Ανησυχία προκάλεσε η δήλωση του Γεράσιμου Παπαδόπουλου για την ασυνήθιστη «σεισμική ησυχία»

Ανησυχία προκάλεσε η ανάρτηση του γνωστού σεισμολόγου Γεράσιμου Παπαδόπουλου, στην οποία μιλάει για την «σεισμική ησυχία» που επικρατεί στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες.

Όπως σημείωσε ο Διευθυντής Ερευνών Σεισμολογίας στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το 2022 δεν έχει γίνει κανένας σεισμός μεγαλύτερος των 5 Ρίχτερ, ενώ κλείνει με την ανάρτησή του με ένα αινιγματικό σχόλιο για το «σύστημα που συσσωρεύει ενέργεια».

«ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΗΣΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!

Εντός του 2022 δεν έχει κάνει ούτε ένα σεισμό μεγέθους μεγαλύτερου του 5. Που είναι τα 6άρια και 7άρια της διετίας 2020-2021…Τώρα συσσωρεύει ενέργεια το σύστημα!!» έγραψε.

Τι έχουμε να περιμένουμε άραγε; λέει κάποιος άλλος , (δεν θα ηθελες να μαθεις βασικα ουτε καν μπορεις να διανοηθεις !αυτα για σένα και ορδες ομοίους σου ειναι θεωρίες συνωμοσίας δηλαδη ανυπαρκτα, επειδή ετσι σας είπαν οι "φίλοι" σας και οποιος λέει τα δικά τους έχει ορδές υποστηριχτές, αφου οι μαζες υποστηριζουν πάντα το σκοταδισμο τους και φοβουνται την αληθεια γιατι ξερουν οτι ειναι ένοχες , ειναι ίδιες μάζες που "αυτοκτόνησαν" και έστειλαν στην εξορία και τους αρχαίους μύστες , έτσι ειναι εμείς που ξέρουμε ούτε τα 10 like δεν μας πατούν οι μάζες, τουλάχιστον κατάργησαν την ιερά εξέταση και υπαρχουμέ για τους λιγους εκλέκτους οι άλλοι διαβαζουν Λιακοπουλο και λοιπούς χριστιανούς που λενε οτι εμεις ημεθαν οι κακοι )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications