Νέα δολοφονία στο Περιστέρι: Νεκρή 17χρονη κοπέλα – Αναζητείται ο σύντροφος της μητέρας της!

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το "δημοκρατικό" πανελλήνιο τα δραματικά φαινόμενα δολοφονιών παιδεραστων κτλ που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα, μέσα σε 20 χρόνια υπάρχει αύξηση της εγκληματικότητα 1000 % αυτα γίνονται στην δημοκρατία και με εναν λαο που υποστηριζει το ιδιο πραγμα επι 40 συν 7 ετη .

Άλλο ένα έγκλημα έρχεται καθώς μια ανήλικη κοπέλα βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί, Τρίτη 2/8.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το έγκλημα τελέστηκε στην περιοχή του Περιστερίου. Αν επιβεβαιωθεί το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία για τη δολοφονία της νεαρής, τότε θα πρόκειται για την τρίτη περίπτωση δολοφονίας γυναίκας μέσα σε λίγες ημέρες! το θύμα είναι μια 17χρονη κοπέλα, πιθανότατα με καταγωγή από το Πακιστάν, η οποία εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της επί της οδού Αραχώβης.

Οι πληροφορίες -προς το παρόν- για τις λεπτομέρειες του τραγικού συμβάντος, είναι συγκεχυμένες. Οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφο της μητέρα της, καθώς θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας. Το ρεπορτάζ αρχικά έκανε λόγο για το ότι, η αστυνομία αναζητά τον σύντροφο της 17χρονης, κάτι το οποίο στην πορεία ανατράπηκε.

Ήδη η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει στην προσαγωγή φιλικού ζευγαριού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε νεκρή από την μητέρα και την αδελφή της, φέροντας μώλωπες στο σώμα της. Άμεσα η ίδια ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πιθανότατα με καταγωγή από το Πακιστάν ???

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications