Τέσσερα πτώματα εξωγήινων μετακινήθηκαν με γερανό στη συντριβή στο Roswell, νεα μαρτύρια απο συνταξιούχο αστυνομικό

Ένας συνταξιούχος αστυνομικός είδε πτώματα εξωγήινων να μετακινούνται με γερανό μετά τη διαβόητη συντριβή UFO στο Roswell.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, ο πρώην αναπληρωτής του σερίφη της κομητείας Χάουαρντ Τσαρλς Χ. Φόργκους διηγήθηκε πώς ταξίδεψε στο Ρόσγουελ για να πάρει έναν αιχμάλωτο με τον σερίφη Τζες Σλότερ.

Το ταξίδι έγινε τη νύχτα της πιο διάσημης συντριβής UFO στον κόσμο, στις 2 Ιουλίου 1947.Ο Forgus ισχυρίζεται ότι είδε τέσσερα σώματα εξωγήινων με μεγάλα μάτια και καφέ δέρμα να σέρνονται από στρατιωτικό προσωπικό.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί για πρώτη φορά στην τηλεόραση σε ένα ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει με αφορμή την 75η επέτειο από το ατύχημα του Ρόσγουελ.

Ο Φόργκους είπε: «Πήγαμε στο Ρόσγουελ για να πάρουμε έναν κρατούμενο . Όταν φτάσαμε ήταν γεμάτο με στρατιώτες. Έσυραν ένα μεγάλο πλάσμα, παίρνοντάς το μακριά».

«Επίσης δεν μας άφησαν να πλησιάσουμε πολύ. Έτσι βγήκαμε έξω για να αναζητήσουμε τον κρατούμενο στο Ρόσγουελ και μετά επιστρέψαμε».

«[Το UFO] είχε ήδη συντριβεί. Τα έβγαζαν έξω. Υπήρχαν στρατιώτες εκεί… 300 ή 400 άτομα. Δεν σε άφηναν να πλησιάσεις πολύ. Κράτησαν όλο τον κόσμο μακριά».

Περιέγραψε το UFO ως «ένα μεγάλο στρογγυλό πράγμα» με μέγεθος περίπου 30 μέτρα.Μιλώντας για τα σώματα εξωγήινων, είπε: «Νομίζω ότι έχω δει περίπου τέσσερα [από αυτά]».

«Είδα τα πόδια κάποιων από αυτούς... έμοιαζαν με τα πόδια μας...»
«Τους είδαμε να βγάζουν [τα πτώματα] από εκεί, από τη χαράδρα στα οχήματα».
«Τα έβαζαν στα ρυμουλκά για να τα σύρουν».
«Τα σήκωσαν με ένα γερανό για να τα βάλουν στο φορτηγό».
«Τα σώματα πρέπει να ηταν 1,5 μέτρο... ήταν καλυμμένα».
«Τα μάτια του έμοιαζαν με αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση και στις φωτογραφίες».
«Από ό,τι μπορούσα να δω, το δέρμα είχε ένα καφέ χρώμα σαν να ήταν στον ήλιο για πάρα πολύ καιρό».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα πράγμα που θυμάμαι, ο μεγάλος πατέρας δεν έφτιαξε απλώς αυτόν τον πλανήτη, αλλά μας έφτιαξε όλους. Έβαλε όντα σε πλανήτες ακριβώς όπως μας έβαλε εμας σε αυτόν».
«Είναι πιο έξυπνοι από εμάς. Εκείνοι μπορούν να έρθουν από κει ως εδώ, αλλά εμείς δεν μπορούμε να πάμε από εδώ ως εκεί».
«Δεν ξέρω πού μεταφέρθηκαν, μπορεί να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ή κάπου άλλου».
«Είπε ότι πέρασε περίπου 20-30 λεπτά κοιτάζοντας τη σκηνή και οι στρατιωτικοί τον είδαν να κοιτάζει αλλά δεν μου είπαν τίποτα».

Ο ερευνητής των UFO, Philip Mantle, ο οποίος έχει περάσει δεκαετίες ερευνώντας το περιστατικό Roswell, είπε ότι παρέμεινε ανοιχτόμυαλος σχετικά με την αφήγηση του μάρτυρα.

«Ο Forgus πήρε συνέντευξη το 1999 από την ιδιωτική ερευνήτρια του Λος Άντζελες Deanna Short», είπε.
«Η Deanna βιντεοσκόπησε τη συνέντευξη και αργότερα έκανε μια απομαγνητοφώνησή της και ολοκλήρωσε την τότε τρέχουσα αναφορά της στο πρακτορείο ελέγχου στοιχείων σχετικά με τον Charles Forgus και τον σερίφη Jess Slaughter» – και οι δύο από την Κομητεία Χάουαρντ του Τέξας.
«Ο σερίφης Τζες Σλότερ και ο αναπληρωτής σερίφης Τσαρλς Φόργκους ταξίδευαν μαζί στις αρχές Ιουλίου 1947 από το Τέξας στο Ρόσγουελ για να πάρουν έναν κρατούμενο όταν συνάντησαν τη σκηνή του δυστυχήματος του Ρόσγουελ στο Νέο Μεξικό».

«Και οι δύο ήταν εκεί και ήταν σε επιφυλακή για να δουν την ανάκτηση του ατυχήματος από τον Στρατό».
«Σύμφωνα με τον Mackenzie, την κόρη της Deanna, ο Charles έκανε ιδιαίτερη προσπάθεια να επισημάνει στην Deanna να μην πιστεύει αυτό που λένε οι άλλοι και ΜΜΕ της εποχης για να καλύψουν το γεγονός: αυτός και ο σερίφης πράγματι ήταν μάρτυρες της σκηνής της συντριβής του Roswell».
«Είχαν ακούσει για το ατύχημα στον ασύρματο της αστυνομίας, που τους επέτρεψε να βρουν τη σκηνή».
«Η Deanna έχει πεθάνει, αλλά η κόρη της Mackenzie Christian έχει κρατήσει τα αρχεία της Deanna που περιλαμβάνει την υπόθεση Roswell, η οποία περιλαμβάνει τη συνέντευξη σε βίντεο».

«Το 1999 έκανε έναν έλεγχο ιστορικού, συμπεριλαμβανομένων των εν ζωή συγγενών και των δύο νομικών που υπήρχαν τότε και το κατέγραψε στην έκθεση πληροφοριών της υπηρεσίας».Και πρόσθεσε: «Είμαι ανοιχτός στην αλήθεια όσων έχει πει ο Τσαρλς Φόργκους».
«Τολμώ να πω ότι πολλοί που γνωρίζουν πολύ περισσότερα από εμένα για το περιστατικό στο Ρόσγουελ το απέρριψαν επειδή δεν ταιριάζει με το γνωστό επίσημο ψεύτικο σενάριο του ατυχήματος του Ρόσγουελ» .«Το μόνο που θα πω είναι ότι εργάζομαι για να βρω περισσότερες πληροφορίες και αφήνω ανοιχτό αυτό το «Αρχείο Roswell».

Ο Mantle πρόσθεσε ότι είχε έρθει επίσης σε επαφή με τον ανιψιό του Forgus, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν άνθρωπος που λέει ψέματα.
Ο ανιψιός είπε, «Μπορώ να σου πω ότι δεν είναι άτομο που έφτιαξε αυτή την ιστορία».
«Ήταν ένας πολύ ευθύς και ειλικρινής τύπος ανθρώπου... γι' αυτό ήταν στην επιβολή του νόμου».
Όλα αυτα βγήκαν τωρα για το φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού, για τον εορτασμό της 75ης επετείου της πιο διάσημης συντριβής UFO στον κόσμο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications