Ξεσπά η αδερφή του Θοδωρή Νεμουτιάνου: «Εκτέλεσαν τον αδερφό μου! Μπορεί ο Πλεύρης να με κοιτάξει στα μάτια;»

Συντετριμμένη και οργισμένη είναι η οικογένεια του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιάνου, που άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς, στον δρόμο για το Ρίο, αφού τον έδιωξαν από το νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, επειδή δεν είχε εφημερία.

Η αδερφή του 49χρονου αδυνατεί να πιστέψει ότι ο Θοδωρής χάθηκε τόσο άδικα, με το προσωπικό του νοσοκομείου να του φέρεται απάνθρωπα και να τον διώχνει, ενώ εκείνος παραπονιόταν ότι πονούσε πολύ και ζητούσε βοήθεια.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, η αδερφή του θύματος, καταρρακωμένη, ξεσπά κατά του υπουργείου Υγείας και του προσωπικού του νοσοκομείου: «Πώς εξηγεί το υπουργείο Υγείας τον θάνατο του αδελφού μου; Ως λάθος; Πραγματικά; Θέλετε να πούμε ότι ένας άνθρωπος που έφτασε μέχρι το νοσοκομείο και είπε στους γιατρούς πεθαίνω, αλλά εκείνοι τον έδιωξαν και τον άφησαν αβοήθητο, ότι λέγεται λάθος;

Ας είναι κι έτσι! Εγώ όμως θέλω να προτείνω κάτι. Οπως τον καιρό των lockdown για τον κορωνοϊό βγαίναμε στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουμε τους ήρωες γιατρούς, έτσι να βγούμε και τώρα στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουμε τους γιατρούς του Αγίου Ανδρέα που εκτέλεσαν τον αδερφό μου και τον άφησαν να πεθάνει αβοήθητος χωρίς λόγο. Ποιος ήταν αυτός που έκρινε έναν ασθενή χωρίς καν να τον εξετάσει γιατρός; Μπορεί κάποιος να απαντήσει;» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Μάλιστα απηύθυνε μήνυμα στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη: «Μπορεί να έρθει ο κύριος Πλεύρης και να με κοιτάξει στα μάτια; Μπορεί να έρθει και να μου πει κατάμουτρα ότι έγινε κάποιο… ιατρικό λάθος; Οτι δεν εκτιμήθηκε σωστά η κατάσταση της υγείας του αδερφού μου; Τι θα μπορούσε να μου πει ο κύριος Πλεύρης αν τον είχα μπροστά μου;» είπε οργισμένη η αδερφή του 49χρονου.

"O κύριος Πλεύρης" ! κύριος? από πότε αυτοί που προσκυνούν τους γνωστούς ειναι κύριοι μανταμ? κύριος ηταν και ο προηγούμενος υπουργος υγειας ο γραικύλος Κρητικαρος (με καΘαρο ελληνικο DNA αλλο που αν αφησει μουσια μοιαζει να ειναι ίδιας ράτσας με τους ISIS ), που παρίστανε τον υπουργό υγείας και είχε παει να μαζεψει κάφε λέει στην Γουατεμάλα το 90 εν μέσω κομμουνιστικής επανάστασης τυπου σοβιετικής ένωσης αυτος "μάζευε κάφε "

Σαν λέμε πάω στην Ουκρανία τωρα να μαζέψω ντομάτες και οχι ως μισθοφόρος των διεθνών συμμοριτών και να το παίζω ψευδό-ναζι πατριώτης επειδή οι Ρώσοι ειναι ακόμη κομμουνιστες κατα βάθος και δεν γίνεται να φτιάξεις κομμουνιστική συμμορία που το παίζουν εθνικιστές στην Ουκρανία αφου οι κομμουνιστες έσφαζαν και στην Ουκρανία επι 100 χρονία και εκαναν γενοκτονια μεσω λιμου , φτιάχνεις ψευδό-ναζι μ΄ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, και κανεις προπαγάνδα περί κακών ναζι στο υπόλοιπο κόσμο που συγκρίνει αυτα τα ορκ που υπηρετουν την μασονια με τους "κακούς ναζι Γερμανούς" που ηταν κατα της μασονιας , και οι ιδιες ορδές που εχουν φάει τόνους πλυσης εγκεφάλου επι 90 χρόνια θα ψηφίζουν μονο δικά σου κόμματα γιατι οι άλλοι ειναι κακοί ναζι , και οι κοιμισμένοι Ρώσοι νομίζουν πως ειναι ιδιοι με τους "κακούς ναζι το 40" ξεχνώντας το αμαρτωλό παρελθόν της Ρωσίας που ειναι η αίτια που πήραν την εξουσία οι συμμορίτες σημερα σε όλη την Ευρώπη και γιορταζουν ακομα την νικη των σημερινων εχθρο τους ούτε το αστέρι των κομμουνιστο-μπολσεβίκων δεν το έχουν καταργήσει, για το κακό που εκαναν τοτε οι προγονοί τους τωρα πρέπει να σταματήσουν τους συμμορίτες που ιδιοι βοήθησαν στο δεύτερο παγκοσμιο πολεμο ετσι ειναι το κάρμα :

Όπως έλεγε και κάποιος σοφός : λαος που προσκυνάει και σέβεται τους δυνάστες του ειναι ήδη τελειωμένος .... και δεν ειναι όλοι ύπουλοι και μοχθηροί που υποστηρίζουν ομοίους τους , άπλα οι άλλοι κανουν την πάπια μέχρι το κακό που έκαναν ότι δεν βλέπουν να έρθει στην πόρτα τους, επειδή έκαναν το κορόιδο...

Παύλος Πολάκης ο ορισμός του γραικύλου Νεοέλληνα που ουδεμιά σχέση εχει με ευρωπαϊκό γένος (οπως όλοι οι κομμουνιστες με καθαρο ελληνικο DNA ολοι τους ασχετα που ειναι σημιτοφατσες), και συνεπώς ούτε με αρχαίους μύστες ,ειναι από αυτούς που έσφαζαν Γερμανούς και βεβήλωναν ακόμη και πτώματα το 40 ως τέρατα που ξεπήδησαν απο την κόλαση χωρις καν ειναι στρατιώτες "για την Ελλάδα" έτσι λένε στο αμόρφωτο πόπολο με 15 πτυχία, που δεν τον ενδιαφέρει καν να μάθει αληθινή ιστορία και πως εφτασαν στο σημερινο χαλι , άλλο που η Κρήτη τοτε ήσαν υπό Βρετανική σημαία, κατα αλλα οι Γερμανοί ήσαν Μογγόλοι και βάρβαροι και έτρωγαν βελανίδια, (προπαγάνδα αγγλομασονών που αν και δεν έχει και καμια λογική την παπαγαλίζουν ακομα και μετα απο 90 χρόνια ορδές Νεοέλληνες που δηλώνουν και πατριώτες (!) εντάξει! και οι κομμουνιστες πατριώτες δηλώνουν όποτε τους βολεύει ), και τώρα πρέπει να υποστηριξουμε τους ομοίους απόγονους τους γιατί οι "κακοί" και "κατακτητές" ηταν οι άλλοι (!) ποιος έχασε την αρετή και το δίκαιο για να την βρουν οι ορδες που εχουν θράσος μαλιστα να δηλώνουν και απόγονοι αρχαίων ενώ οχι μονο δεν εχουν κανένα αίσθημα του δίκαιου αλλα εξακολουθούν να υποστηρίζουν κάτι τύπους σαν τον Πολάκη, και ύστερα λενε για την "νεα τάξη" λες και ειναι κάποιος κακός κάπου άλλου μακριά αυτός ο "νέας τάξης" και τα κανει όλα μόνος του ενώ οι ίδιοι υποστηρίζουν ολους αυτούς που ειναι μέρος αυτού που αποκαλούν νεα τάξη !...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications