Δύο Αμερικάνοι μισθοφόροι ψευδό-ναζι νεκροί στην Ουκρανία – Πρώτη επίσημη παραδοχή των ΗΠΑ

Δύο αναρχο-συμμορητες Αμερικανοί μισθοφόροι που πολέμησαν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και το έπαιζαν ψευδό-ναζι έχασαν τη ζωή τους στην ανατολική Ουκρανία. Αυτό δήλωσε το State Department, σύμφωνα με το ABC.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον πρόσφατο θάνατο δύο Αμερικανών πολιτών στο Ντονμπάς. Είμαστε σε επαφή με οικογένειες και παρέχουμε κάθε δυνατή προξενική βοήθεια», ανέφερε το State Department σύμφωνα με το ABC.

Άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Είναι όμως η πρώτη φορά που το επίσημο αμερικανικό κράτος αποδέχεται την ύπαρξη Αμερικανών μισθοφόρων στην Ουκρανία και μάλιστα το θάνατό τους.

Τι έχουν να πουν τώρα οι ορδές που συγκρίνουν αυτά τα ορκ που το παιζουν ναζι και ίδιας φυλης με τους αναρχο-συμμορητες που υποστηρίζουν τους διεθνές συμμορίτες με τους εθνικοσοσιαλιστές Γερμανούς του 30 που το λέμε τοσο καιρό? προφανώς δεν έχουν πουν τίποτα γιατί μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη τους... το οτι οι διεθνές συμμορίτες τους στέλνουν όπλα ενώ αν ηταν αληθινοί ναζι θα ειχαν εκτελέσει τον σημιτικό μίασμα που ακούει στο όνομα Ζελένσκι και θα ηταν υπέρ της Ρωσίας αν και ειναι κομμουνιστές ακομα κατα βάθος αλλα τουλάχιστον δεν κανουν κουμάντο οι διεθνές συμμορίτες εκεί), προφανώς δεν λεει τίποτα για ορδές Νεοέλληνες που έσπευσαν να συγκρίνουν αυτα τα ορκ των διεθνών συμμοριτών με τους "κακούς ναζι",τα μιασματα γίνονται και ψευδό-ναζι και ψευδό-πατριώτες για να υπηρετήσουν το κακό εκτός απο το κλασικό τους που ειναι άναρχο-κομμουνιστες,μαλιστα οι ελληνόφωνοι συμμορίτες παρουσίαζαν αυτούς τους ψευδό-ναζι ως κακούς στο Ελλαδισταν για λογούς προπαγάνδας ενώ ειναι δικοί τους ηδη απο το 2017 βάζοντας μαλιστα και σημαία μαζί με το ΝΑΤΟ αφου ξερουν οτι απευθύνονται σε δογματικά goim περιορισμενης νοημοσύνης ! που το ΝΑΤΟ ηταν στρατός κατοχής της Γερμανίας για λογαρισμο της μασονιας και δολοφόνησε εν ψυχρό εκατομμύρια αιχμαλώτους και 5 εκατομμύρια σε στρατόπεδα θανάτου , τωρα που ξεμπέρδεψαν με την Χ,Α τους υποστηρίζουν φανερά μεχρι και τα άναρχο-μιασματα τους σταμάτησαν να λενε για ναζι φασίστες παντού και να βαζουν ψευτικη κομμουνιστικη ιστορια για κακους ναζι οι εγκυρες πηγες τους , αφού είδαν ότι οι Νεοέλληνες τρώνε σανό αμάσητο και νομιζουν πως οι κακοί ηταν οι Γερμανοί δεν υπάρχει λόγος να μην υποστηρίζουν φανερά τους δικούς τους ψευδό-ναζι :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications