«Εγκεφαλικά» από νέες τιμές στο ηλεκτρικό! η παράνοια σε αυτο πλανήτη όλο και χειροτερεύει με υποστήριξη της μάζας

Πολύ μεγάλες αυξήσεις σε σχέση με τον Αύγουστο ανακοίνωσαν οι λεγόμενοι πάροχοι που λειτουργούν υπό καθεστώς συμμορίας, αυτά γίνονται όταν ο πληθυσμός υποστηρίζει τους δυνάστες του. Τι γράφουν:

Ηλεκτροσόκ προκαλούν στους καταναλωτές οι τιμές που ανακοίνωσαν οι εταιρίες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας για τον Σεπτέμβριο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΔΕΗ χρεώνει την κιλοβατώρα 0,788 ευρώ, έναντι 0,486 τον Αύγουστο, ενώ σε ανάλογες αυξήσεις προχώρησαν και οι ιδιωτικές εταιρίες, επιβεβαιώνοντας πλήρως το προχθεσινό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας».

Οι τιμές ρεύματος για τον μήνα Σεπτέμβριο, όπως τις ανακοίνωσαν οι πάροχοι το βράδυ του Σαββάτου, κυμαίνονται από 50 λεπτά/κιλοβατώρα έως και 1,1 ευρώ/κιλοβατώρα. Η ΔΕΗ θα έχει τιμή στα 0,788 ευρώ ανά κιλοβατώρα για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες τον μήνα και 0,8 ευρώ για πάνω από 500 κιλοβατώρες. Η χρέωση για το νυχτερινό τιμολόγιο είναι 0,747 ευρώ και το πάγιο 3,5 ευρώ τον μήνα μπλα μπλα μπλα...

Επιστροφή στη δεκαετία του ‘50
Στην Ελλάδα είχαμε ιδιωτικές επιχειρήσεις ενέργειας οι οποίες αφού απέτυχαν να υλοποιήσουν τον ρόλο τους, ιδρύθηκε η δημόσια επιχείρηση της ΔΕΗ. Η μεταπολεμική ίδρυσή της, αναγνώριζε τον δημόσιο χαρακτήρα του αγαθού της ενέργειας και την ανάγκη αυτό να παρέχεται σε όλους τους πολίτες.

Οι δημοκρατες ελληνοφωνοι άφου έβγαλαν απο την μεση την κάκια χουντά με τα κομματα τους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πρώτα χρησιμοποίησαν τη ΔΕΗ για να εξυπηρετήσουν τα πελατειακά τους συμφέροντα, στη συνέχεια την απαξίωσαν και την ιδιωτικοποίησαν εξ ολοκλήρου στους ίδιους .

Ομολογουμένως δεν μπορείς να περιμένεις να αλλάξει κάτι σε αυτό τον Πλανήτη όταν εκατομμύρια οχι μονο συνηθίζουν να ζουν στην παράνοια ως δούλοι αλλα υποστηρίζουν με λυσσά τους ίδιους τους δυνάστες του, οι οποίοι μεταξύ τόσων άλλων κατάφεραν με σατανικό τρόπο να κανουν ακομα και ρέυμα που δεν ανακαλυψαν οι ιδιοι ιδιοκτησία τους .

Οι λιγοστοί άνθρωποι που έχετε απομείνει και οχι δίποδα άπλα δείτε πως οι μάζες ακομα και στο ίντερνετ εις γνώσης τους μπαίνουν και υποστηρίζουν σελίδες που πήραν χιλιαδες ευρώ να τους λένε ψέματα υπέρ μπολιασμάτων αφήστε τα ψέματα που λένε στα πάντα , ακόμα και από αυτό το τόσο απλο φαίνεται πόσο πολύ δούλοι ειναι, και περιμένουν εναν κάλο θεούλη να τους σώσει όταν οι ιδιοι υποστηρίζουν αυτο που ξερουν ως σατανά απο τον χριστιανισμο τους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications