Έρχονται νέα  μπολιάσματα και ξεκινούν την τρομοκρατία: «Αναζωπύρωση πανδημίας » λέει κάποιος Σαρηγιάννης

Κάποιος άσχετος με το θέμα "καθηγητής Περιβαλλόντικής Μηχανικής" Δημοσθένης Σαρηγιάννης ο οποίος είπε ότι είναι πιθανό να σημειωθεί έξαρση της πανδημίας στη χώρα μας λόγω της πιθανής εμφάνισης της παραλλαγής «Κένταυρος» άρχισαν να δίνουν ονόματα οπως με το καιρό?.

Ο καθηγητής με βάση τις επιδημιολογικές του προβλέψεις τόνισε προς τα τέλη Σεπτέμβρη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε μια αναζωπύρωση της πανδημίας λόγω του συγκεκριμένου στελέχους του κορωνοϊού, χαρακτηρίζοντάς μάλιστα αυτό το σενάριο «ρεαλιστικό».

Η μετάλλαξη Κένταυρος όπως σημείωσε είναι 18,5% πιο μεταδοτική από τη μετάλλαξη Όμικρον 4-5. Για τις επόμενες ημέρες ωστόσο ανέφερε ότι θα συνεχιστεί η αποκλιμάκωση με μικρές διακυμάνσεις, μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ στις αρχές Σεπτέμβρη τα ημερήσια κρούσματα θα πέσουν κάτω από 6.000

Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων δήλωσε πως συζητείται να υπάρχουν λιγότερα μέτρα σε ισχύ, χωρίς υποχρεωτικά σελφ τεστ και μάσκες μόνο σε συνθήκες συγχρωτισμού. Ο ίδιος ο καθηγητής εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για αυτό το υγειονομικό πρωτόκολλο τονίζοντας ότι είναι υπέρ στη χρήση μάσκας μέσα στις σχολικές αίθουσες.

Για τα επικαιροποιημένα εμβόλια για τον κορωνοϊό τόνισε ότι θα «πιάνουν» την Όμικρον 4-5, ενώ για την «Κένταυρος», αν επιβεβαιωθεί το σενάριο επικράτησής της, θα προστατεύουν από τη σοβαρή νόσηση.

Όταν οι μάζες σφύριζαν αδιάφορα και έλεγαν την μασονικη φράση "θεωρίες συνωμοσίας" σχεδόν 10 έτη,δηλαδή πολύ πριν πάρουν τον έλεγχο της Google και του Facebook για τετοια θέματα που αφορούν άμεσα τους πάντες :

Υπόγεια Βάση Dulce:Τα 7 Επίπεδα Κάτω από το Έδαφος και η «Αίθουσα του Εφιάλτη»

Υπόγεια βάση στην πόλη Dulce στο Νέο Μεξικό - συνεργασία Αμερικανών της γνωστής φυλης με τους συγγενείς τους εξωγήινους σε γενετικά πειράματα πάνω σε ανθρώπους, ότι προκύπτει απο εκεί μετά λένε ότι το ανακάλυψε το τάδε άσχετο εργαστήριο και δήθεν επιστήμονες .

Και έφτασε ο καιρος που οι μάζες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να σφύριζαν αδιάφορα πλέον καθώς το σχέδιο που άρχισε απο εκεί ειναι σε πλήρη εξέλιξη...Και ακούν τον κάθε Σαρηγιάννη που ετσι του πεις για θέματα μεταφυσικού περί πνεύματος και τι σχεση εχουν οι εξωγήινοι ερπετικής ρατσας δεν θα ξέρει την τύφλα του οπως και οι περισσότεροι, που αντιδρουν καπως ετσι οταν ακουν για τετοια ακριβως επειδή ηθικά και πνευματικά ειναι σε επίπεδο Ζουλου :" τι χαζομάρες και θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτές? ουγκ ουγκ! " και αυτο ακριβώς ειναι καταδίκη τους επειδή πνευματικά ειναι στο ίδιο επίπεδο με τα χρήσιμα goim που βγάζουν ως " ειδικούς " .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications