Δύο από τα πιο σπάνια μέταλλα στον κόσμο βρίσκονται στο ράντσο Skinwalker

Οι ιστορίες και οι θρύλοι για αυτό το ράντσο της Γιούτα περιλαμβάνουν μερικούς που μιλούν για ένα δίκτυο υπόγειων σηράγγων και ακόμη και για ένα πιθανό διαστημόπλοιο θαμμένο στο οροπέδιο.

Έχοντας αυτό κατά νου, η ομάδα του History Channel με επικεφαλής τον επιστήμονα Travis Taylor, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι ήταν μέλος της Task Force UAP του Πενταγώνου, έκανε μια άσκηση για να τρυπήσει στο έδαφος και να δει εάν κάτι ασυνήθιστο θα μπορούσε να βρεθεί στα βάθη του το οροπέδιο του ράντσου.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βρήκαν πολλά μεταλλικά θραύσματα και κάτι περίεργο που εμπόδισε την περαιτέρω διάτρηση σε περίπου 3 μέτρα. Αυτό που φαινόταν στις εικόνες ήταν ένας μεγάλος, σχεδόν τέλεια σφαιρικός βράχος

Καθώς η μέρα πλησίαζε στο τέλος της, τα μεταλλικά θραύσματα συλλέχθηκαν και στάλθηκαν στο Τμήμα Υλικών, Επιστήμης και Μηχανικής του Πανεπιστημίου της Γιούτα για ανάλυση ως επόμενο βήμα.

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό: από τη μια πλευρά το υλικό είχε τελλούριο και από την άλλη Europium.

«Το Τελλούριο είναι ένα ημιαγωγικό υλικό που χρησιμοποιείται σε ηλιακούς συλλέκτες. Το Europium δοκιμάζεται πειραματικά γιατί υπό ορισμένες συνθήκες είναι υπεραγωγός», εξήγησε ο Taylor.

«Αυτά τα στοιχεία που βρίσκονται βαθιά στο οροπέδιο έχουν ιδιότητες που είναι χρήσιμες για τα σύγχρονα ηλεκτρονικά, όπως επεξεργαστές υπολογιστών, μηχανές μαγνητικής τομογραφίας, ηλεκτρικά οχήματα, ραδιόφωνα, ακόμη και smartphone».

«Και τα δύο στοιχεία είναι από τα πιο σπάνια στον πλανήτη και χρησιμοποιούνται επίσης για την ανάπτυξη σύγχρονων κβαντικών συστημάτων υπολογιστών», πρόσθεσε.

Ο Δρ Ravi Chandran, καθηγητής μεταλλουργικής μηχανικής στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα, ήταν ένας από τους υπεύθυνους για την ανάλυση των μετάλλων που εξάγονταν από το οροπέδιο του ράντσο Skinwalker.

Όταν πήρε συνέντευξη από την ομάδα, είπε ότι τα δείγματα αποτελούνταν από διαφορετικά στοιχεία, όπως σίδηρο, ασβέστιο και οξυγόνο. «Τα δείγματα φαίνονται σαν να έχουν συγχωνευθεί μεταξύ τους, με σπάνια στοιχεία όπως το μαγνήσιο, το μαγγάνιο και το αλουμίνιο», πρόσθεσε ο Δρ Chandran.

«Υπάρχουν επίσης αυτά τα σπάνια στοιχεία τελλουρίου και ευρωπίου, τα οποία θα μπορούσαν να ειχαν κατασκευαστει».

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, ο Taylor ρώτησε εάν αυτό σημαίνει ότι δεν είχαν φυσική προέλευση, στον οποίο ο καθηγητής απάντησε ότι ήταν υλικά ανάλογα με αυτά που χρησιμοποιούνται, για παράδειγμα, στην αεροδιαστημική βιομηχανία "για την προστασία από την επανείσοδο στη Γη».

Θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ότι οι φήμες για ένα αρχαίο διαστημόπλοιο θαμμένο στο ράντσο Skinwalker να έχουν κάποια αλήθεια;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications