Θάνατος 22χρονου στη Σίφνο: Ισχαιμικές αλλοιώσεις του μυοκραδίου & πνευμονικό οίδημα έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο του 22χρονου φοιτητή Θανάση Ζέρβα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια των διακοπών του και συγκεκριμένα, βγαίνοντας από τη θάλασσα στη Σίφνο.

Μάλιστα, η νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιώς, έδειξε ότι ο αιφνίδιος θάνατος, προήλθε από ισχαιμικές αλλοιώσεις του μυοκραδίου και πνευμονικό οίδημα.

Οι μυοκαρδίτιδες σχετιζονται με τα μπολια .

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το τραγικό νέο, ο καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής δήλωσε: «Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε. Ένας υγιές παιδί να φεύγει ξαφνικά. Πώς είναι δυνατόν να μην επανέρχεται με την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση που του πρόσφερε γιατρός που βρέθηκε στο σημείο;».

Το απόγευμα της Τρίτης πήγε να βρει του φίλους του στην παραλία. Εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία, έκανε εμετό και έχασε τις αισθήσεις του.Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον Θανάση στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Οι έγκυρες πήγες τους στα πρότυπα εγκληματικής οργάνωσης οι ίδιες που πήραν και χιλιαδες ευρώ φανερά για λενε υπέρ μπολιασμάτων , έπιασαν δουλειά πάλι και λένε πως είχε κάνει self test και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό χωρίς καμιά απόδειξη , ακολουθούν και οι copy paste , επομενο βημα ειναι να πουν πως πέθανε απο κορωνοϊό , πως γίνεται να έκανε self test αφου ηταν διακοπές και οχι σε κάποια δουλειά ? για να δούμε ποιος απο τους συγγενείς του ειναι κομμουνιστικο μίασμα και θα βγει να πει δεν είχε κάνει το μπόλι για λογαριασμό των ελληνόφωνων? να βγει στα καναλια τους και να δειξει επίσημα στοιχειά οτι ηταν πράγματι συγγενής με live τεστ αληθείας,οχι βαζουμε ενα τυχαιο ονομα και οτι ταχα ηταν συγγενης, και τελος και κινησεις λογαρισμων τραπεζων της τελευταιας εβδομαδας καθώς ορδες Νεοέλληνες χωρις ίχνος ηθικής πουλάνε και την μάνα τους για μερικά ευρώ απο τους ελληνόφωνους ώστε να βγουν και να πουν αυτα που θέλουν αυτοί.. σε περίπτωση δε που βάλουν στην "ανεξαρτητη" σελιδα τους περί fake news πως είχε κάνει το μπόλι τοτε ειναι επιβεβαίωση ότι το είχε κάνει...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications