Ζαχάροβα: 1 στα 4 κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων σε ομοφυλόφιλους Αμερικανούς – Μας κάνει να σκεφτούμε πολλά

Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί, καθώς αναφερόμενη στον τρόμο που μοιράζουν στη Δύση για την ευλογιά των πιθήκων υποστήριξε ότι πολλά από τα κρούσματα αφορούν ομοφυλόφιλους Αμερικανούς.

Συγκεκριμένα η Μ.Ζαχάροβα σε ανάρτησή της στο Telegram υποστηρίζει ότι στη Δύση μιλούν «ουδέτερα ως προς το φύλο» και τονίζει ότι «παλαιότερα πίστευαν ότι η δημοκρατία βασίζεται στην ελευθερία του λόγου και όχι στη διαστροφή της. Αυτός δεν είναι πια Όργουελ. Αυτό είναι ένα είδος κόλασης».

Στη συνέχεια υποστηρίζει ότι «πληροφορία ότι ένας στους τέσσερις ανθρώπους με τη νέα μόλυνση είναι Αμερικανός μας κάνει να σκεφτούμε πολλά πράγματα».

Η ανάρτηση της Μ.Ζαχάροβα

«Οι NY Times έχουν αφιερώσει πολύ υλικό στη νέα μάστιγα – το ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων στη Δύση. Ο λόγος ήταν η πρόσφατη κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης σε ομοσπονδιακό επίπεδο στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω του γεγονότος ότι περισσότεροι από 6.000 Αμερικανοί έχουν ήδη μολυνθεί από μια νέα ασθένεια.

Οι συγγραφείς γράφουν:

“Η χώρα μας (οι Ηνωμένες Πολιτείες) φιλοξενεί μόνο το 5 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού και ωστόσο ένα στα τέσσερα κρούσματα είναι Αμερικανός”, δήλωσε ο Δρ Κάρλος ντελ Ρίο, ειδικός μολυσματικών ασθενειών στο Πανεπιστήμιο Έμορι στην Ατλάντα. “Για μένα, αυτό είναι μια αποτυχία. Περισσότερο από το 99 τοις εκατό των περιπτώσεων ευλογιάς των πιθήκων στη χώρα είναι άνδρες που είχαν επαφή με άνδρες, γεγονός που δημιουργεί ένα λεπτό έργο για τις αρχές δημόσιας υγείας στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με την απειλή”.

Πώς γίνεται αυτό, συγγνώμη;

Τι είναι λεπτό εδώ; Mιλάτε ουδέτερα ως προς το φύλο για το ιογενές πρόβλημα για να μην τρέμουν τα μη δυαδικά; Είναι αλήθεια ότι μετά τις αγγλοσαξονικές «μη έγκυες γυναίκες» και «τα οφέλη της άμβλωσης για τους άνδρες», τίποτα δεν είναι πια περίεργο.

Ωστόσο, παλαιότερα πίστευαν ότι η δημοκρατία βασίζεται στην ελευθερία του λόγου και όχι στη διαστροφή της. Αυτός δεν είναι πια Όργουελ. Αυτό είναι ένα είδος κόλασης.

Όμως η πληροφορία ότι ένας στους τέσσερις ανθρώπους με τη νέα μόλυνση είναι Αμερικανός μας κάνει να σκεφτούμε πολλά πράγματα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications