Προβλέπουν ότι περίπου 700 εκατομμύρια άνθρωποι θα έχουν πεθάνει πρόωρα μέχρι το 2028 από το πειραματικό eμβόλιο

Ο Δρ David Martin έχει ένα πρόγραμμα σπουδών στις ιατρικές επιστήμες και τις επενδύσεις. Ο Martin διευθύνει επίσης μια εταιρεία (M CAM International) . Συνδέθηκε με τον Γκρεγκ Κέλι για να αντιμετωπίσει τη γενοκτονία.

O Δρ David Martin έχει μηνύσει τις ιατρικές εταιρείες και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση που εμπλέκονται στην παράδοση των λεγόμενων εμβολίων για τον (CV19). Όπως υποστηρίζει, τα εμβόλια CV19 είναι «βιολογικά όπλα».

Παρουσίασε επίσης τις πατέντες που αποκαλύπτουν αυτό που αποκαλεί «εγκληματική συνωμοσία του COVID-19».

Για τα εμβόλια κατά του Covid: «Θα γίνει πολύ χειρότερο. Δεν είναι εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Είναι μια οδηγία πρωτεΐνης ακίδας για να κάνει το ανθρώπινο σώμα να παράγει μια τοξίνη. Το γεγονός είναι ότι οι ενέσεις είναι μια πράξη βιολογικων όπλων και βιοτρομοκρατίας».

Ερωτηθείς πόσοι άνθρωποι πιστεύει ότι θα πεθάνουν από «τα βιοόπλα Covid-19», ο Δρ Μάρτιν προβλέπει ότι περίπου 700 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα έχουν πεθάνει πρόωρα έως το 2028 από το πειραματικό εμβόλιο Covid-19.

Πιστεύει επίσης ότι οι καταστροφικές συνέπειες των ενέσεων Covid-19 θα επηρεάσουν σύντομα την ιατρική βιομηχανία. Από την άποψη αυτή, επισημαίνει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του έχουν καταθέσει έναν μακρύ κατάλογο μηνύσεων κατά πολιτικών ηγετών και πολυεθνικών εταιρειών υγείας: από τον Πρόεδρο Μπάιντεν μέχρι τον FDA, το CDC, την Pfizer, τη Moderna «και πολλούς άλλους για τους θανάτους και παρενέργειες που προκλήθηκαν από τα βιολογικά όπλα CV19 που διαβιβάστηκαν με δόλο ως «εμβόλια».

Η επόμενη μεγάλη δικαστική υπόθεση θα διεξαχθεί στις 6 Ιουλίου 2022, σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Γιούτα. «Αυτό είναι οργανωμένο έγκλημα», παρατηρεί ο Δρ Μάρτιν. «Έχουν κρυφτεί πίσω από την ασπίδα ανοσίας που τους απαλλάσσει από την ευθύνη να παρουσιάσουν ένα βιολογικό όπλο ως πρόγραμμα εμβολιασμού. Στην πραγματικότητα πρόκειται για εγκληματική ενέργεια».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications