Φρίκη στην Κρήτη για Γερμανούς τουρίστες : Κρητικαροι μαχαιροβγάλτες  ήθελαν να τους σκοτώσουν νόμιζαν ότι  ειναι στο 40 ακόμα !

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Περάματος Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, με μια οικογένεια Γερμανών τουριστών να νιώθει το αίμα της να «παγώνει», όταν δύο Κρητικοί την κυνηγούσαν με το φορτηγάκι με σκοπό να την σκοτώσουν! ..

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 11 το πρωί της Παρασκευής, όταν ένας πατέρας με τους δύο γιους και την κόρη του ηλικίας περίπου 25 ετών επέβαιναν σε ένα ενοικιασμένο αυτοκίνητο και κινούνταν στον περιφερειακό δρόμο του Μυλοποτάμου, λίγο έξω από το Πέραμα. Εκεί, προσπέρασαν -νόμιμα- ένα αγροτικό στο οποίο επέβαιναν δύο Κρητικοί όχι μεγάλοι σε ηλικία. Οι Κρητικοί έγιναν… έξαλλοι έπειτα από αυτό και θεώρησαν ότι έπρεπε να εκδικηθούν τους τουρίστες! Αρχικά έπεσαν επίτηδες με το αγροτικό φορτηγάκι τους πάνω στο ενοικιαζόμενο Toyota Corolla για να τρομοκρατήσουν την οικογένεια. Η επεισοδιακή καταδίωξη συνεχίστηκε για ώρα.

Έπειτα από λίγο, και τα δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν. Ο Κρητικός οδηγός κατέβηκε από το αγροτικό και άρχισε να γρονθοκοπεί τον Γερμανό συνοδηγό που ήταν ένας από τους δύο γιους του Γερμανού πατέρα που οδηγούσε. Τότε, ο άλλος γιος της γερμανικής οικογένειας βγήκε από τα πίσω καθίσματα για να υπερασπιστεί τον αδερφό του απαντώντας με χτυπήματα. Το αδιανόητο επεισόδιο παραλίγο να ξεφύγει τελείως από κάθε έλεγχο όταν ο Κρητικός συνοδηγός κατέφθασε με ένα μαχαίρι 20 εκατοστών στα χέρια του, γεγονός που τρομοκράτησε τους Γερμανούς οι οποίοι έτρεξαν να μπουν στο αυτοκίνητο για να φύγουν άμεσα.

Ακολούθησαν σκηνές βγαλμένες από ταινία περιπέτειας
Ωστόσο, ο εφιάλτης δεν τελείωσε εκεί για τους τουρίστες, αφού ακολούθησαν σκηνές βγαλμένες από ταινία περιπέτειας. Το αγροτικό όχημα πήρε στο κυνήγι το αυτοκίνητο των Γερμανών και δεν σταματούσε πουθενά. Χτυπούσε από πλάγια το Toyota που οδηγούσαν οι Γερμανοί, ενώ όταν κατάφεραν να τους προσπεράσουν έκαναν αμέσως όπισθεν και ουσιαστικά… καβάλησαν το ενοικιαζόμενο με την καρότσα του αγροτικού μπροστά στα έντρομά μάτια των τουριστών!

Για καλή τύχη των Γερμανών, το χωριό του Περάματος είχε αντιληφθεί τι συνέβαινε στον δρόμο και μπήκαν ανάμεσά τους καθώς σε διαφορετική περίπτωση μπορεί και να τους είχαν σκοτώσει, ειδικά αν είχαν πάνω τους κάποιο όπλο, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι Γερμανοί ρώτησαν του αστυνομικούς αν οι άνδρες που τους κυνηγούσαν ανήκουν σε κάποια συμμορία, για να πάρουν την απάντηση «όχι, είναι κάτι που συμβαίνει εδώ» έπρεπε να πουν οτι οι περισσότεροι κρητικαροι ειναι αραβικής σημιτικής ρατσας οποτε ειναι κομμουνιστες και έχουν θανάσιμο μίσος στο ευρωπαϊκό γένος και νόμιζαν οτι ειναι ακόμη στο 40 που έσφαζαν χωρίς καν να ειναι στρατιώτες ως τερατα που ξεπήδησαν απο την κόλαση και βεβήλωναν μεχρι και πτώματα για λογαριασμό αγγλομασονων και μετα το έπαιζαν αθώοι χωριάτες τυφλα να εχουν οι τζιχαντιστές (αλλα μην το πειτε παρα εξω γιατι αυτοι οι αγριανθρωποι οπως έλεγαν οι "κακοί ναζι" νομιζαν και νομιζουν ακομα οτι πολεμούσαν/έσφαζαν ως κτήνη και καυχιούνται κιόλας για την Ελλαδα ενώ η Κρήτη τοτε ήσαν υπό Βρετανική σημαία ) .

Δυστυχώς όμως για αυτούς δεν ειναι όλοι οι Κρητικοί σημιτικές φυλές (οχι ακομα τουλάχιστον ) και μας πληροφόρησαν για τις κτηνώδες θηριωδίες που έκαναν τοτε για λογαριασμό της μασονίας για να μην αφήσουν πέρασμα προς την Αφρική:

90 χρονια ψεματα και παρουσιαζουν τα τερατα και ως ηρωες και ως απογονους αρχαιων που σεβόντουσαν και τους νεκρους εχθρους , τους είδαμε και στο στρατο τι αγρίμια ηταν και γραικύλοι οι 8 στους 10 χωρίς καν να ξέρουμε τι εκαναν το 40, και αργοτερα μαθαμε πως η Κρητη ησαν και υπο κατοχη αραβων, άντε να εξηγήσεις τωρα σε αυτα τα Ελληνοποιημένα αγρίμια σε όλη την Ελλαδα οχι μονο στην Κρήτη πως οι σημερινοί Γερμανοί δεν ειναι γνησιου ευρωπαϊκού γένους οπως ήσαν πριν το 1945 έγιναν και εκεί σαν την Ελλάδα (χαος των φυλων ) όποτε δεν υπάρχει λόγος να κρατούν ακομα σημιτικό μίσος ορδες νεοελληνες, και αυτα περί ιδεολογίες και πράσινα άλογα άλλου!κατι άναρχο-troll της mossad της διεθνες stazi να τα πουν σε Νεοέλληνες που ειναι δογματικές ράτσες οι περισσότεροι και μη ευρωπαικου γενους και τα πιστευουν, οι θεοί δεν μας εκαναν σαν αυτούς τους δογματικούς όποτε σε μόλις 2-3 έτη με βάση την λογική το δίκαιο και την αρετή μάθαμε αληθινή ιστορια πάρα το γεγονός πως όλοι λενε την ψεύτικη ακομα και εμφανιζόμενοι ως πατριώτες... Τωρα πια πηγαμε τοσο μακρια περαν της ιστορικης αληθειας που γνωρίζουμε πως το θεϊκό σχέδιο ανακατάληψης του πλανήτη απο το κακό απέτυχε χάριν σε αυτούς τους βάρβαρους που οπως και τοτε ετσι και σημερα ειναι στο μερος του κακου, και η λυση ειναι να εξαφανιστουν και αυτοι μαζι με φυλες του κακου, οταν ερθει η ώρα μαζι και πνευματα τους ο αληθινος θανατος τους .

Παρά την παρουσία της αστυνομίας, οι δύο Κρητικοί είναι ελεύθεροι και οι Γερμανοί που παραμένουν στην Κρήτη φοβούνται για τη ζωή τους σε περίπτωση που τους βρουν ξανά.

ΥΓ: για την φωτο :οταν οι κακοι ειχαν στολες παραλλαγης πυραυλους ελικοπτερα jet μηχανες κτλ κτλ οι αλλοι ετρωγαν βελανιδια, αυτο για το ποσο μπροστα ηταν σε όλα , μονο απο αυτα θα επρεπε να ειχαν καταλαβει οι μαζες οτι κατι δεν παει καλα έδω , αλλα ειναι 3500 χρόνια πίσω πνευματικα το παιζουν και απογονοι αρχαιων μυστων τα διποδα που νομιζουν πως ειναι ανθρωποι ... Για να δουμε τι ελεγαν οι αρχαιοι μυστες λοιπον:ο Πλάτωνας έλεγε ανθρώπους μονο τους πνευματικά ανώτερους οι άλλοι ήσαν δίποδα κατι που αποκρύπτουν οι ραγιάδες - "Έργα και ημέραι", Ησίοδος Χρυσο γενος: Βασικό χαρακτηριστικό τους ήταν η νοητική τους ανωτερότητα, καθώς ανακάλυπταν εφευρέσεις πολύ εύκολα... Η νοητική τους ανωτερότητα! (δεν ειπε κανενας ναζι ρατσιστη τον Ησίοδο και τον Πλατων γιατί αραγε?) να γιατι γνωριζαν αυτα που οι μαζες σημερα ουτε καν εχουν διανοηθεί, ουτε καν την αισθηση του γενους εχουν και τι σημασια έχει, ουτε για την αληθινη φυση των συμμορητων ξερουν κτλ κτλ κτλ το αστείο ειναι που νομιζουν οτι μια φορά γεννιούνται και πανε στο παράδεισο οτι και αν έχουν κάνει (!) και ειδικά τωρα με το ίντερνετ που διαδίδουν ψέματα σατανο-συμμοριτών ? κοινος ειναι εκτος πραγματικότητας .

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

τα πακιστανια τ'αγαπουν,οι κρητικαροι...βλεπεις εχουν τις ιδιες ριζες!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications