Αμερικανικό υποβρύχιο συγκρούστηκε με άγνωστο υποβρύχιο αντικείμενο Εξωγήινο διαστημόπλοιο ή άγνωστο θαλάσσιο πλάσμα;

Ένα αμερικανικό υποβρύχιο συγκρούστηκε με ένα άγνωστο υποβρύχιο αντικείμενο. Νωρίς το πρωί της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου 2021, μια περίεργη είδηση ​​εμφανίστηκε στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι πριν από λίγες μέρες ένα αμερικανικό υποβρύχιο συγκρούστηκε με άγνωστο αντικείμενο.

Αυτό το αντικείμενο δεν αναφέρεται στην αναφορά του στρατού, γι' αυτό και δημοσιογράφοι σε ορισμένα μέρη έγραψαν ότι είναι άγνωστο, αλλά μπορεί κάλλιστα οι ίδιοι οι Αμερικανοί να γνωρίζουν πολύ καλά με τι έχουν να κάνουν, αλλά επέλεξαν να παραμείνουν σιωπηλοί.

Επρόκειτο για το υποβρύχιο του Κονέκτικατ, το οποίο τη στιγμή του συμβάντος βρισκόταν στη λεγόμενη περιοχή Ινδο-Ειρηνικού, στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας (δεν διευκρινίζεται ακριβέστερη τοποθεσία). Ο πυρηνικός σταθμός ηλεκτροπαραγωγής του υποβρυχίου δεν έπαθε κατι, αλλά από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν 11 ναύτες.

«Το γρήγορο υποβρύχιο USS Connecticut (SSN 22) κλάσης Seawolf χτύπησε ένα αντικείμενο κατά τη διάρκεια απογευματινής κατάδυσης στις 2 Οκτωβρίου ενώ ηταν σε διεθνή ύδατα στον Ινδο-Ειρηνικό», ανέφερε σε δήλωση ο Αμερικανικός Στόλος του Ειρηνικού. Δύο ναύτες που επέβαιναν στο υποβρύχιο τραυματίστηκαν, οι οποίοι περιγράφονται από αξιωματικό του ναυτικού ως μέτριας βαρύτητας, και αρκετοί άλλοι ηταν μώλωπες και κοψίματα.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, αλλά το γεγονός ειναι ότι η σύγκρουση αποδείχθηκε ισχυρή και δεν μιλάμε για σύγκρουση με καμία φάλαινα .

Η κατάσταση του υποβρυχίου μετά τη σύγκρουση επίσης δεν αναφέρθηκε, εκτός από το ότι λέγεται ότι ηταν σε «ασφαλή κατάσταση», ότι «ο βαθμός της ζημιάς ήταν σε κατάσταση αξιολόγησης».

Το περιστατικό θα διερευνηθεί», - με αυτά τα λόγια τελειώνει το ρεπορτάζ για το συμβάν. Το υποβρύχιο «Connecticut» μπήκε σε υπηρεσία το 1998, το μήκος του είναι 107 μέτρα και έχει πλήρωμα 116 ατόμων. Μπορεί να μεταφέρει έως και 40 τορπίλες.

Δεν είναι μυστικό ότι με τα χρόνια οι στρατιωτικοί διαφορετικών χωρών παρατηρούσαν τακτικά πολύ παράξενα υποβρύχια αντικείμενα που αποδείχτηκε ότι ήταν αδύνατο να αναγνωριστούν. Στην ουφολογία, ονομάζονται «μη αναγνωρισμένα υποβρύχια αντικείμενα» - και η ύπαρξή τους ταιριάζει στην υπόθεση ότι οι εξωγήινοι έχουν μία ή περισσότερες κρυφές υποβρύχιες βάσεις στον πυθμένα των ωκεανών του κόσμου.

Μερικοί άνθρωποι απαχθέντες από εξωγήινους είπαν ότι μετά την απαγωγή τους παραδόθηκαν με κάποιο τρόπο σε υποθαλάσσιες βάσεις που βρίσκονται σε πολύ μεγάλα βάθη.

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου αρνήθηκε να σχολιάσει άμεσα το περιστατικό του Κονέκτικατ, αλλά όλα τα αγγλόφωνα μέσα τόνισαν ότι «η περιοχή είναι ταραχώδης» και γεμάτη από κινεζικές στρατιωτικές δυνάμεις που παρακολουθούν στενά τις κινήσεις αμερικανικών αεροπλάνων, πλοίων και υποβρυχίων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications