Ξαφνικός θάνατος   :«Στην προσπάθειά του να κρατηθεί ξήλωσε τον πυροσβεστήρα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντίστροφη μέτρηση για την ζωή του ξεκίνησε όταν τον επισκέφτηκε στο γραφείο του η συνάδελφο του, προκειμένου να τον χαιρετήσει καθώς "είχε τελειώσει την δουλειά που της είχε αναθέσει" Κυριακή όλα αυτά , είχε πάει να πάρει παγωτό κατα τα αλλα (έτσι λεει η κορή του στο facebook ).

Νωρίτερα τόσο εκείνος όσο και δυο ακόμα άτομα της υπηρεσίας είχαν βρεθεί στα γραφεία τους, προκειμένου να διευθετήσουν κάποιες εργασίες της εβδομάδας που θα ξεκινούσε.

Έτσι όταν η γυναίκα τελείωσε την εργασία της πήγε μέχρι το γραφείο του να τον χαιρετήσει. Τότε εκείνος σηκώθηκε να την ευχαριστήσει και να την ξεπροβοδίσει, όπως έκανε πάντα με όλους. Η υπάλληλος προχώρησε μπροστά όταν ξαφνικά άκουσε ένα θόρυβο πίσω της από την πτώση του Κώστα Κούρκουλου.

Γυρίζει και τον βλέπει στο πάτωμα, πλησιάζει, καθώς νόμιζε πως είχε λιποθυμήσει και εκεί διαπιστώνει πως δεν έχει σφυγμό. Τρέχει στο παράθυρο και καλεί αμέσως βοήθεια.

Σύμφωνα με την περιγραφή ο 57χρονος άνδρας στην προσπάθεια του να κρατηθεί από κάπου πιάστηκε από τον πυροσβεστήρα, που υπήρχε στον τοίχο τον οποίο ξήλωσε με την φόρα της πτώσης του.

Οι μπολιασμένοι δεν αντέχουν τις στιγμές έντασης .........κι όποιος κατάλαβε

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications