Άλλα ντ’άλλων από τον Α/ΓΕΝ για τον θάνατο της τριπλά εμβολιασμένης

Προσπαθούν να αποδώσουν τον θάνατο της 19χρονης Θάλειας σε... τροφική δηλητηρίαση!

Το ΓΕΝ έχει ξεκινήσει τις διαρροές για τον θάνατο της τριπλά εμβολιασμένης Δόκιμης του Ναυτικού Θάλειας Κορδαμπάλου, ότι οφείλεται σε… δηλητηρίαση!

Διαρρέουν λοιπόν ότι η 19χρονη Δόκιμος του Ναυτικού γευμάτισε στο λιμάνι της Τυνησίας μαζί με άλλους συναδέλφους της σε πολύ γνωστή αλυσίδα fast food, μία από τις τρεις ημέρες που οι φοιτητές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων έμειναν στο Λαγκουλέτ.

Και αυτό λένε ότι έγινε παρά τις αυστηρές οδηγίες που δίνονται στους δοκίμους και στα πληρώματα των πλοίων να προσέχουν πάρα πολύ τι καταναλώνουν σε αυτές τις χώρες.

Αμέσως μετά την αναχώρηση των δύο πολεμικών πλοίων από την Τυνησία και συγκεκριμένα το βράδυ ανάμεσα 22 και 23 Αυγούστου, η Θάλεια εμφάνισε υψηλό πυρετό.

Στις 23 Αυγούστου το απόγευμα το πλοίο κατέπλευσε εσπευσμένα στη Νάπολη προκειμένου να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για νοσηλεία η δόκιμος που είχε εμφανίσει πυρετό απροσδιόριστης αιτιολογίας που δεν μπορούσε να ελεγχθεί.

Στις 24 Αυγούστου το πρωί η κατάστασή της επιδεινώθηκε και εισήχθη επειγόντως στη ΜΕΘ με τη διάγνωση να μιλά για σηψαιμία!

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε την επόμενη μέρα. Σύμφωνα, με το ΓΕΝ άλλοι δύο ναυτικοί δόκιμοι εμφάνισαν ήπια συμπτώματα δηλητηρίασης και μεταφέρθηκαν προληπτικά για εξετάσεις και νοσηλεία σε νοσοκομείο της Νάπολης και ήταν μαζί με την Θάλεια.

Δηλαδή με βάσει τα λεγόμενα του ΓΕΝ θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλες τραγωδίες. Και πάλι όμως δεν εξηγείται γιατί εν τέλει η 19χρονη Δόκιμος Θάλεια Κορδαμπάλου είχε αυτή την τραγική κατάληξη.

Αλίμονο αν χάνουν την ζωή τους στελέχη του ΠΝ από τροφική δηλητηρίαση…

Τα γεγονότα ποια είναι: Η 19χρονη κοπέλα ήταν τριπλά εμβολιασμένη. Αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο δεν αλλάζει.Πως γίνεται να λενε για « τροφική δηλητηρίαση» χωρίς νεκροψία?

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων με δόλο και κίνδυνο της δημοσια υγειά είπαμε δεν ισχύει για τους ίδιους? ...

Post A Comment:

1 comment

Γιώργοςείπε...

Το θέμα είναι ότι ένας νέος άνθρωπος , μια Ελληνίδα, απαραίτητη για την στελέχωση της κοινωνίας μας , έχασε την ζωή της! Ο εισαγγελέας του μέλλοντος θα έχει πολύ δουλειά να κάνει, αρκεί να έχει τα @ρχίδι@ να πράξει!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications