Καναδός ερευνητής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους 13 «αιφνίδιους» θανάτους γιατρών μετα το μπόλι

Μετά την παρακολούθηση των «αιφνιδίων θανάτων» Καναδών γιατρών, ο γιατρός και ερευνητής του καρκίνου από την Αλμπέρτα, William Makis, λέει ότι αναμένει «πολλούς περισσότερους θανάτους» ως αποτέλεσμα των εμβολίων.

«Πλέον έχω παρακολουθήσει 13 «ξαφνικούς θανάτους» Καναδών γιατρών...Αυτό είναι το πιο ολοκληρωμένο σύνολο δεδομένων που έχω δει μέχρι στιγμής», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τρεις γιατροί πέθαναν ενώ ασκούνταν (δύο στο κολύμπι, ένας στο τρέξιμο), οι δύο από αυτούς ήταν αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου. Τρεις αλλοι γιατροί πέθαναν «στον ύπνο τους» απροσδόκητα. Δύο γιατροί είχαν επίσης επιθετικό καρκίνο που είχε εμφανιστεί τον τελευταίο χρόνο. Όλοι τους εμβολιάστηκαν τουλάχιστον τρεις φορές λόγω παράνομων εντολών εμβολιασμού», συνέχισε ο γιατρός.

«Θυμηθείτε, αυτοί ηταν νέοι, υγιείς άνθρωποι . Η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών θα λάβουν το τέταρτο και το πέμπτο αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Δυστυχώς, περιμένω πολλούς άλλους θανάτους να έρθουν».

Εξετάζοντας τη λίστα των θανάτων, πολλοί από τους οποίους αναφέρθηκαν από το LifeSiteNews, οι ηλικίες των γιατρών που πέθαναν τώρα κυμαίνονται από 27 έως 62 ετών, με το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι άνδρες μέσης ηλικίας.

Ενώ οι θάνατοι ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2021, επτά από αυτούς σημειώθηκαν τον περασμένο μήνα, λίγο αφότου η τέταρτη δόση του COVID έγινε ευρέως διαθέσιμη σε ολόκληρο τον Καναδά.

Ο William Makis δεν είναι ο μόνος γιατρός στο Καναδά που προειδοποιεί ότι η συνέχιση της χορήγησης εμβολίων οδηγεί σε θάνατο. Ο Δρ Μάικλ Πάλμερ, ιατρός και μικροβιολόγος πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο, είπε στο LifeSiteNews πέρυσι την αντίθεσή του στα εμβόλια .

«Απλώς δεν υπάρχει περίπτωση οποιοσδήποτε ικανός ιατρός να μην μπορεί να δει ότι αυτά τα εμβόλια, ιδιαίτερα τα εμβόλια mRNA, τα οποία διαφημίζονται ως «ασφαλής επιλογή», ​​θα προκαλέσουν σοβαρή βλάβη και με πολλές δόσεις έναν βέβαιο θάνατο», εξήγησε ο γιατρός.

Παρόλο που τα εμβόλια έχουν «έγκριση» από εταιρείες όπως η Health Canada, όλα τα επί του παρόντος τα διαθέσιμα εμβόλια για τον COVID είναι πειραματικά και οι κλινικές δοκιμές δεν θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2023.

Επιπλέον, δεδομένα από σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων των Ηνωμένων Πολιτειών (VAERS) δείχνουν αναφορές εκατομμυρίων παρενεργειών και δεκάδων χιλιάδων θανάτων που σχετίζονται με τις ενέσεις αυτές, που είναι περισσότερες από όλα τα αλλα εμβόλια μαζί από το 1990 .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications