Βίντεο  από το μακελειό: Άλλος ένας τηλεκατευθυνόμενος απο τους συμμορίτες για  να καταργήσουν την οπλοκατοχή

Βίντεο με σκηνές από το μακελειό στο Τέξας στα τέλη Μαΐου δείχνει πώς οι αστυνομικοί περίμεναν 74 λεπτά προτού επέμβουν και σκοτώσουν το ζομπι της CIA Σαλβαδόρ Ράμος.

Ο Ράμος άνοιξε πυρ και σκότωσε 19 παιδιά και δύο δασκάλες στο πρωτοβάθμιο σχολείο Ρομπ, στην πόλη Ουβάλντε, του Τέξας.

Τα πλάνα, από κάμερες συστημάτων παρακολούθησης, κινητό και κάμερα που φόραγε αστυνομικός, έδωσαν στη δημοσιότητα η εφημερίδα Austin-American Statesman και ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός KVUE.

Το υλικό, που απαιτούσαν να δημοσιοποιηθεί συγγενείς των θυμάτων χωρίς να γίνει ποτέ αυτό από τις αρχές, φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τις δυνάμεις επιβολής της τάξης, για τον τρόπο που ενήργησαν.

Επί σχεδόν μια ώρα κι ένα τέταρτο, εικονίζονται να φθάνουν δεκάδες αστυνομικοί, ολοένα πιο βαριά οπλισμένοι, χωρίς κανένας να μπει στην τάξη όπου βρίσκονταν ο ένοπλος μαθητής λυκείου και τα μικρά θύματά του μπλα μπλα μπλα.

Οι εντολες που είχαν ήσαν να αφήσουν πρώτα να σκοτώσει μερικούς το ζομπι τους ο άλλος έπλενε τα χέρια του με αντισηπτικό μην κολλήσει κορονοιό, και μετα να τον σκοτώσουν ώστε να μην φανεί ότι τον είχαν ποτίσει ναρκωτικά ,για αυτο και βγήκε έξω απο το δρόμο με το αμαξι αφου ηταν τυφλα στα ψευχοτροπα-ναρκωτικα τον εστειλαν στο σχολειο οι συμμορητες της γνωστης ρατσας , αυτοι τον έστειλαν να πάει να σκοτώσει όσους μπορεί στο σχολείο , μιλάμε για τους ίδια φυλη συμμοριτών που ειναι και πίσω απο τα μπόλια και επισης τηλεκατευθυνόμενα αναρχο-ork τους..

Αμέσως στο καπάκι βαζουν άλλους συμμορίτες δικούς τύπου αριστερό-κομμουνιστες οπως κάποια Σάνον Ουάτς, ψευδο-ιδρύτρια της οργάνωσης Moms Demand Action («Οι μητέρες απαιτούν δράση» οι γνωστοί συμμορίτες ειναι ιδρυτές και οχι τα άναρχο-ork τους που βαζουν δηθεν ως ιδρυτές σε χιλιαδες οργανώσεις τους και ΜΚΟ, ακομα και αυτες που οι μαζες ουτε καν εχουν σκεφτει οτι ειναι απο τους γνωστους συμμορητες και βαζουν δηθεν ως ιδρητες αναρχο-συμμορητες τους με δεικτη νοημοσυνης οχι παραπανω απο αυτη ενος σκυλου, για να μην φαίνονται οι ίδιοι ), και που "αγωνίζεται " για να επιβληθούν αυστηρότεροι κανόνες για την οπλοκατοχή βέβαιος βέβαιος, και οποιος ψάξει αυτη οργάνωση /συμμορία Moms Demand Action σίγουρα θα εχει σχέση με τον Soros που εμφανίζουν οι κατα τόπους συμμορίτες της γνωστης φυλης ως χρηματοδότη σε οργανωσεις τους..

Αυτά τα περιστατικά είναι προσχεδιασμένα απο το παρακράτος των συμμοριτών (FBI, CIA κλπ) με απώτερο σκοπό την δημιουργία κλίματος στην κοινή γνώμη ώστε να παρακαμφθεί η 2η εντολή του Συντάγματος περί οπλοκατοχής για να μην μπορούν νὰ πολεμήσουν ένα μελλοντικά κομμουνιστικό καθεστώς, τα ίδια εκαναν και στην σοβιετική ένωση και μετα τους εσφάζαν . Έχουν βρεθεί μάλιστα υποδείξεις (καταγγελία από μητέρα δολοφόνου) που το FBI απέβαλλε σε πλύση εγκεφάλου χειραγώγηση συνείδησης( αυτα που έμαθαν με το Project MKUltra‎) τον γιο της και με ψυχονοητικὲς ουσίες προγραμματίζοντας τον να διαπράξει μαζικές δολοφονίες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications