Πέθανε «ξαφνικά» και 57χρονος στην Κοζάνη κατέρρευσε σε προαύλιο εκκλησίας

Λίγες ώρες μετά τον 46χρονο που «έσβησε» σε πανηγύρι στην Κοζάνη φαίνεται πως η παρτίδα με τα "γεμάτα μπόλια" στάλθηκε στην Κοζάνη αυτη την φορά, αφου θα στέλνουν σε διαφορετικό νόμο καθε μηνά τα γνήσια μπόλια, σε 100 χρόνια οι λαθρο θα έχουν ελληνοποιηθεί και θα ειναι οι νεοι άποικοι της Ευρωπης οπως εκαναν και με την πανουκλά τα γνώστα δηλαδη, μονο οι δηθεν μορφωμένες μαζες δεν το ξέρουν, που να τους πεις και το μεταφυσικο υπόβαθρο πισω απο ολα αυτα? .

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kozan.gr, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας όπου ο 57χρονος βρισκόταν στο 40ήμερο μνημόσυνο του πατέρα ενός συναδέλφου του, όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε

Ο άτυχος 57χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας, όπου οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση) αλλά παρά τις προσπάθειές τους ο άνδρας κατέληξε.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο άνδρας που έχασε τη ζωή του ξαφνικά ήταν ο 57χρονος εκπαιδευτικός Θωμάς Βελώνης ο οποίος υπηρετούσε ως Διευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου στην Κοζάνη.

Οι συνάδελφοί από τον σύλλογο εκπαιδευτικών ΠΕ Κοζάνης αποχαιρέτησαν τον Θωμά Βελώνη με συλλυπητήριο ψήφισμα στο οποίο αναφέρουν τα εξής:

Με θλίψη και οδύνη λάβαμε την πληροφορία του θανάτου του συναδέλφου Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Κοζάνης και διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης , Βελώνη Θωμά. Ο συνάδελφος , αγωνιστής , δάσκαλος και φίλος Θωμάς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Υπηρέτησε τη δημόσια εκπαίδευση ως μαχόμενος δάσκαλος από πολλές θέσεις ευθύνης τόσο σε διοικητικό όσο και σε συνδικαλιστικό επίπεδο. Στο ΔΣ του Συλλόγου ΠΕ Κοζάνης εκλεγμένο μέλος επί σειρά ετών αγωνίστηκε με σθένος και αποφασιστικότητα για τον κλάδο.

Αγαπητέ συνάδελφε Θωμά , αντιπρόεδρε του Συλλόγου μας, φίλε και συναγωνιστή, όλοι εμείς οι συναγωνιστές σου στο Δ.Σ του Συλλόγου ΠΕ Κοζάνης θα κρατήσουμε στη μνήμη μας και στην καρδιά μας το ήθος , την ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια που χαρακτήρισαν την πορεία σου.

Καλό σου ταξίδι Θωμά…καλό σου παράδεισο…κουράγιο και δύναμη στηνοικογένειά σου σε αυτές τις δύσκολες και τραγικές στιγμές …..θα σε θυμόμαστε πάντα.

Ο Σύλλογος θα παρευρεθεί στην Τελετή που θα γίνει την Δευτέρα 15 Αυγούστου στις 5.30 μ.μ στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κοζάνης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications