Βίντεο καταγράφει ξανα εμπρηστή να βάζει φωτιά δίπλα σε σπίτια στον Ασπρόπυργο

Φωτιά δίπλα σε σπίτια στον Ασπρόπυργο έβαλε ανενόχλητος άγνωστος άνδρας ,και άγνωστος θα παραμείνει κανεις δεν είδε πινακιδες παλι, ανενόχλητος άφου ξέρουν οτι δεν θα τους πιάσουν πότε και αν τους πιάσουν κατα λάθος θα τους βγαλουν έξω οι συμμορίτες "λευτεριά στον σύντροφο " χωρις να αναφερουν ποτε γιατι ειναι μεσα ,γιατί να φοβάται μην τον δουν? τώρα θα τρώει ποπ κορν παρέα με τους άλλους συμμορίτες και γελάει που τον εκαναν φίρμα τα κανάλια τους πάντα με θολές εικόνες λες και οι κάμερες ειναι του 90 μην καταλάβει κανεις ποιος ειναι

Την δράση του οποίου κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος, με το OPEN να φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το οπτικό υλικό-ντοκουμέντο. Όπως μπορούμε να δούμε στο εν λόγω βίντεο, ο εμπρηστής σταματά με το αυτοκίνητό του και βάζει φωτιά σε ακαθάριστο χώρο με χόρτα, στον οποίο υπήρχε και ένα μεγάλο δέντρο, στους πρόποδες του όρους τους λεω. Ευτυχώς για εκείνους, οι κάτοικοι των κοντινών κατοικιών αντιλήφθηκαν άμεσα το ξέσπασμα της φωτιάς και έπιασαν τα λάστιχα, ώστε να σώσουν τις κατοικίες τους, ενώ οι πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν, την έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο.

Όπως καταγγέλλουν δε, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται αντιμέτωποι με την πύρινη απειλή, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι σήμερα η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για μια νέα ύποπτη πυρκαγιά, που ξέσπασε στην άλλη άκρη του όρους, στη Ζωφριά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications