλογος έδεσε ένα σχοινί στις σωλήνες των καλοριφέρ - Η αγωνιώδης αναζήτηση εργασίας και ο περίεργος θάνατος της μητέρας της

Έγινε γνωστό ότι μια 29χρονη κοπέλα, φιλόλογος στο επάγγελμα, που διέμενε κοντά στην οδό Εκκλησιών στη Λαμία βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της και μάλιστα φαίνεται να ήταν νεκρή για τουλάχιστον τέσσερις μέρες.

Η σορός της είχε αρχίσει να αλλοιώνεται και οι γείτονες κατάλαβαν πως κάτι συμβαίνει και ειδοποίησαν την αστυνομία, λόγω της έντονης δυσοσμίας. Οι αστυνομικοί που πήγαν να ελέγξουν το σπίτι, αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα…

Η 29χρονη είχε δέσει ένα σχοινί στις σωλήνες από τα καλοριφέρ που περνούσαν από το δωμάτιο της και με αυτόν τον τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με τα όσα φέρνει στο φως το LamiaReport.gr, η ιστορία της κοπέλας αγγίζει τα όρια του αρχαίου δράματος, καθώς τα χτυπήματα της μοίρας ήταν απανωτά και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν μπορούσε να βρει δουλειά και αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα, φαίνεται πως όλο αυτό δημιούργησε ένα μοιραίο «κοκτέιλ».

Προ λίγων ετών η 29χρονη, η οποία έχει μια αδελφή, έχασε τον πατέρα της εντελώς ξαφνικά (απο το μπολι?). Αυτό το γεγονός ήταν δυσβάστακτο για την οικογένειά της και κυρίως, για τη μητέρα της.

Η γυναίκα, η οποία ήταν γύρω στα 50, τον Οκτώβριο του 2020 βρέθηκε πνιγμένη στο λιμάνι των Ραχών και σύμφωνα με τις τότε μαρτυρίες, η υπόθεση θεωρήθηκε ως πιθανή περίπτωση αυτοκτονίας, καθώς την είχαν δει μέχρι αργά το βράδυ να κάθεται μόνη της σε καφετέρια της περιοχής, να πίνει και να μη μιλά σε κανέναν.

Μάλιστα, άφησε τα πράγματά της και το κινητό της στις καρέκλες του μαγαζιού και βρέθηκε στη θάλασσα με τα ρούχα. Τα δύο σενάρια τότε, ήταν πως, είτε έκανε βόλτα στην προβλήτα και ζαλισμένη έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε, είτε έβαλε τέλος η ίδια στη ζωή της.

Τα τελευταία δύο χρόνια η 29χρονη φιλόλογος έψαχνε απεγνωσμένα να βρει δουλειά για να μπορεί να συντηρηθεί. Όπου κι αν στρεφόταν όμως, έβρισκε κλειστές πόρτες όπως αναφέρει το LamiaReport.

Μέχρι την πρώτη καραντίνα λόγω κορωνοϊού, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδάκια, ενώ είχε εργαστεί για λίγο και στη Δομή Προσφύγων και Μεταναστών στις Θερμοπύλες, αλλά μετά το τέλος του συγκεκριμένου προγράμματος… τίποτα.

Όσοι τη γνώριζαν, μιλούν για μια πολύ καλή και ήσυχη κοπέλα, η οποία δεν ενοχλούσε κανέναν και γι’ αυτό χρειάστηκε η μυρωδιά για να καταλάβει κάποιος πως κάτι δεν πήγαινε καλά…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications