Πρώην αξιωματικός της CIA λέει ότι η αλήθεια για τα UFO είναι τρομακτική

«Υπάρχει μια δύναμη εκεί έξω που μπορεί να ελέγξει το περιβάλλον μας, που μπορεί να βάλει σκέψεις στο κεφάλι μας». Ο Jim Semivan, πρώην αξιωματικός της CIA και συνιδρυτής της To The Stars Academy (μια οργάνωση που ισχυρίζεται ότι ήταν υπεύθυνη για τη δημοσίευση των διάσημων πλέον βίντεο UFO του Πενταγώνου), έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι τα UFO που είδε το Πολεμικό Ναυτικό προέρχονται από άλλο κόσμο.

Τώρα, έκανε ακόμη πιο συγκλονιστικές δηλώσεις για την πραγματικότητα των αγνώστων κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον James Iandoli, δηλώνοντας ότι το φαινόμενο μπορεί να είναι πολύ σοκαριστικό, ειδικά για τα παιδιά.

«Όταν ξεκινήσαμε το TTSA, κάναμε συζητήσεις για αυτό όλη την ώρα.
Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να αποκαλύψουμε αυτές τις πληροφορίες;
Δηλαδή, ξέρεις, θα τρομάξουμε το κόσμο;». «Είχα μερικούς φίλους που έλεγαν, "Ω, η κόρη μου θέλει να μάθει τα πάντα για τα UFO, μπορούμε να σας μιλήσουμε γι' αυτό;" Και είπα όχι.

Δεν πρόκειται να σας μιλήσω για αυτό. Τι θα πω σε ενα 11χρονο; Θα μπορούσε μια τέτοια πραγματικότητα να την σκοτώσει ψυχολογικά για το υπόλοιπο της ζωής της...

«Ότι υπάρχει μια δύναμη εκεί έξω που μπορεί να ελέγξει το περιβάλλον μας, που μπορεί να βάλει σκέψεις στο κεφάλι μας. Ότι μπορούν να σας πουν ψέματα, να σας εξαπατήσουν και ότι δεν έχετε τον έλεγχο της ζωής σας.

Ο Jim Semivan λέει ότι η «τρύπα του κουνελιού πηγαίνει πολύ πιο βαθιά» όταν πρόκειται για το φαινόμενο των UFO.

Αυτός μιλάει για τους μοχθηρούς εξωγήινους μη ανθρωπινής μορφής που ήδη κάνουν όλα αυτά που αναφέρει στην Γη οχι με την φυσική τους μορφή......(!) και ναι πράγματι οι περισσότεροι άπλα δεν μπορουν να καταλάβουν ξεπερνάει την νοημοσύνη τους και την αντίληψη τους , και οι λιγοστοί που θα μπορούν να καταλάβουν θα πάθουν σοκ βλέποντας πως ότι ξέρουν ειναι άπλα ένα ψέμα, δεν εχουν ιδέα ούτε τι ειναι η ζωή, και την ζωή τους δεν την κανονίζουν οι ίδιοι στην πραγματικότητα , αφου άπλα ακολουθούν το τρόπο που ζει και σκέφτεται το κοπάδι, και πως τοσο καιρό τα σημάδια ηταν παντού γύρω τους και δεν μπορούσαν να τα δουν ακριβώς επειδή ελέγχονται απο μικρά και μεσώ του σχολείου και φυλων του κακου πως να σκέφτονται ....για παράδειγμα κανένας πραγματικά λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να διαβάσει αυτούς που εμφανίζονται σε έγκυρες πήγες τους επειδή γράφουν ύπουλες ασυναρτησίες που παραπέμπουν σε μη ανθρωπινή λογική , και όμως όλες ειναι στην πρώτη θέση και οι μάζες που συνυπάρχουν με φυλές του κακού τους θεωρούν και ανθρώπους με ήθος!!! ειναι τοσο πολύ άνθρωποι που έπρεπε να βγαλουν "τα δικαιώματα του ανθρώπου" που το ακούν οι μάζες ως κατι κάλο και δεν καταλαβαινουν καν οτι μονο μισάνθρωποι θα εκαναν κατι τέτοιο και θα ζητούσαν ίσα δικαιώματα με τους ανθρώπους , απο εκεί να καταλάβει κανένα λογικό ον (όσα εχουν απομείνει) για τι πνευματικό επίπεδο μιλάνε και ποσο εκτος πραγματικοτητας ειναι εκατομμυρια των εκατομμυριων .

Το γεγονός δε πως ακόμα και "ερευνητές" έχουν καταλάβει μονο το 10% απο αυτα που γίνονται γύρω τους ενώ εχουν σχέση με τους μοχθηρούς εξωγήινους, δείχνει την κατάντια και το πνευματικό επίπεδο ακομα και αυτών, οι άλλοι που άπλα ζουν ως αγέλη ειναι εντελώς εκτός πραγματικότητας και σε όλη τους την ζωή ζουν σε μια πλάνη.

Φαντάσου τωρα να πεις στην Κυρα Ευτέρπη αμφίβολου γένους που βλέπει δελτία των 8 και οτι ξέρει για το κόσμο ειναι απο έγκυρες πήγες των μοχθηρών εξωγήινων (που ειναι εδώ), πως δεν την δημιούργησε ένας κάλος θεούλης, και πολλά κακά που γίνονται στο κόσμο αυτη την στιγμή δεν ειναι απο "ανθρώπους" , ούτε καν θα καταλάβει για τι πράγμα μιλάς, σαν μιλας σε μυρμήγκια αφού αυτή όλους ανθρώπους τους βλέπει ακριβως επειδη πνευματικα ειναι πολυ κατωτερη αλλιως δεν θα διαβαζε εγκυρες πηγες ουτε θα εβλεπε δελτια των 8 και θα έβλεπε το κακό (!) τουτεστιν το πρόβλημα των πολλών ειναι η ίδια η αντίληψη τους , αυτο ειναι που λενε δεν θελει κόπο αλλα τρόπο , αν και εδώ πάμε σε αλλα που έχουν να κανουν με το πνεύμα και το γένος επίσης άγνωστα σε όλους ενώ εχουν σχέση και με τους ίδιους αλλα και με τους μοχθηρούς και μη μοχθηρούς εξωγήινους, κοινός οι μάζες δεν έχουν την βάση για να μπορουν να καταλάβουν ,το ίδιο ισχύει με διάφορους αυτοαποκαλούμενους "ερευνητές" στην Ελλάδα που εκτός οτι ασχολούνται τόσα χρονια με το θέμα UFO δεν εχουν καταλάβει τίποτα (ενώ τα έχουν οικονομήσει και με βιβλία κάποιοι που απλα παπαγαλιζουν αυτα που λενε αλλοι και το δογμα τους ), κοινό τους χαρακτηριστικό τους ειναι οτι ειναι δογματικοί με θρησκείες , για αυτο και αποφεύγουν να μιλάνε για τους εξωγήινους ανθρωπινής μορφής που καταρρίπτει το δόγμα τους, ενώ ειναι γνωστό στο εξωτερικό αλλα οι δογματικοί εξ ορισμού δεν εχουν ελεύθερη σκέψη , και μιλάνε μονο για αλλες φυλές μη ανθρωπινές και μέχρι εκεί, το οτι πολλά που γίνονται γύρω τους εχουν άμεση σχέση με μοχθηρούς εξωγήινους που μπορείς να τους περιγράψεις και ως δαίμονες οπως ξερουν οι μάζες το κακό απο θρησκείες αλλα απο την ανάποδη ούτε καν τους εχει περάσει απο το μυαλό ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications