UFO: Απεσταλμένοι Του «διαβόλου»- Η Πεποίθηση  της «σκοτεινής Δύναμης»   πίσω από αυτα ειναι η μίση αλήθεια

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που για διαφορετικούς λόγους, είναι πεπεισμένοι ότι τα UFO και οι επιβάτες τους στέλνονται από τον ίδιο τον Σατανά στη Γη με κακές προθέσεις.

Αλλά δεν είναι μια ιδέα που επινοήθηκε πρόσφατα, αλλά από την αρχή πίσω στη δεκαετία του '50 παράλληλα με την εξωγήινη υπόθεση, η πεποίθηση ότι ο Διάβολος ή οι σκοτεινές δυνάμεις από τον κάτω κόσμο δρούσαν πίσω από τους ιπτάμενους δίσκους και ιδιαίτερα μεταξύ ένθερμων Χριστιανών όλων των κλάδων που δεν έβλεπαν τίποτα άλλο πίσω απο το μυστηριώδες και μερικές φορές τρομακτικό θέμα των UFO.

Για παράδειγμα, το περιοδικό Adventist " Review and Herald " από το έτος 1961 δημοσίευσε αρκετές εκθέσεις αφιερωμένες στο θέμα ιπτάμενους δίσκους, δίνοντάς τους όμως μια θρησκευτική εστίαση. Ο εκδότης του Φράνσις Ντέιβιντ Νίκολ έγραψε ωμά:

«Ορισμένοι που διαβάζουν τις ιστορίες των ΑΤΙΑ έθεσαν διάφορα ερωτήματα: Δεν θα μπορούσαν κάποια από αυτά τα ΑΤΙΑ να είναι εκδήλωση της δύναμης του Σατανά; Είναι πέρα ​​από τη σφαίρα της πιθανότητας ότι αυτός [ο Σατανάς] θα μπορούσε να στείλει κάτι με λαμπερά φώτα; Προφανώς, η απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση είναι ότι δεν είναι πέρα ​​από την πιθανότητα ότι ο Σατανάς μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του να στείλει κάτι με έντονα φώτα.

Αλλά αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα για τα UFO. Υπάρχουν πάντα δύο κίνδυνοι από τους οποίους πρέπει να προφυλαχθούν οι λογικοί . Ο ένας είναι ο κίνδυνος να είσαι δύσπιστος απέναντι στα μεγάλα θαύματα, είτε από τον Θεό είτε από τον διάβολο, που είναι σημαντικά σημάδια. το δεύτερο, ο κίνδυνος να πέσουμε σε ορισμένες πεποιθήσεις στο βαθμό που ο Σατανάς μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα και θα προσπαθήσει να εξαπατήσει τους ανθρώπους στη Γη στους έσχατους καιρούς, επομένως, οτιδήποτε συμβαίνει που δεν εξηγείται αμέσως είναι πιθανώς ένα από τα κόλπα του διαβόλου ."

Στην πραγματικότητα, στη δεκαετία του 1970, ερευνητές όπως ο John Weldon, η Zola Levitt και ο Dr. Clifford Wilson δημοσίευσαν πολλά βιβλία προειδοποιώντας ότι « τα UFO ήταν εκδηλώσεις δαιμονικής δραστηριότητας και ότι ο αυξανόμενος αριθμός UFO που βλέπονταν στον ουρανό μας ήταν αποτέλεσμα του κακού του Σατανά. δυνάμεις που συγκεντρώνονται για να πολεμήσουν για λογαριασμό του Αντίχριστου ».

Είναι περίεργο να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι 3 πρώην πρόεδροι της BUFORA, της πιο σημαντικής ουφολογικής ερευνητικής ομάδας στη Μεγάλη Βρετανία, συμπεριλαμβανομένου του ιδρυτικού της προέδρου, Graham Knewstub, Captain Ivar Mackay και Roger Stanway, ήταν πεπεισμένοι ότι τα UFO είχαν δαιμονική προέλευση,ο Creighton σε ένα άρθρο με τίτλο " The True Nature Of UFO Entities " (1988) δήλωσε ότι:

«Η μελέτη όλων των μεγάλων θρησκειών του κόσμου - και ειδικότερα του Ισλάμ - θα έδινε πολύτιμες ενδείξεις για την αληθινή φύση του λεγόμενου « φαινομένου των UFO » και θα εξαλείψει γρήγορα μεγάλο μέρος της ανόητης «μυθολογίας της διαστημικής εποχής» που έχει γεννηθεί. σε τέτοια αφθονία τις τελευταίες τρεις δεκαετίες».

Ο Βρετανός μελετητής σκέφτηκε ότι υπήρχαν αναλογίες μεταξύ των δαιμόνων του Ισλάμ, των τζιν και των επιβαινόντων σε ιπτάμενους δίσκους: Στην κανονική κατάσταση, δεν είναι ορατά στους απλούς ανθρώπους. Είναι, ωστόσο, ικανά να υλοποιηθούν και να εμφανιστούν στον φυσικό κόσμο. Και μπορούν εναλλάξ να γίνουν ορατοί ή αόρατοι κατά βούληση Μπορούν να αλλάξουν σχήμα και να εμφανιστούν σε κάθε είδους εμφάνιση, μεγάλη ή μικρή. Είναι απατεώνες ψεύτες που απολαμβάνουν να εξαπατούν και να εξαπατούν την ανθρωπότητα με κάθε είδους ανοησία. Είναι εθισμένοι στην απαγωγή ανθρώπων. Απολαμβάνουν να δελεάζουν τους ανθρώπους σε στενές σχέσεις μαζί τους, και η αραβική λογοτεχνία αφθονεί με αφηγήσεις αυτού του είδους της επαφής της ανθρωπότητας. Οι DJINNS αρπάζουν συχνά ανθρώπους και τους τηλεμεταφέρουν αποθέτοντας τους πίσω - αν τους βάλουν πραγματικά πίσω στο έδαφος, μίλια μακριά από το σημείο που τους πήραν, και όλα αυτά είναι "μια ριπή οφθαλμού".

Η αραβική παράδοση υποστηρίζει ότι, κατά τη διάρκεια της ιστορίας, υπήρξαν μερικά συγκεκριμένα ανθρώπινα όντα που, μέσω κάποιας περίεργης εύνοιας, «ήταν σε ένωση με τους «DJINN» ή «είχαν μια συμφωνία με τους DJINNS» - σε τέτοιο βαθμό που οι DJINNS τους έχουν προικίσει με αυτό που θεωρούμε «υπερφυσικές δυνάμεις» – δηλαδή ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Σε συνδυασμό με όλες αυτές τις επιδείξεις ανδρείας από την πλευρά των DJINNS, προκύπτει ότι διαθέτουν τεράστια ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ .

Ο πάστορας Ervin de León του Ευαγγελικού Χριστιανικού Κέντρου του Χιούστον έγραψε ένα άρθρο με τίτλο « Η αλήθεια πίσω από τα UFO » όπου είπε ότι:

«Όπως είναι προφανές, βιβλικά και ακόμη και επιστημονικά, είναι αποδεδειγμένο ότι το φαινόμενο UFO και οι εξωγήινοι δεν είναι τίποτα άλλο από δαίμονες. Η Βίβλος μας διδάσκει ότι ο Σατανάς αποκαλείται ο πρίγκιπας της δύναμης του αέρα και ότι στον χώρο κοντά στη γη, κυβερνά τα πριγκιπάτα, τις δυνάμεις και τους κυβερνήτες του σκότους (...) Μία από τις σατανικές μεθόδους ήταν πάντα να προκαλεί σύγχυση , για να παραπλανήσει τους ανθρώπους και να κερδίσει οπαδούς (...) Ο ίδιος ο Δρ. WHITLEY STREIBER (...) περιγράφει: «Ένιωσα μια αίσθηση σαν να ήμουν στην κόλαση, παρόλο που ήμουν στη γη. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, δεν μπορούσα να ουρλιάξω, δεν μπορούσα να τρέξω. Από πάνω μου ήταν αυτό το τερατώδες, άσχημο, σκοτεινό και απαίσιο πράγμα, σίγουρα ήταν δαίμονες. Θυμάμαι τα απαίσια χέρια του.

Τέλος, ο πάστορας Ervin καταλήγει στα ακόλουθα συμπεράσματα στη γραφή του:

Ο ουφολόγος Anthony Bragalia σε άρθρο με τίτλο « Οι θρησκευτικοί φανατικοί στην κυβέρνηση ,τους εχουν πείσει οτι ειναι δαίμονες ολο θέμα και σαμποτάρουν επίσημες μελέτες UFO» (Ιανουάριος 2020), επεσήμανε ότι: «Μια εκπληκτική νέα ανάλυση αποκαλύπτει ότι βαθιά μέσα στις υπηρεσίες άμυνας και πληροφοριών των ΗΠΑ κατοικεί μια σκιώδης ομάδα που ασκεί μεγάλη επιρροή σε ένθερμους θρησκευόμενους και υπονομεύει ενεργά τις μελέτες για τα UFO και τους σχετικούς διευθυντές προγραμμάτων τους, όλοι αυτοι οι δογματικοί σε θέσεις κλειδιά ειναι πεπεισμένοι ότι τέτοια πράγματα είναι δαιμονικοί (…) Απίστευτο αυτοί οι ακραίοι ευαγγελιστές είναι πεπεισμένοι ότι οι «εξωγήινοι» ανεξαιρέτως φυλης είναι (σατανικοί) δαίμονες και ότι όσοι τους ερευνούν παίζουν με τη φωτιά». Αλλά το πιο εκπληκτικό, σύμφωνα με την Bragalia, είναι ότι αυτές οι ίδιες πεποιθήσεις είναι επίσης ευρέως διαδεδομένες σε άλλες κυβερνήσεις.

Από το Ισλάμ και τις σημιτικές φυλές έως του δογματικούς χριστιανούς το ίδιο πράγμα: οι κακοί ειναι στο κάτω κόσμο και ειναι κακό να έχεις ψυχικές δυνάμεις και να μην είσαι άπλα ενα δίποδο όπως έλεγε και ο Πλάτων ειναι του σατανά αυτα κατα Ισλάμ και Χριστιανισμό που παρουσιάζουν το κάλο ως κακό και το κακό ως κάλο, μαζί και οι κολλημένοι χριστιανοί βλεπε εναν χριστιανό-κολλημένο που γραφει και βιβλία στην Ελλαδα και εχει μαζέψει ορδες απο δογματικούς στην σελιδα τους τάχα κατα του συστήματος

Δεν προκαλεί εντύπωση λοιπόν που οι δογματικοί χριστιανοί αποφεύγουν να μιλάνε για αυτούς τους εξωγήινους ανθρωπινής μορφής που στη ουσία ειναι οι αρχαίοι θεοί και ηταν διαφορετικοι απο τους θνητους στα παντα, και ουδεμια σχεση εχουν με εξωγήινους που πραγματι μπορεις να τους πεις και ως δαιμονες με την κακη εννοια και ειναι μη ανθρωπινης μορφης και τυπου ερπετα :

Και παρουσιάζουν αυτούς ως σατανάδες οπως με οσους ειχαν επαφη πχ θεά του διαβόλου την Maria Orsic σατανιστρια την Ελένα Μπλαβάτσκυ ενω μιλουσε για αυτα που ελεγαν και οι αρχαιοι μυστες σε νεοτερη εκδοση κτλ κτλ κτλ σαν λενε πως ο Πλατων ηταν σατανιστής (!)με άπλα λογία οι κολλημένοι χριστιανοί παρουσιάζουν ως σατανάδες λάθος πλευρά ,στην περίπτωση του Ισλάμ τα εννοούν αυτά που λένε αφου ειναι 100% αντιγραφή του ιουδαϊκής θρησκείας και σατανάδες ειναι το αντίθετο απο αυτούς και τον δημιουργό τους δηλαδη το αντίθετο του κακού, που εχουν περασει και στο χριστιανισμο,και οπως φαίνεται οι αληθινοί απεσταλμένοι του σατανά και η σπορα του κακου λενε στο δογματικό πόπολο σε θέσεις κλειδιά πως ολα αυτα με τα UFO ειναι του σατανά ώστε να κανουν οτι κανουν και οι παπάδες στο χριστιανισμό .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications