Στέλεχος του ΟΗΕ μιλά για κορωνοϊό που βγήκε από εργαστήριο: «Το κράτησαν κρυφό από την πρώτη μέρα»!

Μια δήλωση που έκανε ο Jeffrey Sachs, Διευθυντής του Κέντρου Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και Πρόεδρος του Δικτύου Λύσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Ειδικότερα μιλώντας στο Current affairs επεσήμανε τα εξής:

«Αυτό που είναι ενδιαφέρον και ανησυχητικό, μπορώ να το πω, είναι ότι η έρευνα που βρισκόταν σε εξέλιξη και προωθείτο πολύ ενεργητικά ήταν η εισαγωγή σε θέσεις διάσπασης κάποιων πρωτεολυτικών ενζύμων σε ιούς τύπου SARS για να δούμε τι θα συμβεί. Ωχ!

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι να πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη έρευνα βρισκόταν σε εξέλιξη. Επειδή υπάρχουν δημοσιευμένες εργασίες, επειδή υπάρχουν συνεντεύξεις και ερευνητικές προτάσεις. Αλλά το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ δεν μιλάει. Δεν ζητάει απαντήσεις. Ούτε οι επιστήμονες ζητούν.

Από την πρώτη κιόλας μέρα, κράτησαν κρυφά την εναλλακτική θεωρίας της διαρροής του ιού από το εργαστήριο. Και όταν συζήτησαν την εναλλακτική, δεν συζήτησαν το ερευνητικό πρόγραμμα. Αρνούνται να συζητήσουν για το πραγματικό είδος της έρευνας που βρισκόταν σε εξέλιξη, η οποία αφορούσε την εισαγωγή σε θέσεις διάσπασης κάποιων πρωτεολυτικών ενζύμων σε ιούς που μοιάζουν με SARS με τρόπο που θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει το SARS-Cov-2.

Δεν εμπιστεύομαι τις κυβερνήσεις και τους επιστήμονες που απορρίπτουν τη θεωρία της διαρροής του ιού από εργαστήριο.

Θέλω να μάθω. Γιατί ακόμα και όσα γνωρίζουμε για τις επικίνδυνες βιοτεχνολογικές έρευνες είναι αρκετά για να εγείρουν πολλά ερωτήματα ευθύνης για το μέλλον. Πρέπει να μας πουν πάνω σε ποιους άλλους ιούς δουλεύουν.

Τι πρέπει να ξέρουμε. Θέλω να μάθω τι γίνεται. Θέλω να μάθω τι κάνουν και οι άλλες κυβερνήσεις, όχι μόνο των ΗΠΑ. Χρειαζόμαστε παγκόσμιο έλεγχο σε αυτά τα πράγματα».

Οι ελληνόφωνοι που συκοφαντούσαν αυτή την σελιδα προ ετών ειναι οι ιδιοι που «Το κράτησαν κρυφό από την πρώτη μέρα» αφου ειναι της ιδιας φυλης και στην Αμερικη, οχι μονο βγάζοντας το θεωρίες συνωμοσίας για να εξαφανίσουν ακόμα και Post απο το facebook δηλαδή ακομα και την υπόνοια, ενω η ίδια η φράση θεωρίες συνωμοσίας ειναι μασονικη , αλλα δίνουν εντολες και στην Google να εξαφανίζει ενοχλητικά Post απο την αναζήτηση και επίσης να μην εχουν κέρδη οι σελίδες που δεν λενε τα παραμυθία τους οπως η δικη μας . Όταν έρθει η αγωγή προς φερόμενο ελληνικό δημόσιο και facebook google θα πρεπει να δωσουν αρκετες χιλιαδες ευρω ως αποζημίωση :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications