Ξαφνικός θάνατος 22χρονου μπολιασμένου στην Σίφνο από ανακοπή (λένε)

Πιθανολογείται ότι ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιο ιστορικό ή να αντιμετώπιζε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

Γιος του γνωστού αρχιτέκτονα μηχανικού Δημήτρη Ζέρβα και της γιατρού Δέσποινας Κουντούρη, ο Θανάσης είχε ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, πετυχαίνοντας την εισαγωγή του στο ΕΜΠ και επιλέγοντας τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Την είδηση μετέφερε από τον προσωπικό του λογαριασμό και ο γνωστός καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής.
Ειδικότερα σε αυτή αναφέρει:
«Σαν Παιδί μας…
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον πόνο για την απώλεια του νεαρού Θανασάκη Ζέρβα, γιου του Δημήτρη και της Δέσποινας.
Είμαστε συγκλονισμένοι.
Καλό σου ταξίδι παιδί μου.
Δεν έχω τη δύναμη να αρθρώσω ούτε τα στοιχειώδη λόγια προς τους γονείς σου.
Ποια παρηγοριά να σας δώσουμε Δέσποινά μου, Δημήτρη μου;
Πόσο μαύρη μπορεί να γίνει η ζωή σε μια στιγμή;»

Πάνω απο τους μίσους που έχουν πατήσει like εδώ διαβαζουν ιστοσελίδες ελληνόφωνων(δείγμα απο 5-6 προφίλ δεν χρειάζεται να δεις όλα), οι οποίες μεταξύ άλλων εκτός απο εστίες διασποράς ψευδών ειδήσεων με δόλο και εξαπάτησης πήραν και χιλιάδες ευρώ φανερά με την λεγόμενη λίστα Πέτσα, (εξακολουθούν να ειναι στην πρώτη θέση και ορδες τις θεωρούν και ανεξάρτητες σελίδες) εκτός ότι δεν αντιλαμβάνονται τα αυτονόητα νομιζουν ότι ζουν σε έναν αγγελικό κόσμο που όλοι φροντίζουν για το κάλο τους,ειναι τρομακτικό το γεγονός πως ακομα και στην εποχη του ίντερνετ που βλεπεις Live τους "δαίμονες" να εκδηλώνουν την αληθινή φύση τους, (εξω το παίζουν αγγελούδια) και που ζουν ανάμεσα τους και οχι σε καποιο αλλο πλανητή να εξακολουθούν να έχουν πλήρη άγνοια οι μάζες, τώρα πανε και σχολιάζουν συλληπτήρια κτλ .Και δεν καταλαβαίνουν ότι οι ίδιοι με την στάση τους και την συμπεριφορά τους ολα αυτα τα χρονια ειναι ηθικοί αυτουργοί ... Τώρα περιμένουμε τους ελληνόφωνους να βάλουν στην "ανεξαρτητή" σελιδά τους : οχι δεν ηταν μπολιασμένος fake news απο γεράματα έπαθε ανακοπή! με εισαγωγή:το είπε η τρίτη ξαδέλφη της ξαδέλφη του που δεν τον εχει πότε στην ζωή της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications