Υπολογίζουν ότι φέτος  θα έχουμε 15 εκατομμύρια νεκρούς δηθεν απο την ψευδό-πανδημία.

Πως αρχίσει η προπαγάνδα :Σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής (03.20) είχαν καταγραφεί 600.449.934 μολύνσεις από τον κορονοϊό μετά την εμφάνισή του στην Κίνα στα τέλη του 2019 .

Ως την ίδια ώρα, οι θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 ανέρχονταν σε 6.485.233. Οι ΗΠΑ, με 94.184.146 κρούσματα και 1.043.838 θανάτους εξαιτίας της λοίμωξης που προκαλεί ο ιός, παραμένουν το κράτος που κόσμου που έχει υποστεί μακράν το βαρύτερο χτύπημα από την πανδημία. Σε αυτές αναλογεί σχεδόν το 16% τόσο των κρουσμάτων, όσο και των θανάτων. Είναι η πρώτη και η μοναδική μέχρι σήμερα χώρα που έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο θανάτους εξαιτίας της COVID-19.

Η Ινδία καταγράφει τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων (44.398.696), ακολουθούμενη από τη Γαλλία (34.662.834). Άλλες χώρες που έχουν καταγράψει πάνω από 20 εκατομμύρια κρούσματα είναι ακόμη η Βραζιλία, η Γερμανία, η Βρετανία, η Νότια Κορέα και η Ιταλία, σύμφωνα με τους αριθμούς του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.

Πως τελειωνεί η προπαγάνδα: Ειδικοί θεωρούν πως ο πραγματικός απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού παγκοσμίως είναι πολύ βαρύτερος. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) υπολόγιζε νωρίτερα φέτος πως ο αριθμός των θυμάτων της πανδημίας, άμεσα ή έμμεσα, είναι μάλλον πλησιέστερα στα 15 εκατομμύρια νεκρούς.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός ψευδό-Υγείας ειναι μασονικός (όπως οτι φέρει το τίτλο " παγκόσμιος οργανισμός " μη κυβερνητική οργάνωση κτλ ) και που ο λόγος ύπαρξης του από το 1945 ειναι να δίνει κατευθυντήριες γραμμές στα νοσοκομεία κατι σαν ευαγγέλιο του Γιαχβέ αφού οι περισσότεροι ελέγχονται τοσο εύκολα που αρκεί να φτιάξεις μια συμμορία να την ονομάσεις οργάνωση και να βάλεις σε αυτή 4-5 συμμορητες σκυλους σου και πιστοποιήσεις απο αλλες συμμορίες σου, δεν θα θέλατε να ξέρετε γιατί το δημιούργησαν τότε, έχει σχέση και με την γνωστη σας λέξη "ρατσιστής", δεν έχει καν ιατρικά εργαστήρια και ούτε γιατρούς δεν τα υπολογίζουν σωστά άνω 15 εκατομμύρια νεκρούς θα έχουμε από την "πανδημία" ...Άλλα ακόμα και έτσι οι συμμορίτες της γνωστής φυλής ήδη κάνουν party και ήδη έχουν αρχίσει τους υπολογισμούς σε ποσά χρόνια θα πετύχουν το στόχο που ειχαν γραψει και στις γνώστες πλάκες ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications