Είχαν κατασπαράξει και έναν άντρα τα ροτβάιλερ στη Γαύδο και η αστυνομία  το κάλυπτε !!

Τα δύο σκυλιά που επιτέθηκαν στην 39χρονη, έχουν δαγκώσει και άλλους αλλα ορδες ενοχληθηκαν με το "Οι σχιζοφρενείς επιλεκτικά φιλόζωοι ξανα κτύπησαν : Διώκουν 75χρονη που πέταξε το μπαστούνι της σε σκύλο" , έχουν πάθει τετοια σήψη στον εγκέφαλο οι περισσότεροι σε αυτο την χώρα που δεν μπορούν χωρίς την υποκρισία και το ψέμα, τους ενοχλεί η αλήθεια (τους είδαμε και πως εκαναν οταν τους πεις αληθινή ιστορία ),ενοχλεί η αλήθεια και με τους ψευδό-φιλόζωους οι οποίοι εχουν συμπεριφορά σχιζοφρενών και παρόμοια συμπεριφορά με τους άναρχο-συμμορίτες στο σύνολο τους , ειναι αρρωστημενά δογματικοί ψευδο-φιλόζωοι μονο για σκυλους στα πρότυπα αίρεσης, τυχαιο που περισοτεροι ειναι ιδιας δογματικης φυλης με τους μουσουλμανους? και τους καλύπτουν ακριβώς οπως τους άναρχο-συμμορίτες και με νομους υπερ τους σε σημειο που οι σκυλοι εχουν μεγαλυτερη αξια απο ανθρωπους, που ειδατε τους φιλοζωους? δεν γεμισαμε κατσικουλες,προβατακια,γαιδουρακια...αλλα σκυλια για τα ψυχολογικα-μοδα του καθε ουγκανου νεοελληνα που δεν γουσταρει τον συνανθρωπο το''αγαπα τον πλησιον σου σαν τον ευατο σου''...εγινε ΄΄φιλα τον σκυλο-αποκτημα σου και φτυσε τον γειτονα σου'.......

Με τραύματα στα πόδια και σε άλλα σημεία του σώματός της νοσηλεύεται η 39χρονη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση χθες από δύο ροτβάιλερ στη Γαύδο. Η κατάσταση της υγείας της δεν διατρέχει κίνδυνο, ωστόσο η ίδια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που τα συγκεκριμένα σκυλιά επιτίθενται σε περαστικούς από την περιοχή, καθώς, όπως καταγγέλλει ο Κωνσταντίνος Κατσούρας, πριν από δύο μήνες, δέχτηκε και εκείνος επίθεση από τα άγρια ροτβάιλερ.

Ο κ. Κατσούρας αναφέρει ότι τα ροτβάιλερ του όρμησαν ενώ βρισκόταν σε κατασκήνωση και είχε μαζί του το σκυλάκι του: «Αφού έδωσα μάχη για τη ζωή μου και τη ζωή του σκύλου μου, κατάφερα να επιβιώσω και μετά από δύο περίπου ώρες να ειδοποιήσω την αστυνομία με κλήση στο 112 αριθμό έκτακτης ανάγκης», περιέγραψε και σημείωσε ότι έχει κάνει μήνυση στον ιδιοκτήτη τους. «Και όπως μου είπαν κάτοικοι του νησιού, τα σκυλιά έχουν βγει πολλές φορές έξω από τον χώρο φύλαξης και απλά τα μάζευε και τα έβαζε μέσα, ενώ έχουν επιτεθεί ξανά και έχουν δαγκώσει ξανά ανθρώπους» είπε.

Η δικηγόρος του Χατζόγλου Μαρία, «ενόχλησε πολλές φορές την τοπική αστυνομία της Κρήτης και τη διεύθυνση Χανίων και για να προχωρήσει το θέμα με τις μηνύσεις μου», όπως ανέφερε στην καταγγελία του, «διότι κολλούσε αδικαιολόγητα, καθώς δέχτηκα και κοροϊδίες από την αστυνομία που είναι υπεύθυνη για την περιοχή με σκοπό την απόκρυψη ή την καθυστέρηση του θέματος, καθώς έστειλε και email στον εισαγγελέα Χανίων κάνοντας του γνωστή την επικινδυνότητα της κατάστασης». Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν έλαβε απάντηση.

Ο κ. Κατσούρας κάνει λόγο για έναν ανεύθυνο και επικίνδυνο ιδιοκτήτη: «Τα δύο αυτά ροτβάιλερ βρίσκονται ακόμα στο χώρο του ιδιοκτήτη και το θεωρώ πολύ επικίνδυνο διότι ο ιδιοκτήτης είναι ανεύθυνος. Όπως μου είπαν, κάτοικοι του νησιού τα σκυλιά έχουνε βγει πολλές φορές έξω από τον χώρο φύλαξης και απλά τα μάζευε και τα έβαζε μέσα. Τα σκυλιά έχουν επιτεθεί ξανά και έχουν δαγκώσει ανθρώπους ξανά . Επιπλέον τα σκυλιά αυτά φυλάσσονται σε ακατάλληλο χώρο, δεμένα διαρκώς και εκτεθειμένα σε καιρικές συνθήκες ακατάλληλες, πράγμα που βάσει νόμου θεωρείται ως κακοποίηση ζώου».

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης όπως καταγγέλλει, όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη, αλλά τον απείλησε και ήταν προκλητικός: «Ο ιδιοκτήτης των ζώων όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό αλλά όσο ήμουν στο νησί, δεχόμουν απειλές και παρολίγον επιθέσεις. Ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει καν ότι παραλίγο να πεθάνει ένας άνθρωπος και το σκυλί του, είναι: ”Αν τα σκυλιά μου ήταν κακά, θα σε σκότωναν“!», ανέφερε.

«Δέχτηκα περίπου 70 δαγκωνιές στο σώμα μου» Ο ίδιος εξηγεί ότι τον δάγκωσαν 70 φορές και νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό: «Δέχτηκα περίπου 70 δαγκωνιές στο σώμα μου, νοσηλεύτηκα στα ιατρεία της Γαύδου για πάρα πολύ καιρό παίρνοντας πέντε χάπια αντιβίωση την ημέρα για να αποφύγω και τη μόλυνση που ήταν ορατή! Το σκυλί μου ράτσας Μαλτέζ μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο στα Χανιά του έγιναν οι απαραίτητες περιποιήσεις, όπως ράμματα, φάρμακα και αντιβιώσεις και γλίτωσε, καθώς παλεύοντας το άρπαξα τρεις φορές μέσα από τα δόντια τους! Είχα πληγές πάχους 4 και 5 cm».

«Τους προειδοποιήσαμε!»
O ίδιος είχε κάνει δημόσια καταγγελία στο Facebook: «Τους προειδοποιήσαμε! Τους είπα ότι τα σκυλιά θα δαγκώσουν ξανά και θα σκοτώσουν άνθρωπο! Προσπάθησαν να το αποκρύψουν και καθυστερούν τη διαδικασία- τώρα- όλοι… Αστυνομία, εισαγγελείς, οι πάντες! Τώρα πάρτε καράβι και φύγετε από τη Γαύδο και όσοι εμπλέκεστε από την Κρήτη, περάστε Αφρική!!! Ναι είναι τα ίδια σκυλιά που 17 Μαΐου παραλίγο να σκοτώσουν εμένα και τον Φλοκ, που παλεύαμε δύο ώρες να σώσουμε τη ζωή μας!!! Που το καταγγείλαμε παντού και αδιαφορούσαν οι πάντες και ο εισαγγελέας! Που απειλήθηκα επειδή έκανα μήνυση και οι κάτοικοι της Γαύδου με κοιτούσαν με μισό μάτι! Περάστε Αφρική τώρα!», έγραψε στη δημοσίευσή του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications